.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    нз колко са "депресанти"(или може би имахте предвид "депресирани"),но си нямам на идея как изглежда тогава истинско емо,каквото го описа Anger.
    виждала съм емо в България и Италия.за разлика от тук,там всеки 2 е емо,никой не ги мрази и оплюва.момичетата си се обличат с черно-бели гуменки,кецове или тези обувчици на точки,звездички и т.н.имат си бритоните на една страна или просто прав си бритон.
    мен лично страшно ме кефи стила им на обличане,гримиране...
    откакто си подстригах бритона на една страна(ест за да е хубав го оставих по-дълъг,така че да покрива едното око),изправям си косата с преса,за да е винаги права започнаха и на мен да ми викат емо. цял живот съм си била с бритон,а сега като го промених всички забелязват.не мисля,че се обличам като емо...е,нося кецове,имам си типичната диадема и колан със звездичка,но не се възприемам като емо.аз съм си аз.слушам такава музика каквато ми харесва и само 3 емо групи.
    но това да ти лепват етикети без да те познават и да знаят какъв си го мразя от край време.така че не лепвайте етикети,че емотата са еди какви си,метълите са нз какви си-глупаво е!!!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Цитирай Първоначално написано от fuckface
    Да си емо значи да си педал
    =D>
    Emo Boys = "fuckface" вече го каза
    Emo girls rlz
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Град
    Pink Paradise
    Лично на мен ми харесва емо стила на обличане, при момичетата. Както и грима... Но за момче, това просто не мога да го приема!
    http://www.youtube.com/watch?v=XEJDGLF-e18
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Лудницата
    Абе да ви имам и ЕМОТАТА
    некви черепи алабала направо се пуквам от смях. Тук в България е пълно с така наречените Емо-позьорчета!! или по точно така да ги наречен Емо-чалга Кидз Как да кажа... просто !!shame!!! и някой хора (да има ги) така да кажем, истинските емо-та в Българиа ги е срам да се нарекат такива поради простата причина, че някфи си 12 / 13 а и 14 годишни момиченца и момченца лепнали така наречения бретон, слойили вратовръзката на тате ии айде аз съм емо ... и все пак слушам и Гергана, да не забравим и Преслава.... има ги да да много са безброй вече... плаче ми се ... И така моето мнение за емотата е абе --Емоционален, Малолетен, Олигофрен (тоест негативно) сцийн е куде куде по яко (Въпреки че си е същото, НО си има едно голямо НО)
    И имам молба към Emo wanna be kids плс ама наистина моля ви престанете с позьорските си истории СМЕШНИ СТЕ!! Оня ден гледах едно момиче сигурно на 13 седеше на пейката захлупила глава уж реве и естествено кривите крака ги има ...нали знаете..

Пффф боже това ИМО не е стил ами душевност истинските имота не им пука как ш се обличат обличат се така както се чувстват и си слагат бритони за да не им гледат лицата крият се защото са депресирани.В България вече всяко второ чаве гледало картините в нета се опитва да се прай на ИМО и тука само тва си знаем ИМО КИД та ИМО КИД като имаш бритон вече ти лепват етикет ТЪПО ИМО ДЕТЕ или пък ПРИЛИЧАШ НА ЕМО даже не знаят,че не се произнася ЕМО,а ИМО..... в България имо деца няма те само изглеждат така и това се нарича Сийн до колкото мисля.Аз уж имам някакви имо приятели който изобщо не се държат като имота смисъл печени са си,но това да слушаш определена музика и да имаш бритон и гривни не те прави имо.Истинските имота се движат на групички и общуват само по между си,те не са контактни и хората не ги разбират..... Аз честно казано не съм виждала истинско имо дете.В моя град се е напълнило с такива чавета дето питат "От къде мога да си зема дрехи ИМО СТАЙЛ" Или пък "Ще си направя имо прическа" и като имаш бритон и кецове и вече си имо.Аз нямам нищо против имотата тия дето горе-долу им се получава да изглеждат така ама тия дето са некви чалгари и се праат на имота си ги псувам като нищо.....
    Music is my life

Re: emo

Цитирай Първоначално написано от Aggressive Perfector
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe ko zna4i da si emo momi4e ili mom4e ako moje mi obqsnete kakvo zna4i emo
    Емо е:
    1. Да си с бритон на една страна и отзаде косата - на бодлички или нещо такова.
    2. Емотата вечно са в "любовна депресия"
    3. Да слушаш емо-кор
    4. Да си режеш вените от мъка
    5. Да си тъп
    6. Да си бисексуален
    7. Да си МНООООГО ТЪП
    8. Да не приличаш на нищо...

+ емоционално-малтретиран олигофрен. >.< Писна ми от псевдоимота, окупирали паметника на "Тройката" в Бургас, а насреща им винаги има скейтъри/байкъри, мегапсуващи ги, но с право.. Някои фейкове стигат далеч и я майка им, я баща им ги сварил мъртви с прерязани вени
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

"Мамо мамо,подай ми вените...опа ножа де! " мн зле..от такива кат тях кат варвиш по улицата особено момче емо кат вииш ти се повръща,с розожата тениска бррр.. "маже"...

поровете се в нета има толкова мнооогооо писано по тая тема осовено тук --> http://www.theemo.net Айде радвайте се Пфф.. Не мина ли тая скапана мода на тия рошшави зализани отчаяни затъпели самоубийци.... :X В раздел Музика и Филми Хм... Висля че не е мястото тук за такава тема...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Истинските емота отдавна са си прерязали вените
    "Спрете Земята! Искам да сляза"

Тематаа е добре замислена.Само искам да питам ако нося кецове подобни на converse и че нося суитчъри и винаги съм си весел не използвам гримове като фондютен или черен молив или някви такива не си режа вените. та въпроса ми е ЕМО ЛИ СЪМ?

Град
    Shove IT

Re: emo

Цитирай Първоначално написано от Aggressive Perfector
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe ko zna4i da si emo momi4e ili mom4e ako moje mi obqsnete kakvo zna4i emo
    Емо е:
    1. Да си с бритон на една страна и отзаде косата - на бодлички или нещо такова.
    2. Емотата вечно са в "любовна депресия"
    3. Да слушаш емо-кор
    4. Да си режеш вените от мъка
    5. Да си тъп
    6. Да си бисексуален
    7. Да си МНООООГО ТЪП
    8. Да не приличаш на нищо...

Не сте запознати със същността на имо-то, описваш се модерни мейнстриим лайна ...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland

А преди ги харесвах, боже ...
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от streamers
    Истинските емота отдавна са си прерязали вените
    +1

Има огромен спор за това кое е истинското имо?Кое е това,което различава поузърите от истинските?Сега ще ви изясня :

1.Истинското имо се чуства добре в дрехи,съвпадащи със стила и не се чуства добре в например кифленски или фешънски дрехи,а поузърите се овличат по лъскави,изсулени,много елегантни и тн. дрехи.
    2.Истинското имо слуша скриймо,емокор и/или метъл и/или акустична музика.Поузърите си слушат чалга,поп,джаз,gangsta rap и тн.
    3.Едно имо се реже защото болката от любовта плюс болката от ежедневието му идва в повече.Поузъра се реже защото е разглезен идиот,който мисли,че е много яко и е страдал достатъчно за да го прави,просто защото така е решил.
    4.Момчетата имо НЕ СА ПЕДЕРАСИ!Те са просто по-чувствителни и според мен са по-добри гаджета от всеки друг стил.Плачат понякога,защото са хора,които обичат истински,също както и момичетата от този стил.Няма да видите имо,което ще завижда за гаджето на приятелката си като чалгарките,които пеят "Може да не е мой,но няма и да е твой" и неща от този род.Ако обичат,обичат задълго.Те знаят какво е да си "kicked when you're down" и не действат така егоистично и първосигнално.

ЗАПОМНЕТЕ!!!

1.Някои имота още не са открили своя стил и както вече споменах,не се чувстват добре в дрехи,които не съвпадат с него.Аз например слушах поп и се обличах като кифла,защото това беше музиката,която вървеше по телевизора и нямаше откъде другаде да слушам и да избирам.Чувствах се "неудобно в кожата си",докато не почнах да слушам емокор,когато ми пуснаха интернет и не смених гардероба си.
    2.Едно имо може да не слуша само емокор,но например също и рап,някакъв денс и тн.Тази музика им е за когато са в определено настроение,което отразява тя.Важното е да им харесва истинската имо музика и да слушат главно нея.
    3.Рязането може да бъде извършено по всяко време.Имотата държат тази болка в себе си постоянно и не могат да избягат от нея.Не си викат "А,нямам кво да прая,я дай да се резна",просто това е техния начин да притъпят болката.(Не се опитвайте да разберете частта за рязането,чувството,което ги кара да се режат е особено и не е за всеки начин на мислене.)
    4.Това,че са много не е вярно.Да,има ги,но са ужасно малка част от обществото.Също,имото не е постоянно депресирано.То е така в повечето време,но тези хора също се забавляват.Не всички се оставят да бъдат тормозени и не всички дружат само с имота.Те предпочитат компанията на други имо,но не винаги това е възможно.

---
    Това е от мен,дано съм пояснила поне бегло какво е имо за мен и дано по-малко хора го разберат погрешно.Благодаря на тези,които ме подкрепят.

Град
    Плевен
    МОЛЯ ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА !

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    that's so 2007

Верно, отдавна им мина модата, не са интересни вече.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си