- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-оригиналния пищов...
Не съм си правила. Най-много да си напиша нещо на чина![]()
mn 4esto po istoriq mi sa sly4va tvaПървоначално написано от Deus ex machina
![]()
На двоен лист - пиша на втория лист, демек третата страница. Преписвам от там и после го късам.
Don't tell me what I can or can't do !
На мен като ми се налага да си правя пищови си правя слънчеви!Начи късате си един лист и с празен писец от химикал си пишете каквото ви трябва.Хартията се деформира и като започне контролното,вие можете(ако се вгледате) да видите какво сте писали и само трябва да го един вид оцветите.Препоръчвам ви да не си пишете цели теми или есета,ами само някакъв ръководещ план по който да си пишете,защото ако почнете да пишете много-започва да бие на очи(винаги можете да кажете,че тетрадката ви е почти до средата и буквите инцидентно са се отпечатали,но все пак)Учителите се хващат,щото почти никой не се сеща да им прави такива номера
.Като станете студенти,тогава става лошо
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
1- nai-lesniq e da si go napi6ete na 4ina
2-pi6a si temata na list4eta ama normalniq format ne golemiq i ako gospojata podpisva listovete to podpisva samo purviq i za tova prepisvam samo 1 list a ostanalite listove gi dobavqm seedno sum gi pisala v 4asa a ako podpisva vsi4ki listove napravo prepisvam cqlata tema!
3- kato 4ernovi v tela ili nqkoi ot vunka mi pra6ta sms s otgovorite-ispitanosamo trqbva da e s izkliu4en zvuk 4e ina4e se privli4a vnimanieto na daskala
![]()
4-na plik ili na 4ina pred teb ili na gumi4ka su6to stava,u6to i ako se polzva u4ebnika v u4ebnika.
5-gleda6 si napravo ot tetradkata![]()
![]()
estestveno si zavisi i kakuv ti e u4itelq za6toto ako toi re6i moje da napravi taka 4e da ne prepi6e6-togava se nalaga da se u4i![]()
зубъъъър . . хаххПървоначално написано от Ms.Lonely
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
аз понякога си пиша на гърдите или на краката под дънките.Също така пиша на опаковките от дъвки orbit и винаги,когато имам контролна съм с пола и леко си я вдигам и преписвам или направо пъхам в сутиена....До сега не са ме хващали!![]()
последните ни контролни нали са все тестове и се разбрахме да си сритваме столовете толкова пъти,колкото е номерът на въпроса.![]()
не беше много ефективно и голямо ритане падна,ама нали е original. :P
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Добре ще ви кажа моите,ама обещайте да не се хилите1.
1.Най-елементарно,ако чиновете са от дясната страна до стената пишеш на стената и четеш.
2.Пишеш на листче и го слагаш под етика на безалкохолното и преписваш,но това го бяха казали вече.
3.Пищова с колата и фотошоп (гланцираната хартия),където ти триеш съдържанието на колата на фотошоп и със същия шрифт пишеш пищова върху новия етикет изработен от гланцирана хартия,който по късно се принтира и залепя на колата.
4.Мойта голяма тъпотия,която сам си измислих,но е за хора,които бързо възприемат знаци.Пищова,който измислих в осми клас,но така и не го изпробвах.
5.По История си имате някаква година.Пишете си телефонен номер на дланта и измисляте различни комбинации или си ги записвате някои и тези комбинации да показват нужната година.И отдолу под номера пишете някакво име което да ви подсеща коя година за какво е
Например СВетльо Световна Война
6.Значи научавате криптонската азбука
После си теглите от интернет криптонски шрифт,инсталирате го и на лорд-а започвате да пишете с английски букви,но излизат криптонските.И тъй като вие вече сте го научили не представлява трудност да разкодирате знаците.В началото може да ви е много трудно и сигурно ще изисква голяма тренировка,но мисля,че постепенно ще се научите,ако опитате.Така после принтирате "криптонското си произведение" и си го носите на контролната.Поставяте го на видно място и си четете,ако учителя дойде и ви пита какво е си измисляте някакво оправдание "Рунически символи,които видяхме с един приятел и се опитваме да ги разкодираме.Ако сте по-малки 7-8-9 па дори и 10 клас и го ползвате повече хора учителят ще си помисли,че това е някаква детска мания ...
Може и да измислите други оправдания.Видяхме го във филм,което си е истина (Smallville) и тн.Вече сериозно можете да загазите,ако се окаже,че учителят ви е бил фен на Супермен и е виждал подобни символи.
Проблем ще стане,когато учителя ви накара да го приберете,затова препоръчвам да си го държите леко изваден изпод чина.
Другата вереятност е учителя да сподели с друг учители и изведнъж да се окаже,че вие навсякъде носи такива писмена.
Повечето хора използвайки го може да се окаже плюс,но в повечето ситуации е ГОЛЯМ минус.
Ако учител прочете темата всички тийнове в БГ са се забатачили съвсем (Rofl)
Ако някой го изпробва да пише на лично подробно как е минало всичко.УСПЕХ.
предпочитам да си уча уроците отколкото криптонски руни![]()
емии ние използвамее това:
пишем на един лист мнооого мнооого дребничко информацията за да заеме около 1-2 реда после отиваме на ксерокс и го изваждаме на други листи .. режем и раздаваме на целия клас![]()
Аз едно време практикувах със "сляп пищов".Пишех със спрял химикал на листа,след това повтарям отгоре.Но вече съм на мнение да не използвам пищови![]()
az izpolzvah metoda "Liniika",koito spomenaha i opisaha po-gore-edinstvenoto polezno ne6to,koeto nau4ih ot kaka,no nai-genialniq pi6tov si ostava carskiq.Nai-4esto go izpolzvah i umirah ot kef,kogato predavah rabotata si na daskala,a vutre6no se smeeh s pulen glas!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
em ne az to4no go napravih ama biv6ata mi napravi pi6tovtq be6e s pola do kolenete tq be6e pahnala kam 7-8 lis4eta pod 4orapoga6tnika pod polata
![]()
EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>
Taka az si slu6Първоначално написано от girl88
am nai spokoino i daskala mi tegli slu6alkite i vika q da 4ua kvo sl ... Pitate li maama taka i ne me hvana
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
Пффф!!!! Пищови???? В моето даскало повечето от учителите не забелязват че си подсказваме. За какво тогава са ни пищови.![]()
![]()
![]()
Хмм , а някой да е чувал за писане на празен лист с лимонов сок.Мисля, че после трябва да се доближи до нещо топло(радиатор, парно) и се появява всичко, но нещо не ми се получава..Според вас кой е най-добрия пищов за контролно на думи, в случай , че имаш думите.Иначе за темата Евала, много помогнахте, аз по принцип рядко правя, но най- много по физика със снимки на формулите на тела, безотказно.. казвам, че ползвам калкулатор на телефона![]()
![]()
![]()
или пък в несесера залепено листче
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
evala mn mi help 6oto az si padam mega marzelif i se nujdaq mnogo ot tiq pi6tovinai originalniq pi6tov ne pomnq.. no se dogovarqh s bif6iq klas nali tiq po ymnite s 1-ta raka pokazva nomera na zada4a a s dr-ta otgovora primer:
lqva raka pokazva6 2 prasta [demek 2-ra zada4a] dqsna 3 prasta [otg c]
A e 1 prust
B e 2 prusta
C e 3 prusta
D e 4 prusta i tka..![]()
i kvo praim ako daskala ti se podpi6e na purviq list ?Първоначално написано от namina
The Spark
листчето,от което ще преписвам сядам на него и само се намествам да мога да чета,ебаси якото![]()
само внимавайте тука да няма агенти,че всички ще издумтим
![]()
Най-якият пищов,който съм си правил е на най-сигурното място - в главата.Никога досега не са ме хващали.
Най якия пищов ми е телефона .. Или правя файл с информацията или правя снимка на това което ще ми трябва .... и позле "zoom" и е готово ...
МеН По пРиНциП мЕ мАрзИ дА пРая ПищОвИ и зА т'Ва дИрЕктНо сИ кЪсАм сТраНицИтЕ нА уЕбНиКа![]()
![]()
ЖиВей жИвОтА сИ тАкА,
че Да тЕ е сРаМ дА рАзКазВаш,
нО дА Ти е ХуБавО
КоГатО сИ СпОмнЯш!
не си правя пищови просто сядам по отзад и си отварям учебника или тетрадка![]()