.
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 294
    Град
    Някъде там...
    Не съм си правила. Най-много да си напиша нещо на чина

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    ми, то все така се случва, че докато си подготвя пищова, напиша всичко и тн предварително се оказва, че съм запомнила материала ине ми трябва
    mn 4esto po istoriq mi sa sly4va tva

Град
    София
    На двоен лист - пиша на втория лист, демек третата страница. Преписвам от там и после го късам.
    Don't tell me what I can or can't do !

На мен като ми се налага да си правя пищови си правя слънчеви!Начи късате си един лист и с празен писец от химикал си пишете каквото ви трябва.Хартията се деформира и като започне контролното,вие можете(ако се вгледате) да видите какво сте писали и само трябва да го един вид оцветите .Препоръчвам ви да не си пишете цели теми или есета,ами само някакъв ръководещ план по който да си пишете,защото ако почнете да пишете много-започва да бие на очи(винаги можете да кажете,че тетрадката ви е почти до средата и буквите инцидентно са се отпечатали,но все пак)Учителите се хващат,щото почти никой не се сеща да им прави такива номера.Като станете студенти,тогава става лошо
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Голям фен Аватара на Vincitore
    1- nai-lesniq e da si go napi6ete na 4ina
    2-pi6a si temata na list4eta ama normalniq format ne golemiq i ako gospojata podpisva listovete to podpisva samo purviq i za tova prepisvam samo 1 list a ostanalite listove gi dobavqm seedno sum gi pisala v 4asa a ako podpisva vsi4ki listove napravo prepisvam cqlata tema!
    3- kato 4ernovi v tela ili nqkoi ot vunka mi pra6ta sms s otgovorite-ispitano samo trqbva da e s izkliu4en zvuk 4e ina4e se privli4a vnimanieto na daskala
    4-na plik ili na 4ina pred teb ili na gumi4ka su6to stava,u6to i ako se polzva u4ebnika v u4ebnika.
    5-gleda6 si napravo ot tetradkata
    estestveno si zavisi i kakuv ti e u4itelq za6toto ako toi re6i moje da napravi taka 4e da ne prepi6e6-togava se nalaga da se u4i

Цитирай Първоначално написано от Ms.Lonely
    Глупаво е да преписваш по време на контролна работа или тест . На училище се ходи за да се учи , не за да се преписва. Никога до сега не съм използвала пищов , защото винаги си уча уроците .
    зубъъъър . . хахх
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

аз понякога си пиша на гърдите или на краката под дънките.Също така пиша на опаковките от дъвки orbit и винаги,когато имам контролна съм с пола и леко си я вдигам и преписвам или направо пъхам в сутиена....До сега не са ме хващали!

Град
    Бикини-Ботъм
    последните ни контролни нали са все тестове и се разбрахме да си сритваме столовете толкова пъти,колкото е номерът на въпроса.
    не беше много ефективно и голямо ритане падна,ама нали е original. :P
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Голям фен
    Добре ще ви кажа моите,ама обещайте да не се хилите 1.

1.Най-елементарно,ако чиновете са от дясната страна до стената пишеш на стената и четеш.

2.Пишеш на листче и го слагаш под етика на безалкохолното и преписваш,но това го бяха казали вече.

3.Пищова с колата и фотошоп (гланцираната хартия),където ти триеш съдържанието на колата на фотошоп и със същия шрифт пишеш пищова върху новия етикет изработен от гланцирана хартия,който по късно се принтира и залепя на колата.

4.Мойта голяма тъпотия,която сам си измислих,но е за хора,които бързо възприемат знаци.Пищова,който измислих в осми клас,но така и не го изпробвах.

5.По История си имате някаква година.Пишете си телефонен номер на дланта и измисляте различни комбинации или си ги записвате някои и тези комбинации да показват нужната година.И отдолу под номера пишете някакво име което да ви подсеща коя година за какво е

Например СВетльо Световна Война

6.Значи научавате криптонската азбука
    После си теглите от интернет криптонски шрифт,инсталирате го и на лорд-а започвате да пишете с английски букви,но излизат криптонските.И тъй като вие вече сте го научили не представлява трудност да разкодирате знаците.В началото може да ви е много трудно и сигурно ще изисква голяма тренировка,но мисля,че постепенно ще се научите,ако опитате.Така после принтирате "криптонското си произведение" и си го носите на контролната.Поставяте го на видно място и си четете,ако учителя дойде и ви пита какво е си измисляте някакво оправдание "Рунически символи,които видяхме с един приятел и се опитваме да ги разкодираме.Ако сте по-малки 7-8-9 па дори и 10 клас и го ползвате повече хора учителят ще си помисли,че това е някаква детска мания ...
    Може и да измислите други оправдания.Видяхме го във филм,което си е истина (Smallville) и тн.Вече сериозно можете да загазите,ако се окаже,че учителят ви е бил фен на Супермен и е виждал подобни символи.

Проблем ще стане,когато учителя ви накара да го приберете,затова препоръчвам да си го държите леко изваден изпод чина.

Другата вереятност е учителя да сподели с друг учители и изведнъж да се окаже,че вие навсякъде носи такива писмена.

Повечето хора използвайки го може да се окаже плюс,но в повечето ситуации е ГОЛЯМ минус.

Ако учител прочете темата всички тийнове в БГ са се забатачили съвсем (Rofl)

Ако някой го изпробва да пише на лично подробно как е минало всичко .УСПЕХ.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    предпочитам да си уча уроците отколкото криптонски руни

Град
    в мазето ;dd
    емии ние използвамее това:

пишем на един лист мнооого мнооого дребничко информацията за да заеме около 1-2 реда после отиваме на ксерокс и го изваждаме на други листи .. режем и раздаваме на целия клас

az edin put bqh slojil v edna himikalka sgunato li64e oba4e me hvanaha ..... 6toto vseki put da si otvarq6 himikalkata ne6to e podozritelno

Аз едно време практикувах със "сляп пищов".Пишех със спрял химикал на листа,след това повтарям отгоре.Но вече съм на мнение да не използвам пищови

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az izpolzvah metoda "Liniika",koito spomenaha i opisaha po-gore-edinstvenoto polezno ne6to,koeto nau4ih ot kaka,no nai-genialniq pi6tov si ostava carskiq.Nai-4esto go izpolzvah i umirah ot kef,kogato predavah rabotata si na daskala,a vutre6no se smeeh s pulen glas!

em ne az to4no go napravih ama biv6ata mi napravi pi6tov tq be6e s pola do kolenete tq be6e pahnala kam 7-8 lis4eta pod 4orapoga6tnika pod polata
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Цитирай Първоначално написано от girl88

6- a i sega se setih za edin mn qk pi6tov koito nai dobre 6te sluji na dalgokosite momi4eta (ili mom4eta) zna4i ako imate mp3 zapisvate si se na nego i posle v 4asa slagate slu6alkite i se slu6ate (oba4e trqbva da se zapisvate bavno i da iz4akvate za da moje v 4asa da uspeete i da go napi6ete tova koeto trqbva) i s kosata vi trqbva da zakrivate slu6alkite za da ne vi vidi daskalat nz kak go obesnih dano ste me razbrali
    Taka az si slu6
    am nai spokoino i daskala mi tegli slu6alkite i vika q da 4ua kvo sl ... Pitate li ma ama taka i ne me hvana
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

Град
    n0 l1miTs
    Пффф!!!! Пищови???? В моето даскало повечето от учителите не забелязват че си подсказваме. За какво тогава са ни пищови.

Хмм , а някой да е чувал за писане на празен лист с лимонов сок.Мисля, че после трябва да се доближи до нещо топло(радиатор, парно) и се появява всичко, но нещо не ми се получава..Според вас кой е най-добрия пищов за контролно на думи, в случай , че имаш думите.Иначе за темата Евала, много помогнахте, аз по принцип рядко правя, но най- много по физика със снимки на формулите на тела, безотказно.. казвам, че ползвам калкулатор на телефона или пък в несесера залепено листче
    Животът е един.Да го изживеем както трябва!

evala mn mi help 6oto az si padam mega marzelif i se nujdaq mnogo ot tiq pi6tovi nai originalniq pi6tov ne pomnq.. no se dogovarqh s bif6iq klas nali tiq po ymnite s 1-ta raka pokazva nomera na zada4a a s dr-ta otgovora primer:
    lqva raka pokazva6 2 prasta [demek 2-ra zada4a] dqsna 3 prasta [otg c]
    A e 1 prust
    B e 2 prusta
    C e 3 prusta
    D e 4 prusta i tka..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от namina
    ЦАРСКИ ФИШЕК!!
    =D>
    i kvo praim ako daskala ti se podpi6e na purviq list ?
    The Spark

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    листчето,от което ще преписвам сядам на него и само се намествам да мога да чета,ебаси якото само внимавайте тука да няма агенти,че всички ще издумтим

Град
    столицата
    Най-якият пищов,който съм си правил е на най-сигурното място - в главата.Никога досега не са ме хващали.

Град
    * South Central *
    Най якия пищов ми е телефона .. Или правя файл с информацията или правя снимка на това което ще ми трябва .... и позле "zoom" и е готово ...

МеН По пРиНциП мЕ мАрзИ дА пРая ПищОвИ и зА т'Ва дИрЕктНо сИ кЪсАм сТраНицИтЕ нА уЕбНиКа
    ЖиВей жИвОтА сИ тАкА,
    че Да тЕ е сРаМ дА рАзКазВаш,
    нО дА Ти е ХуБавО
    КоГатО сИ СпОмнЯш!

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    не си правя пищови просто сядам по отзад и си отварям учебника или тетрадка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си