.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 294

Hybrid View

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от Момичето от Принстън
    ЦАРСКИ ФИШЕК!!
    през часа се правя че зная много и уй пиша ли пиша, то си е така де ама пиша глупости рисувам си, а лкогато дойде време да събират контролните давам готов лист!
    доста често прибягвам до този метод
    -1
    ммм при нас даскалите почти винаги подписват листите тей че този става неъзможен...

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    На някой случвало ли му се е да си научи ? И да няма нужда от пищов... ? Баси копелетата сме нащо поколение...
    +1 ! Az nikoga ne sum si pravila pishtov ! Vinagi si ucha i mi e mirna glavica ! Inache shte me grize suvestta , che sum si izkarala ocenkata nechestno !

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Абе вместо да се мъчите да си чупите химикалките, толкова ли е сложно да отидете и да си вземете една с календарче, което от едната страна е идеално чисто?
    Аз пищови правя на малки листчета и то само по История/Руски. За другото все ще се намери някой, който да подскаже .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Ммм аз пищови правя само по електротехника и градивни :]]] имам си един кафяв панталон и на него си пиша квото ми трябва :]] а после се пере :] и никой не забелязва pp

Когато реша да си правя пищов, докато го пиша го запомням и никога не не ми се е налагало да го използвам.

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

za edno kontrolno po si bqh napisala formulite na edno list4e i lis4eto go lepnah na lepenka i posle si go lepnah na rakata

Град
    СофиЯ
    Aз до сега не съм преписвала!Може да имам две 4-ки и една 5-ца,всичко друго шестици,ама знам,че това са си реални знания!Не искам да се дъня на изпита,а преди това да съм имала само 6-ци... Тъпо е с тия пищови!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Моя е само за момичета , ама си е доста сложен.Тряба да си с боди и отгоре някаква блузка и широк анурак . Тряба да имаш ластик и 2 безопасни игли . Върху бодито закрепяш едната безпасна игла и ластика , 2рата за ластика и за малко листче на което е написан материала . През часа дърпаш листа гледаш и пишеш . Ако дойде даскалката го пускаш и той се прибира Обаче може да се скъса безопасната игла от листа затова трява да са повече листчета , че да е по-здраво.Също и на ръцете и на краката . Вътрешната част от коляното надолу пишеш и в час заставаш така ,че единия ти крак да е отгоре и вдигаш панталона
    Обаче доста рядко прая пищови . Даже не се сещам кога последно си правих пищов.Беше отдана

Xixix,az si pisha na cickite i si obli4am po shiroka bluza s po-golqmo dekolte i taka.

Град
    Лапландия!?
    с непишещ химикал леле изкарвам го и един път минава и аз обаче двоен лист и отварям нещо и викам тука да си изчислявам и тя а а добре супер заблудени

Град
    Бездомен
    Ами на мен пищовите са ми нещо като хоби, все измислям нови начини, трикове и всякви такива, но напоследък се доверявам на този:

Напечатвам на Word на шрифт "5p".Размера трябва да е около 5-6 см на дължина и около 3-4 на ширина, за да може да се побере в дланта..хващате химикала както си е редно и слагате пищова в дланта на ръката си (тази с която пишете) и докато се правите че мислите си четете пищова, като изобщо не правите впечатление на госпожите...важното е листа да е изписан и от двете страни за да не се затруднявате много при обръщането...пробвайте го, работи гарантирано, никога не ме е подвеждал..
    Не е важно къде си, важното е да си там.

ами най оригинален... значи когато сме откраднали теста или просто някакси имаме отговорите,ги напечатвам на малко листче и го пъхам м/у бутилка безалкохолно и етикета и. когато злото седне само отпивам и пищака лъсва а ако даскалката тръгне на поход винаги можеш да отпиеш и да завъртиш шишето

Град
    Stara Zagora City
    на вътрешната част на ръката ! Запрятам ръкава на суичара и преписвам

ми сага има едни химикали с календар който мн удобно се вади.Евала на този който ги е измислил =D>
    Един път някой и за нас учениците да помисли.
    И на този календар си пишеш каквото ти трябва за пищов или залепяваш листче(вече написано) и по време на часа само дърпаш календарчето и преписваш

На мене не ми се налага да правя пищови.Случвало се е де.
    Веднъж си бях написал каквото ми трябва на лампата.Лесно е,ако си висок като мене.Пишеш всичко горе(стъпал на чина разбира се),а по време на час просто правиш отегчителна въздишка,слагаш си ръцете на тила и поглеждаш "отчаяно" нагоре.
    Много е готино,пробвайте поне за спорта

Az izpolzvam specialno handsfree

ne sa vijda nishto nito se chuva slushalkata e kolkoto leshteno zarno prepisvam si na vsichki ispiti i kontrolni porachah si go ot internet mn. e iako ako niakoi iska sha mu dam adresa isq 312395888
    0898570988

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    абе не е ли си да си извадиш тетрадката и да си препишеш....
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Град
    Where streets have no name
    Ми в сутиена пъхаш,като ти потрябва се правиш,че си го оправяш,там даскала не гледа. От вътрешната страна на някой голям пръстен. В най-големия студ дойдох с поличка и в чорапогащника пищова кат ми потрябва леко я надигам и толкоз,един фр имаше тел. с прозрачен панел и там си слагаше пищовите. яко.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аз си мятам пищовите на тела ... като интернет страници ...
    или пък ако сме по математика и искам да видя примерна задача, слагам тетрадката под листа и гледам през него ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Глупаво е да преписваш по време на контролна работа или тест . На училище се ходи за да се учи , не за да се преписва. Никога до сега не съм използвала пищов , защото винаги си уча уроците .

Град
    In Devil's Castle
    може би,когато си пиша нещата на моливника...а един път го сложих под ръчния часовник и беше истинско чудо,че не падна
    someone else...

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Еми друг начин скоро си измислих,печатам го на псто,облепям го с тиксо и го лепя на ръката си под ръкава.
    Друг по същият начин но просто го слагам в шепата и така,на 10 см от учител съм преписвал и не ме е хващал .

Лепя ги с тиксо,щото един път трябваше да го глътна цял час и ми се смеси с дъвката за тва вече с тиксо е по-лесно.Лапна ли го,плюя дъвката и все едно дъвча дъвка ... пък понякой път трябва отново да го извадя

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Ох данпо някой даскал да не ги чете тези работи че....

Супер фен Аватара на Sarabi
    В момента си имам учебника по география пресниман почти миниатюрно в супер универсалния ми преден джоб на дънките Да видим кво ше става другия час
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

хаха ами азз си слагам няколко листчета пищови написани сичко в несесера и уж взимам нов химикал или молив или просто си ровя а през тов време
    чета малко тъпо ама ми върши работа
    аа по биология най-редовно си слагам учебника пред мен и и преписвам стоя на първия чин и госпожата никога не ме е виждала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си