Цитирай Първоначално написано от Spirit_Breaker
ne e zaduljitelno lubovta da bude sre6tana samo edin put seki ima purva lubov....i seki ili po4ti seki 6te nameri otnovo 4ovek koito go obi4a i koito da obi4a.Nebqh ot nai u4enolubivite deca no znam 4e ima milqrdi hora na planetata dali 6te sa jeni dali 6te sa maje ima dosta hora s koito moje6 da suzdade6 obi4..imaiki vpredvid 4e tva da mi hodite 2,3 sedmici i da razpravqte obi4am te tva sa prazni prikazki kogato obi4a6 nqkoi i toi te obi4a e napulno razli4no 4ustvoto koito ne go e izpitval jalko no da ne se ot4aiva se nqkoga 6te go izpita....a tva ve4e za majete dali mogat da obi4at jenite dali mogat da obi4at e tva e mnogo glupavo bez zna4enie pola seki moje da obi4a stiga da sre6tne pravilniq 4ovek...su6to taka e glupavo...poglednete samo vuprosa MOM4ETATA MOGAT LI DA OBI4AT?Edin elementaren primer....az sum mom4e obi4am maika mi i ba6ta mi kakto i brat mi-eto ti edin mnogo dobur primer kak mom4etata mogat da obi4at...taka4e temata mislq 4e se iz4erpva tuka za6toto po4ti vseki 4ovek moje da obi4a no tova su6to taka zavisi i ot 4oveka koito obi4a ili trqbva da zaobi4a.
Аз говорех за любов Има разлика между обич и любов. Любовта е един мнооого специфичен вид обич. И точно това имах предвид - ти може да обичаш много неща (аз обичам печено пиле например), но любовта е една