- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- той е с 6 години по-голям
pfff,priqtelqt mi e s 6 godini po golqm,az sam samo na 13,a ttoi na 19...o6te sam devstvena no my napravih svirkaa,sega toi iska da pravim sex..nz kolebaq se,malko e golemi4ak za mene,oba4e postoqnno mi namekva nqkvi ne6ta za sexa i se 4udqq...ina4e mn.go obi4am,am nz dali toi kato me nae.... 6e me zarejee,(vse pak e na 19)![]()
![]()
![]()
ако не искаш да правиш секс не прави и точка ..
Животът е адът описан в Библията!
обади се на полицията - те ще решът дали ще правите![]()
Мълчи уа критйен !!!
luda li si be?!?!?!?
ei 666666666!
kak 6e lqga6 s nego be,posle 6te te zahvyrli kat parcal!!!
kato go obi4a6 bydi s nego,ako i toi te obi4a nqa da te zareje ako ne legne6 s nego!!! ei osyznai se!!!!!!!!!!!!!!
sorry,kak moje da si tolkova glupava!![]()
na kyde otiva sveta?!!?!ujs...![]()
mi de da znam...ako ne iskash ili ne si sigurna v nego ne pravi sefteto
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Пут Ен Це.![]()
Аман от кифли кат теб.Намери си некои на твоите години и ни ми са праи на...
Ако все още не си готова да правиш секс и не искаш или пък не си сигурна в чувствата му към теб по-добре не го правете ! А той ако те обича най-малкото което може да направи е да те изчака да пораснеш поне малко и да не ти намеква постоянно и да те притиска да правите секс ! А междудругото от колко време ходите ?!?
Защо започваш връзка, в която мислиш, че ще те заебат при първа възможност?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
em hodim nqkade ot mesec i polovinaa,nz ve4e ...toi mi kazva 4e me obi4a oba44e mai az nz kvo iskammm![]()
Според мен не е единствения проблем, че той е голям.. друг е, че ти си малка и както разбирам все още не готова...(не че съм няк'ва "кака", ама поне ми е ясно к'во искам..)
Остави ти тая работа..наистина си малка за него...Не трябва да му имаш доверие.Той е достатъчно голям и знае как да си вземе това което иска от едно 13 годишно наивно детенце...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ми... то ти сама си знаеш и го казваш - че не знаеш какво искаш. Поне е добре, че имаш достатъчно ум в главата да се усетиш, защото масовката и това не могат да направят.
Недей. Да не ти обяснявам защо вашата връзка няма бъдеще. Като ти е за пръв път, поне да е с човек, в когото си сигурна.
When I love, I love.
6te te zareje 6tom te iz4uka,sajalqvam mili4ka![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Значи: 1. си малка за секс. 2. Ако му кажеш 'не' и той те зареже ще разбереш, че едва ли не те е използвал за сега само за свирките...Осъзнай се! Само на 13 си. Има време за всичко в тоя живот. Недей да бързаш. Та ти още не си се доразвила както физически, така и психически. Цяял живот има да правиш секс, колкото си поискаш, но изживей си детството и след 3 - 4 години мисли за това! И го прави с човек, който обичаш много и държиш на него! Не се влияй по чуждите мнения или пък 'една приятелка го е правила и аз искам..' Няма такова нещо....![]()
Нормално е да ти намеква "някакви неща" за секса, защото той е на 19 години и иска да го прави, има нуждата.А ти си на 13-малка си за свирки, камо ли за секс.Ти си още дете.Не го прави.
О, представям си...Некъв на 19 лудо влюбен в няква 13годишна пикла...Вие наред ли сте, ве?! Я си взимай куклите и отивай си играеш с някое другарче от маалата![]()
Като ти си малка, а той прекалено голям, защо си тръгнала с него?
Не прави нещо, което не искаш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
6tom ti pravi nameci,zna4i samo seks iska-taka izliza,a ti kato ne iska6-toi nemoje da te zadalji![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Има голяма вероятност да е с теб само за секса, щом непрекъснато ти "намеква".
Ти сама си преценяш, но според мен си прекалено малка дори и за свирка.
Това, че е с 6 години по-голям не е кой знае какво.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Интересно ми е защо се впускаш във връзка,която поне за сега няма бъдеще...Доста трудно е да си на 13 и да установиш сериозна и пълноценна връзка
Като знаеш че секса е част от нея....а ти прекалено малка за да му го дадеш....Все пак ако въпросния батко държи на теб ще поизчака още малко....макар че на неговите години е нормално да бъде сексуално активен....Или просто се опитай да намериш момче на твоята възраст,с което имате общи интереси....
![]()
Ако искаш да насърчиш престъпността, прави секс с него. Аман от наивни момиченца. за 1 месец той при никакво положение няма да те обича. За това трябва повече време. Просто го казва ей така. А и силичи колко е зрял, след като се занимава с деца. не може да си намери момиче на 17-18 и тръгнал в детската градина да търси.
изчакай още 1-2 години
Не може момче на 19 да ходи с 13 годишна и отношението му към нея да е сериозно. Не го прави! Ще съжаляваш! Изчакай си човека към който няма да изпитваш колебания.