- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Могат ли да обичат момчетата?
Всички плуят ку*вите, а не се сещат, че момчетата, които спят с тях са още по-жалки. Да, има момчета, които не искат нищо повече от секс и те са много. Но и те имат сърца и в един момент ще срещнат любовта и ще се променят... предполагам.
Иначе, да, можем да обичаме...![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
разбира се![]()
Можем да обичаме повече от женските (факт е, че жените обичат само портфейла на мъжа) НО не обичаме ЖЕНСКИ (то и как можеш да обичаш кучка която само ти мисли злото)
мъжете обичат футбола,колите, както и някой добър приятел мъж![]()
Не сме ли и ние хора бе?Това че повечето от нас не са толкова емоционални не означава че не можем да обичаме!Аман от тъпи въпроси![]()
Mom4e moje da obi4a no zavisi si ot 4oveka....na mom4eto moje da mu trqbva malko za da zaobi4a...a ne kato pri momi4etata mnogo oba4e moje i lesno da namraziПървоначално написано от lof4eto0o
![]()
Едни могат да обичат други не,НО знай всички могат да ебЪт.![]()
interesen vapros...otgovorat e da kolkoto i na stydeni i bezchystveni da se pravqt te vse pak sa choveshki sashtestva koito mislqt i chyvstvat sledovatelno mogat i da se vliubqt!verno che se namirat i takiva kreteni dety ima edva li ne "kamenni"sarca no po golqmata chast sa gotovi da dadat liubov stiga samo da namerqt podhodqshtiqt chovek!!! :P :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
pravilno nikoga nqma garanciq 4e nema ti go turat taka4e..Vqrvam samo na onaq si rabota 6oto i tq mi stiga do gaza(tuka malko da si ponapompam imigaПървоначално написано от GregoryHouse
) no samo tq ne me e naebala :P
Pri nqkoi lubovta svur6va sled purvata bra4na no6tПървоначално написано от inSane_baby
S jena mi bqhme 6tastlivi celi 17 godini...i togava se zapoznahme
Естетвено, че можем да обичамеДаже много хора казват, че ние сме по-влюбчивите
![]()
toshky za poreden put sum napulno suglasen s tebe mojeme da obi4ame se pak sme hora tva si ni e priroda no i ima edna prikazka 4e lubovta na muju minava prez koremaПървоначално написано от toshky
xaxa abe neznam tva s lubovta e otnositelno ne6to Mom4etata mogat li momi4etata mogat li pa i az moga pitam su6toto za momi4etata do sa sum obi4al samo edno momi4e i pone tq mi spodelq6e 4ustvata cakata e tam 4e trebva sre6tne6 podhodq6tiq ili podhodq6tata i da se razbirate nai ve4e
![]()
права си.. съмнявам се да оби4ат,те са без4увствени съ6тесва...Първоначално написано от lof4eto0o
хаха,ест 4е оби4ат,просто не си сре6тнала този който да обикне тебе,както и аз мене,ина4е предполагам има и свестни,или ако не такива поне като се влюбат да станат такива...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Всички могат да обичат. Може да не го показват, може да не го признават, може да не обичат Теб, но могат да обичат...
Въпросът е глупав. Ако ти не си попаднала на някой, който да те обича или 'всички', с които си била, им е било само до тръпката, секса, натискането, не означава, че няма такива, които биха вложили чувства в това и биха били искрени, ако ти кажат, че те обичат...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ МОГАТ
та който го отрича може би е некфо животно а ?
Аз вярвам, че любовта се среща веднъж в живота. Другото са просто увлечения. Ще разбереш, че е истинска любов, когато изядете заедно две торби сол и още се обичате. Това е. И колкото и песимистично да прозвучи - така или иначе любовта е един нагон + химични реакции в мозъка.Първоначално написано от lof4eto0o
По начало привличането между мъжете и жените е въз основа на нагона, инак всички щяха да са само приятели. Това, че ти желаеш той да те гушка, а той иска секс не означава, че сте различни и чувствата ви един към друг са различни. По пътя на логиката всичко се диктува от инстинкти, нагони и химични реакции - колкото и гадно да звучи.
Бъди реалистка. Някой ден ще срещнеш специалния, но преди това ще си напатиш и ще посъбереш малко мъдрост![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ne e zaduljitelno lubovta da bude sre6tana samo edin put seki ima purva lubov....i seki ili po4ti seki 6te nameri otnovo 4ovek koito go obi4a i koito da obi4a.Nebqh ot nai u4enolubivite deca no znam 4e ima milqrdi hora na planetata dali 6te sa jeni dali 6te sa maje ima dosta hora s koito moje6 da suzdade6 obi4..imaiki vpredvid 4e tva da mi hodite 2,3 sedmici i da razpravqte obi4am te tva sa prazni prikazki kogato obi4a6 nqkoi i toi te obi4a e napulno razli4no 4ustvoto koito ne go e izpitval jalko no da ne se ot4aiva se nqkoga 6te go izpita....a tva ve4e za majete dali mogat da obi4at jenite dali mogat da obi4at e tva e mnogo glupavo bez zna4enie pola seki moje da obi4a stiga da sre6tne pravilniq 4ovek...su6to taka e glupavo...poglednete samo vuprosa MOM4ETATA MOGAT LI DA OBI4AT?Edin elementaren primer....az sum mom4e obi4am maika mi i ba6ta mi kakto i brat mi-eto ti edin mnogo dobur primer kak mom4etata mogat da obi4at...taka4e temata mislq 4e se iz4erpva tuka za6toto po4ti vseki 4ovek moje da obi4a no tova su6to taka zavisi i ot 4oveka koito obi4a ili trqbva da zaobi4a.
Gospodi moga da se zakleq,za mnogo ne6ta az kopneq no bql flag nikoga nqma da razveq,znam 4e e gadno da se vozi6 v troleq mizeriqta e lo6a ideq.Mnogo 4esto poglejdam kum nebeto svalqm glava i vijdam 4e jiveq v geto,blokove ot paneli,ulici 4erno beli....
Аз говорех за любовПървоначално написано от Spirit_Breaker
Има разлика между обич и любов. Любовта е един мнооого специфичен вид обич. И точно това имах предвид - ти може да обичаш много неща (аз обичам печено пиле например), но любовта е една
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
заеби У-Ги-О то играй Покемон мноо по яко а лубовта да играе на атариПървоначално написано от YgaBHuk
![]()
![]()
![]()
П.С.баси тъпата тема има ли лубов омг
Неподходящ размер на снимка в подпис!
По ред на въпросите не, да и даПървоначално написано от lof4eto0o
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
ок идаааа идаааааПървоначално написано от BAYO
Неподходящ размер на снимка в подпис!