.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 294
    Мега фен Аватара на Spider4eto
    На чина си пиша винаги квото ми трябва, от формулки по математика до години по история. Никога не са ме хващали

Град
    тhe middLe of nowhere
    ае то моя начин не е толкова оригинален,ама до сега от 3 години насам не са ме хващали просто пиша пищова и срагам го на стола и сядам чета си отг,пък като мине даскала го крия.. ;дд абе както и да е
    мake cookиes,noт war ^.^

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Тоя пищов "линийка" днеска ми свърши страхотна работа по английски - БЛАГОДАРЯ

На мен вчера приятелят на майка ми каза един, но не съм много убедена колко е добър.
    Значи от тея химикалките (най-обикновените) с ръбове на гладки, си написваш квото ти трябва с пергел. И си я слагаш до теб нали все едно е резервна. И после в часа търкаш писалката в пръстите си..т.е. точно трябва да лъскаш на писалката И от мръсотията по ръцете (все пак даскало е - постоянно са мръсни) там където е писани с пергел се запълва, но даскалът изобщо не предполага, не може и да види...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Фен
    Аз използвам няколко вида пищови

1 . Мъничко ,дискретно лисче ,което слагам на контролното и съвсем лекичко надниквам

2. Пак си правя листче с отговорите и го слагам от вътрешната страна на деколтето на някоя блузка

3. И отново си правя лисче с отговорите ,но този път го закачам с кърфица от вътрешната страна на шала си
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Голям фен Аватара на Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от namina
    ЦАРСКИ ФИШЕК!!
    =D>
    i kvo praim ako daskala ti se podpi6e na purviq list ?

Еми преписваш си първия лист и гледаш да е както си го писал на пищова т.е да си съвпадат думите и като го препишеш 1 слагаш си вече др готови страници и си готов-шестица ; ) аз така съм правила само трябва да пишеш както си писал на пищова ; )

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Рядко използвам пищови,но:
    Ами значи пищова е отдолу под краката ми,на стола върху който съм седнала и така си пиша
    Също е и в ръката ми-в блузата и така...
    +1

Град
    Варна
    Значи зимно време е много удобно да сложиш листчето в ботуша и можеш постоянно да дърпаш ципа и да гледаш.Ама веднъж направих грешката да седна върху пищова по биология и даскалката дойде и ме накара да се разкрача, слава Богу не го забеляза
    ThiS lOve iS tAkiNG all Off mY eNeRgy...

Haxuahxy зависи по кво имаме контролно .. щото например по история и география сички си обикалят из стаята и преписват от зубарите хд.Госпожата?Гледа ни ,, кара се ... по-едно време и писва и ни оставя да праиме квот' си знаем .По математика обаче е супер гадното щото госпожата ни гледа през почти цялото време .. а по руски е направо ад.Иначе редовно фр ми имат пищови .. аз супер рядко ,, те ми дават ии за кво аз да се трудя да си пиша хдд ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    ЦАРСКИ ФИШЕК!!
    =D>

Еми преписваш си първия лист и гледаш да е както си го писал на пищова т.е да си съвпадат думите и като го препишеш 1 слагаш си вече др готови страници и си готов-шестица ; ) аз така съм правила само трябва да пишеш както си писал на пищова ; )
    da, a mnogo interesno k'vo prai6 ako ti se podpi6e na vsi4ki lista,kakto btw pri nas praqt ??

Голям фен Аватара на Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    ЦАРСКИ ФИШЕК!!
    =D>

da, a mnogo interesno k'vo prai6 ako ti se podpi6e na vsi4ki lista,kakto btw pri nas praqt ??

Еми преписваш цялото : )

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Може да си го напишеш на едно листче с някфи букви дето само ти си разбираш примерно молив-/\/\.|NV Госпожата като го види ням да разбере какво е писано...Или ще кажеш ,че листа не е твой и тя няма да прояви интерес към него.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

в 6 клас си бяхме измисли тайни букви и ги бяхме научили и си правехме пищови и госпожата като пита к'во е тва ние казвахме 4е е игра нек'ва и така

MERRY CHRISTMAS!!!

Град
    vraca
    хммм...то е малко дълго но айдее ...Ами това ни го разказва г-жата по бг:Още като ученичка имала годишни изпити и имала някякъв съученик който бил мн мързелив и не пипвал учебника.Та въпросното момче се явявяло около 6 пъти на изпита и все ни го взимал ....но на 7 път го взел с 6 Когато отишъл при господина си да разбере каква оценка има.Учителя му казал:Ти си много мързелив ученик!Моля те кажи ме как успя дя препишеш !Ако ми кажеш ще ти пиша още една 6!........и ученика мислил и му презнал!еТО КАКЪВ БИЛ ПИЩВА :взел стар часвник махнал стакълцето между цифрите с много дребен шрифт напесал спрежениятя които били 8 и на мястото но стакълцето постаил малка лупичка! и така през целия час той поглеждал часовника си учителя така се възхитил че наистина му написал 6
    "Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"

Pomagaite horaaa imam nujda ot nqkakav svqsten pi6tov,a ni6to nemoga da izmislq.Kontrolnata 6te e klasna po literatura(interpretativno su4inenie),no problema e 4e nqmam to4no zadadena temata... samo zn 4e 6te e m/y predi da se rodq i dervi6ovo seme. Predlojete nqkakva ideq za pi6tov Az si misleh za kralsi fi6eci na si4ki vuzmojni su4 na tiq razkazi ...no purvo nz .mn rabota vtoro nz dali 6te ima polza.Molq pomognete ako se se6tate na4in :P :P

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    На класна по БЕЛ се направих много як пищов. На един лист написах с молив(много тънко и почти незабележимо) цялата тема и я преписах и беше много яко.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    sofia
    em в мойто даскало е много трудно 4овек да препи6е ама аз си имам един на4ин които винаги действа- сядам на парвия 4ин и си преписвам наи-спокоино от у4ебника 6ото даскалите обикновено седят наи-отзаде и си мислят 4е там си4ки 6е препи6ат а пак тея дет са на парвия 4ин ги смятат за у4ени деца дето никога няма да препи6ат!да ама не !моите приятелки и аз секи пат като ни се наложи да препишем си го прайм най-спокойно и никой не ни хваща
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Цитирай Първоначално написано от evOoo
    Pomagaite horaaa imam nujda ot nqkakav svqsten pi6tov,a ni6to nemoga da izmislq.Kontrolnata 6te e klasna po literatura(interpretativno su4inenie),no problema e 4e nqmam to4no zadadena temata... samo zn 4e 6te e m/y predi da se rodq i dervi6ovo seme. Predlojete nqkakva ideq za pi6tov Az si misleh za kralsi fi6eci na si4ki vuzmojni su4 na tiq razkazi ...no purvo nz .mn rabota vtoro nz dali 6te ima polza.Molq pomognete ako se se6tate na4in :P :P
    +1 .. незнам какво да правя..това с царския пищов и аз съм го правила,ама както някои вече написаха,госпожата като минава да се подписва и види,че аз нямам подпис незнам..в ново училище съм и незнам как ще стане

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз на класното по литература си направих супер пищов. Искарах 6,00 без една запетайка поправена. Можехме да ползваме учебник. Напечатах си темата на един лист с по-дребни букви ии просто го закрепих към учебника. Без лепило или тиксо...Просто го пъхнах в страниците и въпреки разликата в размера на буквите изобщо не си личеше. Дори най-добрата ми приятелка ми каза, че ако не й бях казала, че преписвам нямаше да разбере. А тя седи до мен.
    И все пак всеки път, когато даскалката минаваше покрай мен изтръпвах.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

da,i az sam v novo daskaly i tova e dugia problem,a i daskalyto e stra6no stabilno i mn trudno se prepisva ...

за оригинален не знам обаче като реша че ще преписвам просто си го слагам под краката и преписвам и като видя че госпожата идва просто си затварям краката и продължавам да пиша за да види че пиша нещо и да си помисли че съм учила.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    На слънцето :>
    хахха добри идеи

Мене най0оригиналния ми пищов беше в 5ти клас .. бях тръгнала с пола и вместо това с чорапогащника си закрепих за подплатата на полата /късичка пола/ пищова по математика като беше наобратно тоест да го виждам направо а безопасната игличка беше в долния му край който като се изправя ставаше горен .. ох дано сте ме разбрали таа беше много добър и не ме хванаха ..

Иначе сега в четвъртък имам класно по литература и трябва да пишем теми който ние си изберем ии от всичките предложения най-ми хареса "слепия пищов" мисля да пробвам

вече не си прая пищови;
    в 12ти клас знаеш при кой можеш да препишеш безпроблемно,при кой не,кой даскал се оглежда и т,н,
    и така на 50 % от контролните си вада направо тетрадката/учебника и си пиша без да се вайкам.Единствените предмети, по които НЕ преписвам са БЕЛ и МАТ-по тях си уча.
    Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
    Take your LIFE, take your life with COCAINE
    But I am who I am
    so I do what I can, when I can
    but I can't really do a damn thing

Аз пък си копирам на 50% урокът от учебника и така преписвам Хем го разчитам, хем не си играя да пиша/уча Само преди това съм прочела урока 1-2 пъти, колкото да знам за какво става дума, да не се налага да поглеждам много често Слагам го на стола и сядам отгоре. Или го слагам някъде, където да го виждам

Голям фен Аватара на o0ps
    Последния път си написах формулите по Физика на стола, не се виждаше много добре, ама в крайна сметка си реших задачите...

Град
    Кубрат
    oo temata s pishtovite e absolutno neobqtna To vseki den v glavata na nqkoi zakysal uchenik se rajdat kakvi li ne idei samo i samo da prepishat kachestveno i da ottyrvat 2kata
    Chetoh iz toq forum za pishtov, pri koito slagash lista v prozrachna chanta varhu uchebnicite i taka prepisvash.. e, minalata godina probvah, hvanaha me Toi lista se vijda prosto perfektno
    Inache podkrepqm drug vid pishtovka - draskash si prostotiiki cql chas, i kato doide vreme da predavash - vrychvash gotov napisan list
    Ко речи ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си