.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 294
    be6e napisan na 1 kalendar4e... a kalendar4eto be6e navito v 1 himikal... to kalendara si be6e vgraden v himikala i samo darpa6 i 4ete6.... kolko pati pisah razli4no i razli4no.... kolko mn 5ci ama se skysa i sled tva po4nah da snimam s telefona i da gi ogolemqvam i daskalkite si mislqt 4e si presmqtam ili gledam za 4asa nikoga ne sa me hva6tali s teq 2ta...

Цитирай Първоначално написано от namina
    ЦАРСКИ ФИШЕК!!
    =D>
    обще взето тва е най-сигурният и лесният пищов, но що се отнася до най-добрият, той е да го запомниш. звучи тъпо, но е гаранция, че няма да те хванат, а после след тест, можеш да изтриеш ненужната информация от главата си!

има и други начини, които работят успешно:
    ***Всички (особено момичетата) знаят онези несесери, които се откопчават отпред и вътре има просрачни джобчета. Слагаш пищова там и ако случайно мине чуител 1.)правиш се, че ровиш за химикалка 2.) просто го закопчаваш.

***Прозрачни химикалки: развинтваш химикалката, пъхаш листчето вътре, така че да се вижда и завинтваш обратно. Ако не ти стигне мястото, винаги е добре да си носиш 2ра химиклака в случай, че предната спре!

***м/у пръстите: на пръстите на ръцете, но отстрани, така че, когато ги сложиш един до друг (свиеш) нищо не се вижа! (NB:никога на показалеца! вижда се!)

***листче, с ластик прикрепено с телбод или тиксо към блузата ти. Опъваш ластика докато учителката не гледа, а ако слуайно забележи нещо, пускаш листчето. то се прибира в ръкава ти (задължително дълъг) и никой нищо не е видял.

***Мафия: докато един от класа вика учителката за разяснения по задачите, използваш времето да свериш отговорите със съседа или с пищов.

има и други, но това са най-лесните и най-използваните, с които е най-трудно да те хванат! Успех на всички преписвачи!

Дано никой учител не реши да влиза тук...

Аз не разчитам на пищови, или го знам или не!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от P.Halliwell
    Аз не разчитам на пищови, или го знам или не!
    Ан така И аз тъй....Предпочитам да си видя възможностите и да разбера какво знам /дори и нищо да не знам/...ам аз не уча, в смисъл никак ама никак не съм ученолюбива, ама имам много добра памет и обикновено ако слушам в час /АКО!/ запомням всичко

Цитирай Първоначално написано от Момичето от Принстън
    ЦАРСКИ ФИШЕК!!
    през часа се правя че зная много и уй пиша ли пиша, то си е така де ама пиша глупости рисувам си, а лкогато дойде време да събират контролните давам готов лист!
    доста често прибягвам до този метод
    Прочетох цялата тема и според мен има интересни идеи.Аз по принцип не правя пищови (Само по История "Царски фишек" ) ...

А кой е най - добрият пищов за класна работа по Литература ?
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Царския си е най-добрия но не всеки го може :P

или хармоника и в ръката се държи и с палеца се прелиства

Царския фишек съм го правила веднъж и имам петица по география и никой нищо не забеляза а бях на първия чин Когато имаме по английски да помним текстове на изуст по 2-3 и да ги разказваме писмено си ги пиша много ситно на един лист м.ф. и го слагам под чина (чиновете ни са затворени от всякаде и нищо не се вижда) и си обличам якето навеждам се напред и така якето ми пада от страните на чина (май не ме разбрахте ама незнам точно как да го обесня) и така вадя листа на пред и преписвам. Друг пищов както казаха преди мен на телефона с снимки или пък на чина с молив
    ~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~

Цитирай Първоначално написано от Apostola

стана ми интересно може ли да напишеш по подробни инструкции как се прави и как точно се прилага ?
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    Враца
    лепил съм си листа на гърба на другарчето пред мен
    лепил съм го на бюрото щот госпожата ме наказа пред нея понеже много говора

иначе си пиша цялата тема и имам един блузон със цип сгъвам листа на 2 сядам слагам го в блузона и само поглеждам надолу и така си направих класното по литература обаче имам 4-ка щот есето дет съм преписал тоя дето го е качил е имал 4-ка и той и аз чак после разбрах
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    На станиолче от дъвка ... по дребно пишете ...

има химикалки от страни с листче на пружинка ...

на телефона .. просто снимате учебника .. и после си пращате снимките не тел-а ако нямате хубава камера ... и на телефона ми има ( Sony ericsson p990i ) лостче .. което като го плъзнеш и се заключва обаче когато се заключа гаси светлината и ако е някоя дърт даскал дето не разбира .. може да кажете че сте погледнали часа .. .

когато правите контролно ... и до вас стои някои които знае ... просто минавате неговата група .. и пишете в неговата група ... -0баче за целта на края трябва да предадете в калабалъка .. за да не ви разберат ... ( това е най- честото нещо до което прибягвам )

ПС: на телефона ми имам WiFi а в даскало има рутер ... и просто влизам в и-нет и намирам това което ми трябва .. .
    може също да пратите смс на някои който знае ... 0баче той трябва да е подготвен ...

може на чина си да го напишете с молив и просто подготвяте 1 мокра кърпичка и като идва даскала ... кихате и все едно сте опръскали всичко с лиги и чистите ... а пък ако пита за молива по чина .. "то така си беше "

чувал съм за изчагъртан текст върху химикал " Bic " -че ( онез оранжевите обикновенните от 25-30 ст)

ако стоите на 1 чин под катедрата ( за целта трябва да е по висока катедрата от чиновете ) просто пишете по нея ... и четете ...

ако се сетя още че пиша ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

emi ako si s kasa pola i sas svetal 4arpoga6tnik ili izob6to bes ni6to pod polata pi6e6 si na bedrata i otvreme na vreme poglejdam ama sas sigyrnost ima po efikasni

Град
    Bikini Bottom
    Не съм прочел всички, но мисля, че този равен няма. Та аз и един френд го измислихме. На mp3 playerа си записвам на звукозапис тва което ще е за контролното ( уроците от раздела), като всеки урок си го наименовам. Слагам си едната слушалка да мине през ръкава ми, и си слагам ръката в/у ухото (все е едно съм се подпрял). И си пускам плеяра, и после натискам пауза. И така нататък си преписвам всичко.

Така една учителка, вика НИКОЙ неможе да препише при мен. И аз и моя френд казваме, че ще препишем. Тя ни сложи на първия чин и седна пред чина, като подпря ръце на него. Ние си пишехме ли пишехме. И в края на срока, тя вика "Успяхте ли да препишете" и ние "ДА" и и обяснихме, и тя вика "Вече ще знам и новите методи"

nai-dobriq za men e ; na tetradka ili ychebnik s nepishesht ximikal na koricata pishesh vsichko sled kato go poglednej ot nqkoi ugal se chete vsicko bez da se vijda che e pisano neshto.. ako sluchaino nqkoi daskalo te xvane kaji che se e otbelqzalo i taka ..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Тцтц кво се мъчите незнам... Сядаш на който и да е чин само да не е първи, казваш на тоя пред теб да се изпъчи така да се поизправи, вадиш учебника изпод чина, преписваш и след това му диктуваш на тоя пред теб.Работи безотказно и всички са доволни
    The Spark

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз никога не си правя пищови предварително, обикновено действам според ситуацията...и най-често си преписвам от учебника и мога да се похваля, че още не са ме хващали!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от alek200

стана ми интересно може ли да напишеш по подробни инструкции как се прави и как точно се прилага ?

Пишеш си темата на лист широк колкото дъвка ама да е дълъг. Сгъвашго на хамоника. Пъхасе в ръката с която пишеш и с палеца го прелистваш.

Доно си ме разбрал

Salfetki da dobyr pi6tov, az nai 4esot pi6a po 4ina s moliv.
    Nie sme na tymni 4inove i ne se vijda mnogo mnogo, a i samo az moga da si raz4eta kaji re4i.
    Ako znaete nqkoi 4ujd ezik sy6to mojete da si napi6ete razni raboti po biologiq primerno i nqma da vi zapodozrat

?
    За каква хартия става въпрос? Царски все още не ми се е налагало да използвам, ама защо е труден и т.н.? Доколкото знам, това е цялата тема, написана предварително, просто подменяш листите... Това ли е? Че гледам, тука говорите за принтери, хартии...

Аз съм си слагала лист на седалката и сядам отгоре. Когато искаш да четеш, се разкрачваш леко... Ама не трябва да е много голям.

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Тцтц кво се мъчите незнам... Сядаш на който и да е чин само да не е първи, казваш на тоя пред теб да се изпъчи така да се поизправи, вадиш учебника изпод чина, преписваш и след това му диктуваш на тоя пред теб.Работи безотказно и всички са доволни
    Ok, тва не е особено трудно, обаче в даскало като моето, ще трябва бая да се поизмъчиш да не те хванат по твоя метод. Освен тва пробния срок за академична чесност ти лежи до 12ти клас и повечето колежи няма да те вземат , така че най-добре е някой по-интелигентен метод, който не се забелязва толкова

Град
    В АдА
    Слагам малко листче в лентата си за ръка

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    ми, то все така се случва, че докато си подготвя пищова, напиша всичко и тн предварително се оказва, че съм запомнила материала ине ми трябва
    дам +1
    Do you speak Salsa? .......

Супер фен Аватара на Sarabi
    На някой случвало ли му се е да си научи ? И да няма нужда от пищов... ? Баси копелетата сме нащо поколение...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

на мен и все пак има нещо вярно, че сме е*аси копелетата...

ms zai ideite koito mi kazahe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си