На станиолче от дъвка ... по дребно пишете ...

има химикалки от страни с листче на пружинка ...

на телефона .. просто снимате учебника .. и после си пращате снимките не тел-а ако нямате хубава камера ... и на телефона ми има ( Sony ericsson p990i ) лостче .. което като го плъзнеш и се заключва обаче когато се заключа гаси светлината и ако е някоя дърт даскал дето не разбира .. може да кажете че сте погледнали часа .. .

когато правите контролно ... и до вас стои някои които знае ... просто минавате неговата група .. и пишете в неговата група ... -0баче за целта на края трябва да предадете в калабалъка .. за да не ви разберат ... ( това е най- честото нещо до което прибягвам )

ПС: на телефона ми имам WiFi а в даскало има рутер ... и просто влизам в и-нет и намирам това което ми трябва .. .
може също да пратите смс на някои който знае ... 0баче той трябва да е подготвен ...

може на чина си да го напишете с молив и просто подготвяте 1 мокра кърпичка и като идва даскала ... кихате и все едно сте опръскали всичко с лиги и чистите ... а пък ако пита за молива по чина .. "то така си беше "

чувал съм за изчагъртан текст върху химикал " Bic " -че ( онез оранжевите обикновенните от 25-30 ст)

ако стоите на 1 чин под катедрата ( за целта трябва да е по висока катедрата от чиновете ) просто пишете по нея ... и четете ...

ако се сетя още че пиша ...