Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
Цитирай Първоначално написано от kael
Цитирай Първоначално написано от Spirit_Breaker
Zdraveite momi4eta i mom4eta,iskam da si spodelite mnenieto po problema mi....Predi vreme kaji re4i nqmah nikakuf problem s momi4etata se se namira6e nqkoe gaje i bqh 6tastliv no vposledno vreme govorq ot 1 godina nasam i4 nevurvqt ne6tata,ne go razbiram toq svqt na kade e trugnal na sekade gledam nqkakvi nezaslujili tipove s takiva krasavici i mi izbiva na rasizam,sadizam,razru6enie,samoubiistvo i t.n.
v kvartala mi ima nqkolko romi koito hodqt s edni ot nai arnite macki ot kvartala napravo neznam nemoga da vi go opi6a...nerazbiram ne sum grozen ne sum i purviq krasavec...normalen sum,pravil sum takiva ne6ta za momi4eta koito mnogo malko hora biha gi napravili...no qvno dne6nite momi4eta im e po kef da im kajat are legai na kapaka ku*ko i neznam si kvo.....gledat samo koi kakva kola kara kolko ke6 ima v joba...e neznam.
Ostanaha li momi4eta na toq svqt koito ne sa maerialistki...ne sa naduti 4e 4ak da stigat nebeto i za zapu6vat vratata na metroto??Neznam az neizdurjam ve4e jiveq v nai maloumniq kvartal na sveta.....ot4aqn sum daite saved kakvo da pravq 4e ve4e seriozno obmislqm samoubiistvoto..
кофти квартал .... а това за арните момиччета - толкова им е акъла .... не гледай само външния вид.... има толкова мили момичета които не са като манекенки ....
точно така..

а така!

като ти гледам поста мисля 4е ти обръщаш внимание само на тези "арните", е не бъди като кон с капаци - поогледаи се, външния вид не е сичко - тряа и пипе в главата да има