.
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 294
    май не е много оригинален, ама ми вършат работа - по математика си пишех формулките на малко листче, което слагам в несесера си и като ми потрябват се правя, че нещо си търся и ги поглеждам
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Sladurchoo
    не използвам много често пищови, а преписвам
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

ми аз за изпита след 7 клас си бях написала почти всичко по математика на листчета и си ги бях сложила в сутиена ( там на мястото за подплънките) ама нямаше нищо от тфа, което съм написала в теста :Д

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Това на изпита след 7 клас с пищов си е доста рисковано. Иначе аз съм използвала обикновени пищови - на листечта, като хендсфри и пр.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Това на изпита след 7 клас с пищов си е доста рисковано.
    и аз имах,само че не го ползвах..
    всичко преписах от мацката зад мен

---

пищови.. обличам си блуза с дълбоко деколте,и си закрепям листчето за сутиена.. навеждам се и преписвам,хаха
    или си пиша на гърдата квото ми трябва,хахаха

също така с класа (този,с който бях до 7 клас) си пишехме бележки на телефона и си ги пращахме с bluetooth...
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Град
    Шумен
    ами значи нз дали някой го е писал но не ми се чете ..

значи .. на стола пред теб на облегалката залепя6 и когато идва учителката бута6 чина напред..

или на подметката и си надига6 крака и 4ете66

или пък направо о4ебника под 4ина и си го разгра6та6 насам натам ж1рху краката
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    Шумен
    аа да .. ии са6то се сетих за тва .. сяда6 до закачалките и лепи6 с тиксо пи6това на стената и закрива6 с якетата и като ти тряя дарпа6 и гледа6
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Супер фен
    Значи това е пълна загуба на време/пари и т.н. което го правите. Много по-лесен начин:
    първо пояснявам че ние сме на тестове
    Правим преговора предишния час и даскала носи съответно теста щото са тъпи и не помнят въпросите. Той пише нещо по дъската и този който сяда най-близо до него го снима докато пише по дъската.
    Понякога имаме практика и даскала излиза я за кафе я за нещо и претърсваме сички чекмеджета даже и ако има чанта/куфарче намира се снима и прибира както е било!
    Друг начин е също и в хранилището да се намъкнете ама трябва няколко да ви прикриват намираш тестовете снимаш и бегаш.

Когато правим тест те носят отговорите на някое листче щото са тъпи и ако ги попиташ нещо да не хънкат и мънкат... Та някой ще го извика така че да е в гръб и вие снимате отговорите става за секунди (това е много мръсен и подъл начин лично тестван работи! гарантирано 6,00)!

Вашите са бая интересни, но много рядко се прибягва до такъв..
    Бъдете организирани целия клас и моя начин ви гарантира високи оценки!

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Значи това е пълна загуба на време/пари и т.н. което го правите. Много по-лесен начин:
    първо пояснявам че ние сме на тестове
    Правим преговора предишния час и даскала носи съответно теста щото са тъпи и не помнят въпросите. Той пише нещо по дъската и този който сяда най-близо до него го снима докато пише по дъската.
    Понякога имаме практика и даскала излиза я за кафе я за нещо и претърсваме сички чекмеджета даже и ако има чанта/куфарче намира се снима и прибира както е било!
    Друг начин е също и в хранилището да се намъкнете ама трябва няколко да ви прикриват намираш тестовете снимаш и бегаш.

Когато правим тест те носят отговорите на някое листче щото са тъпи и ако ги попиташ нещо да не хънкат и мънкат... Та някой ще го извика така че да е в гръб и вие снимате отговорите става за секунди (това е много мръсен и подъл начин лично тестван работи! гарантирано 6,00)!

Вашите са бая интересни, но много рядко се прибягва до такъв..
    Бъдете организирани целия клас и моя начин ви гарантира високи оценки!
    с бившия ми клас правехме същите неща...
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

пишете на бг мама му стара

на етикета от пластмасофо шиши кока кола напримерно ... фърху надписите си пишеш пищофа .. стафа малко трудно но дейстфа..

Цитирай Първоначално написано от Obi4amMaikaTi
    на етикета от пластмасофо шиши кока кола напримерно ... фърху надписите си пишеш пищофа .. стафа малко трудно но дейстфа..
    искам превод
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Тук прочетох толкова много начина за преписване , че просто нама на къде другаде Благодаря Ви

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)
    ЦАРСКИ ФИШЕК!! Да този е уникален ползвала съм го 1-2 пъти
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    VerryBerry:

nai 4esto-pi6a si ne6tata s moliv otzad na ogledalceto i taka...9jalko samo 4e ogledalceto mi se s4upi i tr si zimam novo...)

мухахахахаха,много оригинално

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Пищов 2 съм ползвала.По математика-проста работа,само си написах формулите на ръката ии веднъж по природо не бях сигурна в някакви определения и си ги написах на подвързията,тя госпожата не ни кара да ги пребираме.

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    пиша там каквото имам да пиша на пищова във текстов файл, после го качвам на телефона и готово. Хващали са ме много пъти, аз казвам че са ми пратили sms

Аз си пиша формули и такива кратки неща на бележка в телефона (сони ериксон) и после правя бележката "Покажи в готовност" и тя излиза на екрана. Ако ме хванат - "Гледам колко е часа, госпожо "
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Хора, не смятате ли, че някой даскал може да се разхожда из форума )))

Иначе на крака под полата , залепям листче под чина, царските са най-почитаните от мен , на телефона съм си писала, снимки, но най-често учебника под чина

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Аз подготвям материала на малки листчета (тея белите, продават ги по книжарниците) и ги слагам в суичъра и леко го закопчавам и после само нагласям поредното листче и това е

Друг начин е в кутийката за очилата ( това е патент на сестра ми :P )

Също така царски и това е общо взето

Повече от фен
    Най-лесния и най-непробиваем начин-пишеш си нещо на notepad-а -> на телефона -> на контролното Ако те загледа нещо казваш "гледах колко е часа" и готово.Пък ако се направи на интересна и иска да погледне телефона-имаш да натиснеш точно две копчета- cancel i ok

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Nafarforii
    Най-лесния и най-непробиваем начин-пишеш си нещо на notepad-а -> на телефона -> на контролното Ако те загледа нещо казваш "гледах колко е часа" и готово.Пък ако се направи на интересна и иска да погледне телефона-имаш да натиснеш точно две копчета- cancel i ok
    хах дам обаче някои те карат да си прибереш телефона,за това е добре да имаш и резервен пищов...една приятелка така се прецака на едно контролно,нямаше я на датата и после го прави сама и се бяхме разбрали тя да снима въпросите и аз да снимам отговорите и да си ги пращаме,обаче даскалката я видя и тая и тя се оправда с "гледам часа" ама г-жата я накара да си прибере телефона и до там беше
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    На малко листче (най-добре написано на Word, с дребни букви, но все пак да се чете нормално). Закрепяш го на часовника и готово

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

хьха по ръцете по краката .... на листи в уцхебниците или направо уцхебниците макар 4е нз каде да го намеря в пове4ето слу4еи за това използвам тетрадки сядам варху тях и т.н.

определено най-добрият начин е с телефона .. никога не са ме хваща ли до сега но за всичко си има първи пат де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си