.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Има ли?!

Повече от фен

Има ли?!

Здравейте.Искам да ви попитам дали има керамична преса с приставка за вафлички? Защото,когато ходих в Техномаркет да си взема преса(керамична е,но няма приставка) не видях такава!Та искам да и попитам има ли въобще и на каква цена е?Моята беше 75лв. на Philips,но както казах вече няма приставка(само за изправяне е)!

Предварително ви благодаря за отговорите! \/ =D>

Ь

МИсля че няма.. абе какво е тфа.. ВАФЛИЧКИ> Супер тъпо, смешно и наконтено ми изглежда..каде каде.. по секси е да си права! НЕ се излагайте момичета!!

Повече от фен

Re: Ь

Цитирай Първоначално написано от Maluk_me4y
    МИсля че няма.. абе какво е тфа.. ВАФЛИЧКИ> Супер тъпо, смешно и наконтено ми изглежда..каде каде.. по секси е да си права! НЕ се излагайте момичета!!
    Има едно НО обаче.Но когато си всеки ден права искаш и малко разнообразие,нали така!?Поне на мен ми писна!Аз лятото бях спряла да я изправям,беше станала почти до кръста,но сега преди у-ще я постригах малко под раменете и пак започнах да я изправям,защото не е нито къдрава (с хубави оформени къдрици),ами отгоре е права и отдолу тук-таме се намира къдраво,и то някакво хвърчащо,такова

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Eдна моя приятелка има такава, каквато описваш - керамична с приставки. Значи все пак съществува
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

От много време си търся такава обаче не намирам никъде. Аз поне не съм виждала...мисля, че няма....
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Има, аз имам. На Elekom или-както-там-беше е, ама тази по-малката. С керамични приставки и има две за онова къдравото
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Не е логично да няма...ддз потърси..

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Естествено, че има :P Ти на фризьор не си ли ходила? Аз имам даже две със всякакви приставки (и за изправяне, и за различни видове "вафлички", само дето едната е малко счупена и сега ползвам здравата). Моите са мн обикновени, твоята явно е професионална, с големи плочки, моята е с малки ама карай. Не знам каква търсиш, професионална ли?

Голям фен Аватара на Devilka
    Аз имам такава.С 4 приставки е и е много широка.Професионална е,само че е доста скъпичка.

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    аз нз от къде си ти но аз знам в Пловдив къде се продават такива преси и са до 30 лева мисля

Град
    Градът на скучаещите милионери
    mislq che ima

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    вафличките са грозни.. какво ги харесвате толкова?

Голям фен
    Град
    София
    абе това не ви ли изтощава много косата?..

Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    аз нз от къде си ти но аз знам в Пловдив къде се продават такива преси и са до 30 лева мисля
    до 30лв и керамична, че и с приставки - да, да!

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    работата е там, че вафличките се използват и за обем в корените на косата... така че да не изглежда 'сплескана' отгоре...
    а не да си направиш цялата коса на 'вафлички', което и на мен не ми харесва

ПП пък авторката поне да напише от кой град е...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    до 30лв и керамична, че и с приставки - да, да!

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    работата е там, че вафличките се използват и за обем в корените на косата... така че да не изглежда 'сплескана' отгоре...
    а не да си направиш цялата коса на 'вафлички', което и на мен не ми харесва

ПП пък авторката поне да напише от кой град е...
    Не казвам, че пресата е професионална. Просто е керамична. Но няма тефлоново покритие или нещо от сорта. Има 2 години гаранция и нагрява под 1 минута. Мога да го кажа, защото имам такава. Взех си я за 28 лева. Каквото искате си мислете. Имала съм и преса с метални плочки, но тази е далеч по-щадяща и по-добре изправя косата...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Mi 6tom v kuptiqta e nqmalo ne mi se vqrva awe vafli4ki ... q po dobre izpravena si stoi ne se izlagai
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Ммм аз имам една ,ама не знам на ква марка е нито дали керамична или плассмасоваа ...... ъЪъъ ...... имам 4 поставки 3 за къдрене и една за изправяне .......ъЪъъъ........ дам

аз съм от пловдив..та къде казваш ги продават, да не е там до природонаучния музий ....?
    Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!

Повече от фен
    Град
    не, там са професионалните. има в подлеза на централна гара магазинчета за техника. дадоха ми мисля 2 години гаранция пресата върши отлична работа. магазинчетата са 2 избираш което си харесаш ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си