.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 294

Град
    Кубрат
    a i naskoro prilojih neshto super idiotsko - cql chas nervnicha, puftq i t.n. i daskalkata me popita kvo mi mima, v otgovor ii kazah "Of gospojo, pritesnqvam se ot prisastvieto vi, aide izlezte ot staqta za 5minuti, kato vlezete - vsichko shte sam napisala!!!"
    Ко речи ?

Цитирай Първоначално написано от OnlyIfYouWantIt
    a i naskoro prilojih neshto super idiotsko - cql chas nervnicha, puftq i t.n. i daskalkata me popita kvo mi mima, v otgovor ii kazah "Of gospojo, pritesnqvam se ot prisastvieto vi, aide izlezte ot staqta za 5minuti, kato vlezete - vsichko shte sam napisala!!!"
    tq daskalkata trqbva da e mn typa za da ne shvane 4e q bodalka6
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Мега фен Аватара на lenito_sf
    пробвах един супер метод и стана на шишето от колата от ватрешната страна с тънкописец тръгваш да пиеш и си гледаш

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    На мене ми казаха 1 начин вчера не съм пробвала още ама има време... Значи даржиш си в ръката костилка(от праскова примерно) и си слагаш ръката под чина и постоянно гледаш костилката и после пишеш или се правиш , че пишеш на листа. Номера е учителя да забележи и да дойде да види какво правиш... съответно си мисли , че преписваш и като ти каже да си отвориш ръката и види костилката и те пита "Какво е това?" ти казваш , че това ти е щастливата костилка и ти носи късмет по изпити и контролни.. после след като се махне си вадиш истинския пищов и по същия начин преписваш..

Голям фен Аватара на cveteto64
    Ами днес правих класно добре, че имаше поне един учил та си направи упражненията снима ги с телефона си и ги прати на целия клас.
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Другата седмица имам класно по БЕЛ, та ще ни дават сачинение разсаждение бърху Немили - Недраги , а аз го знам 40/100 с 2 думи за 2ка, даскалката е отвеяна няма лесно да забележи ако преписвам, например днес правихме някаф тест аз нищо не знаех, ядосах са и отворих учебника пред мен оня минава да си полива цветята и се надвеси над учебника (понеже изобщо не го скрих) и нищо не ми каза , продалжи си нататак. Някой да ми даде савет ко да прая, ако тряабва ше лепа листи по стената понеже сам до нея и от чиновете не се вижда ама мине ли нз, някой някаква идея. Ще го правим 80 минути и тя междучасието излиза.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Това не е точно пищов за контролно де, а за изпитване. Веднъж едно момче цял ден се правеше, че не може да говори. Съвсем, съвсем тихо..ако не си на 5 сантиметра от него няма как да го разбереш. Всички му се вързахме, а накрая се оказа, че това е защото нищо не бил учил за деня и така няма да го изпитват. И да, не го изпитваха

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Какъв е този "сляп" пищов?
    И винаги ми е било интересно как преписвате като си го сложите под краката и сядате отгоре на пищова... не ви ли се мести? Мене ми се е случвало да го загубя някъде под гъза ми от много отваряне и затваряне на краката..

Иначе аз най-често или си пиша отстрани на чина, дето има фолио.. не знам как да го обясня, при някои може и да няма както е даската на чина, не отгоре където си слагаш тетрадката а на тясното - става за формули и като се дадеш малко напред и не се вижда, а като си ги преписал вече изтриваш ги и си чист.
    Също така под тази дъска на чина минава една тръба дето крепи дъската и м'у тази тръба и чина пъхам разни листи. Когато ми трябва ги вадя, а ако госпожата дойде насам и ги пъхам пак обратно, и да се наведе не може да ги види, защото те са плътно м/у чина и тръбата

Цитирай Първоначално написано от MP
    Най-якият пищов,който съм си правил е на най-сигурното място - в главата.Никога досега не са ме хващали.
    +1

goolqm bazik 6te e nqkoi daskal da pro4ete temata za pi6tacite xxiix inak po temata....m na4i vka6ti kat sam si zimam si keckite i o4ertavam razmera na podmetkata na lis4e i na dadenoto lis4e pi6a temata posle miq hubo keckite i gi ostaqm sahnat...taka boklucite padat i posle sas tikso zalepqm ama MN HUBAVO pi6tovite za keskata s dvoin0ozalepva6to a otgore na samiq pi6tov sa6to lepq tikso zada moji da ne se skasa EVENTYALNO i tyi..otiam v daskalo s dr obuf4ici a keckite v 4anti4ka ...smenqm si obuvkite prdi 4asa za6to dokat ida do dakslao moji da se skaa pe6tova i izgurmqvam poo toa na4in inak sam hodila na daskalo naprao s obuvkite s pi6tacite i da po4ni 4asa si slagam kra4eto po myjki i tam e si4ko ...posle go smenanqm i dava,m ot dr krak...xixi no ima ne6to koeto ne zabelqzh v cqlata tema ... na4i pi6a si koto mi e nujno na list i go pra na harmonika KOQTO NER DYRJA V RAKATA GA6TITE i t.n. na4i zalepqm q pod 4ina ikat ne gledas daksl leko otlepqm i darpam i 4eta [ednata 4ast si e zalepena zdravo za 4ina posle zgavam harmonikata i prikrepqm leki4o s tikso i da mini daslkalao gleda pod 4ina a ne pod DYSKATA na 4ina]tva e eispitan metod :P :P mn se zbaavlqvam da prepisvam ...no na skoro ma fanaha po geografiq [sas edin mn tap na4in zaprepisvane ...bqh si napisla edna drebna tablica na stenata ama g-na ga vidq i xixx ]mn typo se polu4i
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    на ... листчето от дъвка орбит .. на телефона .. снимка от учебника хендсфрее и учител по математика от другата страна ... но вече не ми пука особенн0 ... или преписвам от някой .. или ... предавам и имам 2
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

аз обикновенно си го лепя на обувката и когато ми се наложи поглеждам

аз обикновенно си го лепя на обувката и когато ми се наложи поглеждам

Град
    раЯ.. (:
    пиша на чина или смалявам листа на 50%, на сякъде правят тая услуга, дето има копирен цнетър.При нас има точно 2 пред училището..в наща гимназия тва е най-използвания начин със смаляването..и си го слагаш под листа..даскала кат е зад тебе някъде си го дърпаш най-спокойно и така
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Град
    раЯ.. (:
    а когато правим контролно на думи по някои чужд език или пък някоя формула по математика,физика.. си пиша с молив предварително в/у листа тва дет го нз
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Имах един голям бял химикал, върху който можеше да се пише с молив. Пиша си каквото ми трябва на него и никой нищо не разбира Пък ако някой заподозре нещо моментално го трия с пръст. Къде ми е сега белия химикааааал?!
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Попринци аз не правя пищови. Ако съм учила - учила, ако не - каквото изкарам. Но веднъж по физика на едно дълго и тясно листче си бях написала всички формули. Аз не го използвах, но подсказвах на другите

Град
    Бургас
    последния път на класното по л-ра прилагах нови техники за преписване аз си бях написала темата за ЛИС в чантата, сложих си я на коленете(чантата) разтворих я хубаво и си гледках готовата темичка
    само ми беше малко трудно като бърках да разлситвам страниците
    btw седях си на първия чин ама даскалката нищо не забеляза
    а пък съседката (пак на първия чин) си беше сложила пищова между краката и си преписваше без проблеми. Интересното беше че даскалката сгащи едно момиче на последния чин
    Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Царски фишек. Винаги,когато имам информация за предстоящ писмен изпит,използвам царски фишек.

Обикновено все с пищови си карам В зависимост при кой даскал сме имам различни методи. Най-често си правя разни малки пищови и си ги слагам в един джоб в раницата, слагам си раницата върху краката и си гледам всичко

emii...zna4ii az kato she imam nqkwo kontrolno si zimam neseser i w nego si slagam list4etata na koito mi pi6e wsi4ko i kato si otw0rq nesesera si 4eta wsi4koo

ili p1k sqdamna nqkakwa tetradka ili 4ebnik i samo si raztwarqm krakata i 4eta

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от niki7y
    emii...zna4ii az kato she imam nqkwo kontrolno si zimam neseser i w nego si slagam list4etata na koito mi pi6e wsi4ko i kato si otw0rq nesesera si 4eta wsi4koo

ili p1k sqdamna nqkakwa tetradka ili 4ebnik i samo si raztwarqm krakata i 4eta
    Да, и аз така правя. Много е удобно, защото няма нужда да се навеждам и да рискувам г-жата да ме види.Пищовът си стои на чина а тя дори не забелязва...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Нещото, което най-добре ми върши работа (cигурно е, защото съм в Американския Колеж и там те изключват при 2 преписвания) е информацията на много малки картончета, които са подпряни между палеца и средния/безименния пръст, докато си държиш химикала. Абсурдно е да те видят, защото отстрани нищо не си личи, а можеш да го гледаш постоянно. Когато даскалът(ката) се обърне за малко, сменяш картончето/страната му
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Не ми се налага да правя такива работи.Училището ми е такова че или учителката ти диктува кво да пишеш или отваряш учебника и преписваш.

v moito daskalo nai - 4esto ni davat tetradkite poslednite 5 min, a poradi pri4inata 4e nikoi nqma u4ebnici pi6em si4ko v tetradkite .. noo tyka videh stra6ni idei iii nz za6to samo na edno mqsto e spomenato da snima6 s tela i pra6ta6 (primerno zada4ata po fizika, matematika ) ina4ee metodii .. az polzvam normalnite daje po BEL napraih pi6tova i go izvadih do mene daskalkata dava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си