- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-оригиналния пищов...
be6e napisan na 1 kalendar4e... a kalendar4eto be6e navito v 1 himikal... to kalendara si be6e vgraden v himikalai samo darpa6 i 4ete6.... kolko pati pisah razli4no i razli4no....
kolko mn 5ci
ama se skysa
i sled tva po4nah da snimam s telefona i da gi ogolemqvam
i daskalkite si mislqt 4e si presmqtam ili gledam za 4asa
![]()
nikoga ne sa me hva6tali s teq 2ta...
обще взето тва е най-сигурният и лесният пищов, но що се отнася до най-добрият, той е да го запомниш. звучи тъпо, но е гаранция, че няма да те хванат, а после след тест, можеш да изтриеш ненужната информация от главата си!Първоначално написано от namina
има и други начини, които работят успешно:
***Всички (особено момичетата) знаят онези несесери, които се откопчават отпред и вътре има просрачни джобчета. Слагаш пищова там и ако случайно мине чуител 1.)правиш се, че ровиш за химикалка 2.) просто го закопчаваш.
***Прозрачни химикалки: развинтваш химикалката, пъхаш листчето вътре, така че да се вижда и завинтваш обратно. Ако не ти стигне мястото, винаги е добре да си носиш 2ра химиклака в случай, че предната спре!
***м/у пръстите: на пръстите на ръцете, но отстрани, така че, когато ги сложиш един до друг (свиеш) нищо не се вижа! (NB:никога на показалеца! вижда се!)
***листче, с ластик прикрепено с телбод или тиксо към блузата ти. Опъваш ластика докато учителката не гледа, а ако слуайно забележи нещо, пускаш листчето. то се прибира в ръкава ти (задължително дълъг) и никой нищо не е видял.
***Мафия: докато един от класа вика учителката за разяснения по задачите, използваш времето да свериш отговорите със съседа или с пищов.
има и други, но това са най-лесните и най-използваните, с които е най-трудно да те хванат! Успех на всички преписвачи!![]()
![]()
Дано никой учител не реши да влиза тук...![]()
Аз не разчитам на пищови, или го знам или не!
Ан такаПървоначално написано от P.Halliwell
И аз тъй....Предпочитам да си видя възможностите и да разбера какво знам /дори и нищо да не знам/...ам аз не уча, в смисъл никак ама никак не съм ученолюбива, ама имам много добра памет и обикновено ако слушам в час /АКО!/ запомням всичко
![]()
Прочетох цялата тема и според мен има интересни идеи.Аз по принцип не правя пищови (Само по История "Царски фишек" ) ...Първоначално написано от Момичето от Принстън
А кой е най - добрият пищов за класна работа по Литература ?
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Царския си е най-добрия но не всеки го може :P
или хармоника и в ръката се държи и с палеца се прелиства
Царския фишек съм го правила веднъж и имам петица по география и никой нищо не забеляза а бях на първия чинКогато имаме по английски да помним текстове на изуст по 2-3 и да ги разказваме писмено си ги пиша много ситно на един лист м.ф. и го слагам под чина (чиновете ни са затворени от всякаде и нищо не се вижда) и си обличам якето навеждам се напред и така якето ми пада от страните на чина (май не ме разбрахте ама незнам точно как да го обесня) и така вадя листа на пред и преписвам. Друг пищов както казаха преди мен на телефона с снимки или пък на чина с молив
![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
стана ми интересно може ли да напишеш по подробни инструкции как се прави и как точно се прилага ?Първоначално написано от Apostola
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
лепил съм си листа на гърба на другарчето пред мен
лепил съм го на бюрото щот госпожата ме наказа пред нея понеже много говора
иначе си пиша цялата тема и имам един блузон със цип сгъвам листа на 2 сядам слагам го в блузона и само поглеждам надолу и така си направих класното по литература обаче имам 4-ка щот есето дет съм преписал тоя дето го е качил е имал 4-ка и той и аз чак после разбрах
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
На станиолче от дъвка ... по дребно пишете ...
има химикалки от страни с листче на пружинка ...
на телефона .. просто снимате учебника .. и после си пращате снимките не тел-а ако нямате хубава камера ... и на телефона ми има ( Sony ericsson p990i ) лостче .. което като го плъзнеш и се заключва обаче когато се заключа гаси светлината и ако е някоя дърт даскал дето не разбира .. може да кажете че сте погледнали часа .. .
когато правите контролно ... и до вас стои някои които знае ... просто минавате неговата група .. и пишете в неговата група ... -0баче за целта на края трябва да предадете в калабалъка .. за да не ви разберат ...( това е най- честото нещо до което прибягвам )
ПС: на телефона ми имам WiFi а в даскало има рутер ... и просто влизам в и-нет и намирам това което ми трябва .. .![]()
може също да пратите смс на някои който знае ... 0баче той трябва да е подготвен ...
може на чина си да го напишете с молив и просто подготвяте 1 мокра кърпичка и като идва даскала ... кихате и все едно сте опръскали всичко с лиги и чистите ... а пък ако пита за молива по чина .. "то така си беше "
чувал съм за изчагъртан текст върху химикал " Bic " -че ( онез оранжевите обикновенните от 25-30 ст)
ако стоите на 1 чин под катедрата ( за целта трябва да е по висока катедрата от чиновете ) просто пишете по нея ... и четете ...
ако се сетя още че пиша ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
emi ako si s kasa pola i sas svetal 4arpoga6tnik ili izob6to bes ni6to pod polata pi6e6 si na bedrata i otvreme na vreme poglejdam ama sas sigyrnost ima po efikasni
Не съм прочел всички, но мисля, че този равен няма. Та аз и един френд го измислихме. На mp3 playerа си записвам на звукозапис тва което ще е за контролното ( уроците от раздела), като всеки урок си го наименовам. Слагам си едната слушалка да мине през ръкава ми, и си слагам ръката в/у ухото (все е едно съм се подпрял). И си пускам плеяра, и после натискам пауза. И така нататък си преписвам всичко.
Така една учителка, вика НИКОЙ неможе да препише при мен. И аз и моя френд казваме, че ще препишем. Тя ни сложи на първия чин и седна пред чина, като подпря ръце на него. Ние си пишехме ли пишехме. И в края на срока, тя вика "Успяхте ли да препишете" и ние "ДА" и и обяснихме, и тя вика "Вече ще знам и новите методи"![]()
nai-dobriq za men e ; na tetradka ili ychebnik s nepishesht ximikal na koricata pishesh vsichko sled kato go poglednej ot nqkoi ugal se chete vsicko bez da se vijda che e pisano neshto.. ako sluchaino nqkoi daskalo te xvane kaji che se e otbelqzalo i taka ..![]()
![]()
Тцтц кво се мъчите незнам... Сядаш на който и да е чин само да не е първи, казваш на тоя пред теб да се изпъчи така да се поизправи, вадиш учебника изпод чина, преписваш и след това му диктуваш на тоя пред теб.Работи безотказно и всички са доволни
The Spark
Аз никога не си правя пищови предварително, обикновено действам според ситуацията...и най-често си преписвам от учебника и мога да се похваля, че още не са ме хващали!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от alek200
Пишеш си темата на лист широк колкото дъвка ама да е дълъг. Сгъвашго на хамоника. Пъхасе в ръката с която пишеш и с палеца го прелистваш.
Доно си ме разбрал![]()
Salfetki da dobyr pi6tov, az nai 4esot pi6a po 4ina s moliv.
Nie sme na tymni 4inove i ne se vijda mnogo mnogo, a i samo az moga da si raz4eta kaji re4i.
Ako znaete nqkoi 4ujd ezik sy6to mojete da si napi6ete razni raboti po biologiq primerno i nqma da vi zapodozrat
?Първоначално написано от Apostola
За каква хартия става въпрос? Царски все още не ми се е налагало да използвам, ама защо е труден и т.н.? Доколкото знам, това е цялата тема, написана предварително, просто подменяш листите... Това ли е?Че гледам, тука говорите за принтери, хартии...
Аз съм си слагала лист на седалката и сядам отгоре. Когато искаш да четеш, се разкрачваш леко... Ама не трябва да е много голям.![]()
Ok, тва не е особено трудно, обаче в даскало като моето, ще трябва бая да се поизмъчиш да не те хванат по твоя метод. Освен тва пробния срок за академична чесност ти лежи до 12ти клас и повечето колежи няма да те взематПървоначално написано от 5StaR
, така че най-добре е някой по-интелигентен метод, който не се забелязва толкова
![]()
дам +1Първоначално написано от Deus ex machina
Do you speak Salsa? .......
На някой случвало ли му се е да си научи ? И да няма нужда от пищов... ? Баси копелетата сме нащо поколение...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
на мени все пак има нещо вярно, че сме е*аси копелетата...
![]()