- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омръзна ми! Никой не ме харесва!
Писна ми. Имам чувството, че никой не ме харесва. Не съм някоя от хипермацките, но не съм дебела, не съм и клечка (46кг - 164см). Не съм плоска като дъска, не съм и цицорана. Нямам пъпки, не се гримирам като идиот, е какво ми има?! Проблемът в това, че не се обличам като чалга-икона ли е?! Или че баща ми не кара Джип БМВ?! Мислех си, че най-сетне има лъч надежда за мен, пишех си в Skype с един, но се оказа пълен лъжец и може би педофил. Добре, че не се срещнахме на живо. Днес си пишех с един от моето училище и всичко беше супер, докато не му пратих снимка. Какво толкова може да ми има?! Просто търся малко любов. Ако има някой тук на горе-долу 14 и е в същото положение - нека да пише.
ще ти кажа само едно
#царе
![]()
Еее,и аз съм така.Споко
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Божее, на 14 и вече е отчаяна. На мен първата ми целувка беше на почти 16 и после 2 години не видях мъж...на 18 имах истинска връзка...а бях даже по-готина, отколкото съм сега...я се стегни!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
dai taz snimka da vidim kade ti e greshkata
Next Time I`ll be True...
в сходно положение съм ако искаш остави някакви кординати
оф.. защо има толкоз много отчаяни хора![]()
Животът е адът описан в Библията!
споко де ........... ти ко искаш да намериш голямата си любов за отрицателно време в скайп ли .... много сте се разглезили лапетата само тоя скайп .... там работа не става ..... друго си е физи4еския контакт ... а тфа с снимките е ужасно ми някой са по фотогенични други не .... не си търси приятел в скайп ами навънПървоначално написано от Момиче
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
e kak se nqma podhodq6ti kandidati weei
q slezi na zemqta sigyrno ima pne 5 mom4eta koito te haresvat no poradi 1ili dr pri4ina ne iskat da ti kajat![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Prati snimka i 6te ti kaja dali stava6 ?Първоначално написано от Момиче
![]()
Поеми във вярната посока
kak iska6 d ate haresvat kato ti ne se haresva6?q nablegni na hubavite ne6ta v teb i dai malko samo4ustvie da vidi6 kolko 6te se zavartqt pokrai teb
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Спокс,не е време за умиране.Голяма работа че нямаш гадже,наи-важното е да има приятели,на които да разчиташ.
Ще намериш любовта,като му дойде времето.
Аз съм по-голяма от теб и не ме интерува дали момчетата ме харесват,нямам гадже и съм на мнение,че приятелите са по-важни![]()
Пъпките се махат, гърдите се увеличават, ръста се променя, може да отслабнеш/надебелееш, ако трябва ... но ако имаш кофти черти, само един хирург може да те спаси.
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Да, и аз като бях на 14 си мислех ,че никои не ме херсва...Попаднах на един дебил с които бях година и половина,които ме заплашваше с какво ли не ако скъсам с него...И в един момент съжелявах,че както теб съм ''търсила любов''.А сега съм с един страшно голям пич,които мн си го обичам и не бих го сменила за никои друг!
Та мисълта ми беше,да не избързваш, всичко си идва с времето мацка!![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
ami q dai pic da vidim si4ki za6to se polu4avava taka po tvoito opisanie si macka ama !!!!!!!!oba4e ako ne si zabelqzala ve4e normmalnite ne sa interesni koeto e lo6u![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i dai pic
ne se sduhvaiima tolkofa mn momi4e 4e mom4etata neznaqt koe da si izberat
spoko i tfoq den shte doidei i shte namerish podhodqshtoto mom4e
predi kato bqh na 13-14 god i az taka si mislish i si vikash tolkofa li sam grozna i debela che nikoi ne me haresva..? ama sega kato se zamislq , tolkofa manichka s1m bila
lape be
sq nz kak e pri teb ama to za vseki e razlichno
ako iskash da si pishesh s men po toq vaprosshte mi e interesno
pishi na lichno s1obshtenie :Pp
182+44_4adel
МнениеПуснато на: Нед Сеп 23, 2007 3:11 am Заглавие:
sweety_blondy написа:
ne se sduhvai Smile ima tolkofa mn momi4e 4e mom4etata neznaqt koe da si izberat Very Happy spoko i tfoq den shte doidei i shte namerish podhodqshtoto mom4e Wink predi kato bqh na 13-14 god i az taka si mislish i si vikash tolkofa li sam grozna i debela che nikoi ne me haresva..? ama sega kato se zamislq , tolkofa manichka s1m bila Very Happy lape be Smile sq nz kak e pri teb ama to za vseki e razlichno Smile
ako iskash da si pishesh s men po toq vapros Wink shte mi e interesno Wink pishi na lichno s1obshtenie Razzp
Искаш да кажеш ,че си на 14+ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Nqma znachenie na kolko sam)
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Баси, едно нормално момиче, пък аз одъртях. Обади ми се след 2-3 години ако съм все още свободен...Първоначално написано от Момиче
Първоначално написано от Момиче
![]()
![]()
![]()
Get a life...
За кво се оставяте некви шибани тъпанари да ви комплексират, ве!? Я се стегни малко! Кат не те харесва много му здраве, шута в гъза и да се маща. И ти препоръчвам да си търсиш някой по-голям, щото 14-15 годишните са супер детски гъзове в повечето случаи
+1 ...освен това да заебете малките ( имах доста проблеми като малак заради такова мислене )Първоначално написано от hungry_vampire_f
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
не се безпокой аз съм така от както се помня никой не ме харесва всеки ме търси само когато има някакъв проблем да помагам да го измъквам но се свиква с всичкоПървоначално написано от Момиче
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Не се отчайвай толкова,всичко с времето си,а и че 1-2 момчета не те харесали,не значи,че никой не те харесва...виж във форума колко много са тез дет ги е страх да си кажат чувствата или да си признаят пред момиче![]()
нямам повод да сънувам....