Здравейте.Искам да ви попитам дали има керамична преса с приставка за вафлички?Защото,когато ходих в Техномаркет да си взема преса(керамична е,но няма приставка) не видях такава!Та искам да и попитам има ли въобще и на каква цена е?Моята беше 75лв. на Philips,но както казах вече няма приставка(само за изправяне е)!
Предварително ви благодаря за отговорите! \/ =D>
МИсля че няма.. абе какво е тфа.. ВАФЛИЧКИ> Супер тъпо, смешно и наконтено ми изглежда..каде каде.. по секси е да си права! НЕ се излагайте момичета!!![]()
Има едно НО обаче.Но когато си всеки ден права искаш и малко разнообразие,нали така!?Поне на мен ми писна!Аз лятото бях спряла да я изправям,беше станала почти до кръста,но сега преди у-ще я постригах малко под раменете и пак започнах да я изправям,защото не е нито къдрава (с хубави оформени къдрици),ами отгоре е права и отдолу тук-таме се намира къдраво,и то някакво хвърчащо,таковаПървоначално написано от Maluk_me4y
![]()
Eдна моя приятелка има такава, каквато описваш - керамична с приставки. Значи все пак съществува![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Има, аз имам. На Elekom или-както-там-беше е, ама тази по-малката. С керамични приставки и има две за онова къдравото![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Не е логично да няма...ддзпотърси..
Естествено, че има :P Ти на фризьор не си ли ходила? Аз имам даже две със всякакви приставки (и за изправяне, и за различни видове "вафлички", само дето едната е малко счупена и сега ползвам здравата). Моите са мн обикновени, твоята явно е професионална, с големи плочки, моята е с малкиама карай. Не знам каква търсиш, професионална ли?
Аз имам такава.С 4 приставки е и е много широка.Професионална е,само че е доста скъпичка.
mislq che ima
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
вафличките са грозни.. какво ги харесвате толкова?![]()
абе това не ви ли изтощава много косата?..
до 30лв и керамична, че и с приставки - да, да!Първоначално написано от maini4ka_sladka
работата е там, че вафличките се използват и за обем в корените на косата... така че да не изглежда 'сплескана' отгоре...Първоначално написано от OtherDimension
а не да си направиш цялата коса на 'вафлички', което и на мен не ми харесва![]()
ПП пък авторката поне да напише от кой град е...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не казвам, че пресата е професионална. Просто е керамична. Но няма тефлоново покритие или нещо от сорта. Има 2 години гаранция и нагрява под 1 минута. Мога да го кажа, защото имам такава. Взех си я за 28 лева. Каквото искате си мислете. Имала съм и преса с метални плочки, но тази е далеч по-щадяща и по-добре изправя косата...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Mi 6tom v kuptiqta e nqmalo ne mi se vqrva awe vafli4ki ... q po dobre izpravena si stoi ne se izlagai
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ммм аз имам една ,ама не знам на ква марка е нито дали керамична или плассмасоваа ...... ъЪъъ...... имам 4 поставки 3 за къдрене и една за изправяне .......ъЪъъъ........ дам
![]()
аз съм от пловдив..та къде казваш ги продават, да не е там до природонаучния музийПървоначално написано от maini4ka_sladka
....?
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!