- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-оригиналния пищов...
май не е много оригинален, ама ми вършат работа - по математика си пишех формулките на малко листче, което слагам в несесера си и като ми потрябват се правя, че нещо си търся и ги поглеждам![]()
![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Първоначално написано от Sladurchoo
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ми аз за изпита след 7 клас си бях написала почти всичко по математика на листчета и си ги бях сложила в сутиена ( там на мястото за подплънките) ама нямаше нищо от тфа, което съм написала в теста :Д
Това на изпита след 7 клас с пищов си е доста рисковано. Иначе аз съм използвала обикновени пищови - на листечта, като хендсфри и пр.![]()
и аз имах,само че не го ползвах..Първоначално написано от elito6754
всичко преписах от мацката зад мен![]()
---
пищови.. обличам си блуза с дълбоко деколте,и си закрепям листчето за сутиена.. навеждам се и преписвам,хаха
или си пиша на гърдата квото ми трябва,хахаха
също така с класа (този,с който бях до 7 клас) си пишехме бележки на телефона и си ги пращахме с bluetooth...
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
ами значи нз дали някой го е писал но не ми се чете ..
значи .. на стола пред теб на облегалката залепя6 и когато идва учителката бута6 чина напред..
или на подметката и си надига6 крака и 4ете66
или пък направо о4ебника под 4ина и си го разгра6та6 насам натам ж1рху краката![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
аа да .. ии са6то се сетих за тва .. сяда6 до закачалките и лепи6 с тиксо пи6това на стената и закрива6 с якетата и като ти тряя дарпа6 и гледа6
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Значи това е пълна загуба на време/пари и т.н. което го правите. Много по-лесен начин:
първо пояснявам че ние сме на тестове
Правим преговора предишния час и даскала носи съответно теста щото са тъпи и не помнят въпросите. Той пише нещо по дъската и този който сяда най-близо до него го снима докато пише по дъската.
Понякога имаме практика и даскала излиза я за кафе я за нещо и претърсваме сички чекмеджета даже и ако има чанта/куфарче намира се снима и прибира както е било!
Друг начин е също и в хранилището да се намъкнете ама трябва няколко да ви прикриват намираш тестовете снимаш и бегаш.
Когато правим тест те носят отговорите на някое листче щото са тъпи и ако ги попиташ нещо да не хънкат и мънкат... Та някой ще го извика така че да е в гръб и вие снимате отговорите става за секунди (това е много мръсен и подъл начин лично тестван работи! гарантирано 6,00)!
Вашите са бая интересни, но много рядко се прибягва до такъв..
Бъдете организирани целия клас и моя начин ви гарантира високи оценки!
с бившия ми клас правехме същите неща...Първоначално написано от Cybershot
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
пишете на бг мама му стара
на етикета от пластмасофо шиши кока кола напримерно ... фърху надписите си пишеш пищофа .. стафа малко трудно но дейстфа..![]()
Първоначално написано от Obi4amMaikaTi
искам превод
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Тук прочетох толкова много начина за преписване , че просто нама на къде другадеБлагодаря Ви
![]()
ЦАРСКИ ФИШЕК!! Да този е уникален ползвала съм го 1-2 пъти
![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
VerryBerry:
nai 4esto-pi6a si ne6tata s moliv otzad na ogledalceto i taka...9jalko samo 4e ogledalceto mi se s4upi i tr si zimam novo...)
![]()
![]()
мухахахахаха,много оригинално
![]()
![]()
пиша там каквото имам да пиша на пищова във текстов файл, после го качвам на телефона и готово. Хващали са ме много пъти, аз казвам че са ми пратили sms![]()
![]()
Аз си пиша формули и такива кратки неща на бележка в телефона (сони ериксон) и после правя бележката "Покажи в готовност" и тя излиза на екрана. Ако ме хванат - "Гледам колко е часа, госпожо![]()
"
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Хора, не смятате ли, че някой даскал може да се разхожда из форума![]()
)))
Иначе на крака под полата, залепям листче под чина, царските са най-почитаните от мен
, на телефона съм си писала, снимки, но най-често учебника под чина
![]()
Аз подготвям материала на малки листчета (тея белите, продават ги по книжарниците) и ги слагам в суичъра и леко го закопчавам и после само нагласям поредното листче и това е![]()
Друг начин е в кутийката за очилата ( това е патент на сестра ми :P )
Също така царски и това е общо взето![]()
Най-лесния и най-непробиваем начин-пишеш си нещо на notepad-а -> на телефона -> на контролнотоАко те загледа нещо казваш "гледах колко е часа" и готово.Пък ако се направи на интересна и иска да погледне телефона-имаш да натиснеш точно две копчета- cancel i ok
![]()
хах дам обаче някои те карат да си прибереш телефона,за това е добре да имаш и резервен пищов...една приятелка така се прецака на едно контролно,нямаше я на датата и после го прави сама и се бяхме разбрали тя да снима въпросите и аз да снимам отговорите и да си ги пращаме,обаче даскалката я видя и тая и тя се оправда с "гледам часа" ама г-жата я накара да си прибере телефона и до там бешеПървоначално написано от Nafarforii
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
хьха по ръцете по краката .... на листи в уцхебниците или направо уцхебниците макар 4е нз каде да го намеря в пове4ето слу4еи за това използвам тетрадки сядам варху тях и т.н.![]()
определено най-добрият начин е с телефона .. никога не са ме хваща ли до сегано за всичко си има първи пат де
![]()