- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-оригиналния пищов...
Хмммм...бе то в мойто даскало и да е ужасно зле направен пищова,пак няма да те хванат![]()
![]()
![]()
Еми значи,ако е разказвателен,тая като каже на каква тема да пишем,аз бързо късам листа от тетрадката и го слагам отдолу под белия и ако госпожата обикаля просто прекопирвам думитеМного е добро тва...после накрая като го давам карам някой да ме закрие,та бързо да го пъхна някъде,за да не го видят...
Ха,царския фишек и аз съм го правила няколко пъти и все 6-ци...обаче това за листчето в ракава е много изтъркано и всеки учител го знае!Първоначално написано от Apostola
Хм ми най-оригиналните ми пищови са били по ноктите, м/у пръстите на ръцете, на гърдите и като се наведа над листа и пиша и си чета, брат ми имаше едни дънки целите изписани с пищови по история и не го хващаха, друг номер е пишеш на латиница по дъската все едно сте имали час преди и преписваш. Tва са по-оригиналните ми идеи...
Уфф днеска по електротехника си написах отговорите на целия вариант на калкулатора :]] преписах си кат' пич:P
Царските са най-добритеСамо траа да знаеш как даскалката да не те фане
![]()
аз не си правя пищови...случва ми се много рядко, но като си направя си правя на малък лист
Първоначално написано от Sarabi*
daaam +1![]()
mi az si ostavqm uchebnika v toaletnata i prez chasa hodq i gledam mn e prosto![]()
шАнТаВеЛкА...(h)...шАнТаВеЛчО
Aз пиша шаблони на телефона(С Nokia N95 8Gb съм)или през интернет (WiFi).Понякога си купувам кола предишния ден и сканирам етикета,после с Paint го правя на пищов,не на съдържание и на контролното си оставям колата с пищова към мен.Важно обаче е да имате гланцирана хартия,защото с матова може да ви хванат.Подробно описание как да го използвате има на http://vbox7.com/play:14a8a4d2
I love only myself and fight only for myself!
през междучасието преписвате сичко на стола пред вас и после в часа хем гледате напред, хем си пишете сичко както трябва![]()
SAVE WATER, DRINK BEER!!!
po literatyra mn 4esto gospojata ni se razpisva varxu listite i az v doma si namiram gotova tema i vav word-a si q pravq v 6rift 3,5 i go printvam
i posle go kriq pod tetradkata mn efektno e
не ги ползвам само ме объркват допълнително![]()
Много съм правила, но най-изобретателните са ми тези
1. Едно листче зад пердето, което само аз виждах
2. Малко навито листче в дупката отстрани на чина ми
3. Наистина миниатюрно сгънато листче под стария ми грамаден пластмасов пръстен![]()
Тези ми бяха най-удобните, но едва ли ще вървят в новото училище
1. Малки правоъгълни листчета в несесера ми под химикалките
2. Тетрадката или листове с уроците в някоя от другите тетрадки под чина, като съм нахвърляла нарочно преди това всички учебници от чантата ми
3. Всичко да е написано на чина с моливче, ама преди това загрозявам с надписи и сърчица, за да изглежда като нормална драсканица (това не правеше впечатление в старото ми училище) и след часа се отървавам от доказателствата като трия пищова!![]()
Мога да пиша наистина ситно (и да си го чета) и това много помага.
Един мой съученик си лепеше листчета на подметките на обувките и постоянно си изпускаше химикалката, много забавна гледка беше!Друг си пишеше по глезените и сядаше с крастосани по мъжки крака (глезенът на коляното)
от 9-ти клас нагоре това беше най-редовния номер на мен и една приятелка, която сядаше до мен...бяхме се обучили...друго си е да са ни "раздадени грешно" листите, ако някой нещо се усъмниПървоначално написано от mickelangelo
![]()
иначе чак интересни моменти не е имало...при по-сложно контолно при по-противна госпожа /история, съчинение по БЕЛ, немски, физика/ се правеха едни "помагачки" - големи карирани листи с конспект на уроците и евентулано извадени особено важни/или особнео неразбираеми части от уроците, после листа се крие под чина или в чантата на чина за начало, после ако учителката е благосклонна се вади на чина
момичето до мене пишеше теми по БЕЛ преди контролно, учеше първия лист или първата страница и след като мине първия час просто си вадеше темата на чина и казваше, че е чернова /толкова сложно, защото учителката просто не я харесваше/
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
спомням си как един фр за класното по литература си беше принтирал темата на един лист и го беше навил на хармоника, наистина е мн удобно и почти незабележимо. Веднъж и аз пробвах и се получи перфе![]()
Fuck you You fucking Fuckers
праа си цялата тема и я слагам в един блузон дет се закопчава и го разкопчавам и то мойе д се издува щот е с твърд цип и така вече 3-та година си права класното
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Купувам си нещо за пиене/кола,спайт нещо си все тая/и го пия някъде до към половината,точно под етикета.Прая си пищов малко по малък от етикета на бутилката и го слагам под него,така само леко завъртам бутилката и всичко се вижда перфе,искарах си класното с това.
Незнам колко е оригинално ама тази година си написах циците за исходното по физика те бяха моите умни момичетаА иначе си пъхам листчета по ръкавите,или си го написвам на дънкито с молив..Един път бях сможила от вътрешната страна едно слънчеви очила беше много тарокатско
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Една фр ми направи един път по информатика . Начи написан на листче и каза да си го залепа на обувката![]()
![]()
Аз си го сложих и преди да вляза в час го хвърлих в коша , а едно момиче го хванала даскалката и го остави на изпит с такъф пищов ...Иначе мисля , че е добър
![]()
![]()
![]()
Правя си царски фишек....Демек написвам темата в нас и после като ни я дадат по време на контролното се правя,че пиша и накрая давам готовия лист.Това от 2 клас го правя...
Само 1 път са ме хващали-госпожата по Труд и Техника преди 1-2 години...Ама тогава си преписвах от тетрадката.
Първоначално написано от GerSity
Е да обаче ако поискаш допълнителен лист
(под предтекст, че само тези, които имаш не ти стигат)
и си го оставиш за следващия път
и при теб ще стане![]()
В предишното ми училище по История си вадехме тетрадките/учебниците и преписвахмеНа учителя не му пукаше
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Момиче съм.
Един път праихме конролна по изобразително и аз направо учебника извадих на чина и си намерих квото ми треа и преписах![]()
Госпожата ме видя ама нищо не ми каза
![]()
Аве, зависи си от даскала. Имахме един, който се славеше, че е ултра-хипер-мега-строг. Това се оказа вярно. Но донякъде. Водеше ни по физика и в началото на контролното казваше: "Вадете тетрадки, учебници, пищови, таблици, каквото имате, само вържете тройка" И знаете ли? Имах 3.50А имах изрядна тетрадка, познавах учебника перфектно, имах една хуубава таблица с формули, бях и учила дори, на всичкото отгоре смятах мерните единици с калкулатор... Ама като не ми е ясен принципът ... Тц.
Иначе рядко ползавам пищови. Обикновено, когато съм изостанала с повече от 6 урока. Но най-честият ми пищов е "именен". Просто са написани имена или термини - САМО наименованието, без обяснение. Просто имена не помня![]()