- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омръзна ми! Никой не ме харесва!
глупаци![]()
слагат ти главата в плик и готово![]()
И мен никой не ме харесва,ама к'во ся да тръгна да се оплаквам ли?Толкова такива като теб има.Я не се отчайвай и си гледай живота.За всичко си има време.И по-добре да намериш някого,който ще държи на теб,а не някой пикльо,с който си се запознала по скайп.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Да ти кажа и аз съм в същото положение-не съм някакъв грозник но просто и на мен не ми върви в любовта.Но занй и помни (колкото и клиширано да звучи) че някой ден ще срещнеш любовта и ще бъдеш истински щастлива.Хайде,и най-важното-не се отчайвай!![]()
![]()
=D външния вид няма никакво значение =PПървоначално написано от HePeAJIeH
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
За съжаление много хора гледат само това.Първоначално написано от kael
Авторке, още си само на 14. Тепърва предстои да се промениш и да добиеш женска красота, защото все още си си момиченце. Не си мисли, че си умряла като нямаш опашка от лигави пубери зад теб. На тези години и не можеш да имаш кой знае каква връзка, тъй че по-добре не бързай. Изчакай да изживееш магията на първата целувка с някого, на когото държиш, а не просто Пешо от Б клас....
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Миличка,още си малка за да се тревожиш затова.На 14 си.Тепърва ти предстоят някои промени във външния ти вид.След време ще видиш колко ще бъдеш променена визуално,защото просто си в такава възраст.И недей да мислиш,че никой не те харесва.Това едва ли е такаБъди себе си,показвай най-хубавите си качества и ще срещнеш някой,който направо да се влюби в теб
Успехчета!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
споко де за всеки влак си има пътници!не се отчайвай толкова!6те намериш любовта!по точно тя сама 6те те открие!![]()
=D> =D> =D> Нпълно съм съгласна.Първоначално написано от ^Sam90^
Мн си млада,за да се притесняваш,за тези неща.Има време да имаш гадже и т.н
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
HAHAHHA SINNER MOQ BRAT PO PRIRODA I PROKLQTIE!!!Macka i az sum ot4aqn ot jivota i lubovta dai snimka moje se haresame si podraskame ala bala EIII skype mi e alexsandur_belov zapovqdaite :P LOL mario vij mi moita tema posle kat pro4ete6 tuka :P
Като те гледам проблема ти е ,че търсиш..."любов" по нета.Така нестава моме.Излез разходи се с приятелки харесай си някой отиди и се запознай с него пийте по едно кафенце... ;]
To4no taka!Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
![]()
Я прати снимка и ще ти кажа веднага какъв ти е проблема и изобщо има ли такъв ...Първоначално написано от Момиче
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Малка си още. На 14 само. Имаш време...
Проблемът не е в теб. Просто не си срещнала човека... И това ще стане. Просто си живей живота с усмивка и не се комплексирай заради това, че си свободна. Мисли си за позитивизмите - можеш да правиш каквото си поискаш, да флиртуваш с когото си поискаш и имаш всички възможности.
When I love, I love.
eeeei ti si samo na 14 nemoje da se depresirash oshte ot sega.Na vsichko shte mu doide vremeto...zashto vsichki tolkova mnogo byrzat da porasnat...a pak na vaprosa :kakvo ti ima; nie tuk ne sme vrachki dai nqkoq tvoq snimka i shte ti kajem kade ti e greshkata ako tq izobshto e vav vbnshiqt ti vid....
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Gadno e daje kato porasne6gledam gi edni lapeta pred vhoda mi kak igraqt na krienica i kak mi se doiga 6te trqbva da pogovorq s kompaniqta po toq vupros
![]()
Носи чувал...![]()
A сега сериозно- на 14 кфа любов искаш бе...сичко е кой да си топне чушката и да се хвали...ай кът пораснеш търси пак любов ся е само клатене...
dam i brat mi taka razpravq......
[външния вид няма никакво значение =P[/quote]
+1 i budi po-samouverena
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Проблема е, че ние сме идиотиТи си на 14... а момчетата на 14 са идиоти...
сигурен съм, че много оттях те харесват, но понеже са по-малки и ги е срам да си признаят... При момчетата бая до дълги годинки продължава " харесването в детската градина... "
Следователно остават по-големите.... 16-17-18.... но и те са идиоти, защото такъв свят настанна, че всеки се мисли за г'зе, г'зетата трудно ще се надъхат да тръгнат с девствени... защото си мислят, че е под рейтинга им...
Спокойно... ти сега да не земеш да станеш някоя курва
![]()
Toshky e tuka ne sum suglasen s tebe namirat se i svestni maje i svestni jeni sa jeni sa mi kazvali 4e sred jenite mur6ite sa pove4e no i majete ne sme koi znae kolko na zade ne e vuprosa do godinite vuprosa e do akula az bqh 14 godi6en i hodeh s po4ti 18 godi6no momi4e si4ko si zavisi ot 4oveka godinite neigraqt vinagi rolqПървоначално написано от toshky
![]()
Emi i az ne sam ot haresvanite i sam na 14 ama ko da napraq.Vse nqkoga i na6to vreme 6te doide.![]()
Ами... *вади социалогическите проучвания*... Значи, четох някъде, че на 1 мъж му се пада по 1.5 жена, така че все някои ще остане без мъж. Хмм, варианта с харемите също не е лош.... Хаха, шегичка. Просто явно не сме намерили подходящия мъж. Но замисли се на колко от момчетата около теб, ако ти предложат да излезете, би приела? Сигурно има десетки, на които им капят очите по теб, но не смеят да те заговорят (в някои случаи слава Богу, трябва да се радваш
). Почти невъзможно звучи едновременно двама хора да се харесат, но нали знаеш - понякога стават чудеса
Просто твоето чудо предстои. Успех!
![]()
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
ч бати кефа, ето кво се имало в предвид с "търся мойта половинка" - тва е половината жУна дет ми се пада - за черни дни дет се викаПървоначално написано от Evil`Brunette
![]()
q prati edna snimka da kaje batko stava6 liПървоначално написано от Момиче
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
треа те сложим модератор в нов раздел "идиотека" рулз бате ::}Първоначално написано от assd
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do