- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Изпускам се
Неможе всички красиви момичета да са отворени и отздПървоначално написано от sexita
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
И аз така говорех преди време........Първоначално написано от sexita
тбоя приятел ебал ли те е в газа-сори за лошите думи-ако е може дупката да ти е по голяма от дзад и затова![]()
ooooooo ami zn li kakvo e analen sex lellee pro4eti po nagore lelleelelleПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si4ki sa zbludeni v toq svqt
![]()
+1Първоначално написано от ^Sam90^
Животът е адът описан в Библията!
И аз така говорех. Обаче не съм отричала, че е 99% сигурно, че някой ден ще опитам.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
така е като се ебе6 от 13 годи6на.... и то анален?вие друга работа нямате ли си?4е 6е се занимавате с не6та от които не разбирате,и от които не знаете какви последици може да има?
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не знам кой са го отворили с пръст без неговото разрешение...и то човек, когото едва познава...
ami az posledvah saveta na My_Dear oshte kogato zapocnaha problemite mi, no i taka i nishto ne se poluchava. Prodaljavam da se izpuskam. Nijama li naijakakvo lekarstvo ili nijakakav drug izhod ot situacijata.
Абе отивай на лекар ако си мислиш че някой от пуберите щи помогне......
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Ami ne znam! Sram me e da ida! Kakvo da mu kaja...?
А не те е срам да се наакващ в леглото пред гаджето си?Първоначално написано от Alex4e2007
Ami sram me e, no se sluchva! Ne moga da go spra....A nai-loshoto e, che mi se sluchva i v uchilishte, i na ulicata i po kuponi...Napravo umiram ot sram! Ujasno e!
Значи предпочиташ да продължава да се случва, вместо да отидеш веднъж на лекар и да се спре до там? Странна логика![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ne che predpochitam, no me e sram da ida i zatova tarsija otgovora tuk! Naistina shte umra ot sram da obiasniavam za kakvo stava vapros!
Обаче не те е срам да го пишеш тук, пред камара пубери, които ще те скъсат от ебавки?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
hey! lekarite sa za tova.ne se pritesnqvai da otide6!
xaxaxaxaПървоначално написано от N0Rull5
10 +
It`s Like This
сигурно от детската градина е почнала с свиркитеПървоначално написано от Schnitzer
а аз на твоите години четях "Дервишово семе"
![]()
Момиче съм ! ! !
успокой се , това не се слъчва само на теб . аз нямам този проблем , но съм чувала че и на други момичета им се е случвало ! отиди на лекар и се вземи в ръце ! на 14 години не е хубаво това нещо![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!