.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Идейки .. :>

Град
    Far Away .. :>

Идейки .. :>

Абе понеже кат се изкъпя косата ми няма никакъв вид, а вече достатъчно е изгорена от бои, преси и други средства .. Има ли някой някаква идея как мога да си правя косата без да я увреждам .. Малко глупав въпрос ама .. Мерси предварително

Любовта няма граници .. :>

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Аз ти предлагам да си направиш нова прическа.Също така,можеш да започнеш да използваш различни аксесори за коса и да си купиш някои възстановящи структурата на косъма продукти до колкото това е възможно,разбира се. Също така те съветвам да се ограничаваш в употребата на преси,сешоари и други такива бизикни дето ти съсипват косичката.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ако не ти е боядисвана, ти предлагам да смениш цвета с къна! Освен, че можеш да добиеш хубав червен или черен цвят, ще подхраниш значително косата си. Иначе помисли първо за възстановяването на косата си, и след това за прически и т.н. Прави и маски, слагай балсами, серуми, ампули и др., не ползвай преса и сешоар. Подстрижи поне връхчетата!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    И аз съм за нова прическа. Може би ако я скъсиш малко, ще има по-жив вид. Пресата и сешоара адски много вредят на структурата на косата, но пяната не е толкова зле. Като излезеш от банята си намачкай косата с пяна и така ще имаш хубав обем, а и ще е чуплива.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Фибички,шнолички,диадемки има доста начини за нещо различно.Сега е мн модерно и на плитка отзад,пробвай!
    Next Time I`ll be True...

Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Фибички,шнолички,диадемки има доста начини за нещо различно.Сега е мн модерно и на плитка отзад,пробвай!
    Съгласна, + подхранващи маски, масла и такам...
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Моята коса докато не е изсъхнала напълно я оформам с фибички понякога и става добре

kak taka s fibi4ki kak stava toq nomer

пяна за коса, диадема

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    и на мен ми е интересно..ако има и снимкаа

Еми, ако отидеш на фризиор и кажеш да те подстрижат така че като се изкъпеш да си застава косата без да и правиш нищо, предполагам, че ще се съобразят с това...иначе слагаи балсам...той подрежда косата и я прави мека и гладка...друго не знам какво да те посъветвам без да използваш сешуар или преса или стилизиращи продукти...
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Град
    Far Away .. :>
    Благодаря на всички за съветите .. Ами да вече си взех час за утре да се подстрижа .. Дано стане успешно .. Лошото е че за да ми се махне цъвналото, трябва да ми се вземе поне половината коса .. ( сега ми е малко под раменете ) Относно боядисването, с кестенява коса съм и вече бои няма да използвам, а може би само оцветители .. Ще пробвам с маските и балсамите, както ме посъветвахте Благодаря

Любовта няма граници .. :>

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Идейки .. :>

Цитирай Първоначално написано от BaByLisS
    Абе понеже кат се изкъпя косата ми няма никакъв вид, а вече достатъчно е изгорена от бои, преси и други средства .. Има ли някой някаква идея как мога да си правя косата без да я увреждам .. Малко глупав въпрос ама .. Мерси предварително
    къпи я с бебешки шампоан и я остави малко намира.. не я боядисвай, не ползвай преса.. даже я оставяй сама да си изсъхне..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Смени прическата.

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    не зная косата ти дали е права, но виждам масово че се завръща на мода косата до раменете, постригана на черта. много готинко стои. ще те посъветвам за една маска за коса- Gliss kur na schwartzkopf. в оранжева кутийка е за изтощена и цъфтяща коса. много е готина!!! има ефект. прави косата много мекичка и жизнена

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Съгласна, + подхранващи маски, масла и такам...

+1

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Като заначало иди на фризъор да ти я офирми и да ни направи някоя готина прическа беше химии и темподобни.Например да ти махне нацафтялото и да ти направи бритонче на една странна или друго.ако искаш друго пяна за коса за обем каквата си решиш.Изправяне с сушоар .Иначе фибички ленти ластички и темподобни също ще помогнат стига да имаш желание да се занимаваш

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    спи на ролки,с плитки,така ще ще стане приятно рошава

Пробвай да си чупиш косата с жълтък(намзваш я вечер след като си се изкъпала,на влайна коса,връзваш се на висок кок)и спиш така.На сутринта се получават мн нежни къдрици!Така хем не си изтощаваш косата,хем има готина прическа без мн усилия

Remember my name you'll be screaming it later...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си

AMA KAK TAKA S JALTAK ?I CQLATA KOSA LI MAJEME

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си