.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Край...
    Тва беше последното нещо което напълно ме отдалечи от идеята някой ден да пробвам този вид секс
    НИКОГА!!!!
    Споко бе секси , тас е на 14 и са и направили задника кат ауспух
    aбе не знам на колко е,ама...аз съм си на друго мнение.Имам една задръжка в секса и тя е...аналния секс
    Неможе всички красиви момичета да са отворени и отзд
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Край...
    Тва беше последното нещо което напълно ме отдалечи от идеята някой ден да пробвам този вид секс
    НИКОГА!!!!
    Споко бе секси , тас е на 14 и са и направили задника кат ауспух
    aбе не знам на колко е,ама...аз съм си на друго мнение.Имам една задръжка в секса и тя е...аналния секс
    И аз така говорех преди време........

тбоя приятел ебал ли те е в газа-сори за лошите думи-ако е може дупката да ти е по голяма от дзад и затова

Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    тбоя приятел е*** ли те е в газа-сори за лошите думи-ако е може дупката да ти е по голяма от дзад и затова
    ooooooo ami zn li kakvo e analen sex lellee pro4eti po nagore lelleelelle si4ki sa zbludeni v toq svqt
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Ами, аз не мога да си представя как правите анален секс, при положение, че не можеш да се стискаш... сигурно всеки път правиш авария.
    Мисля, че малко трябва да намалите аналния секс и виж дали след това проблемът ще продължи. Ако не, значи е от това, а ако въпреки това пак имаш такива неудобства се консултирай с лекар
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз така говорех преди време........
    И аз така говорех. Обаче не съм отричала, че е 99% сигурно, че някой ден ще опитам.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    така е като се ебе6 от 13 годи6на.... и то анален? вие друга работа нямате ли си?4е 6е се занимавате с не6та от които не разбирате,и от които не знаете какви последици може да има?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Не знам кой са го отворили с пръст без неговото разрешение... и то човек, когото едва познава...

izpuskam se

ami az posledvah saveta na My_Dear oshte kogato zapocnaha problemite mi, no i taka i nishto ne se poluchava. Prodaljavam da se izpuskam. Nijama li naijakakvo lekarstvo ili nijakakav drug izhod ot situacijata.

Абе отивай на лекар ако си мислиш че някой от пуберите щи помогне......
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

izpuskam se

Ami ne znam! Sram me e da ida! Kakvo da mu kaja...?

Re: izpuskam se

Цитирай Първоначално написано от Alex4e2007
    Ami ne znam! Sram me e da ida! Kakvo da mu kaja...?
    А не те е срам да се наакващ в леглото пред гаджето си?

izpuskam se

Ami sram me e, no se sluchva! Ne moga da go spra....A nai-loshoto e, che mi se sluchva i v uchilishte, i na ulicata i po kuponi...Napravo umiram ot sram! Ujasno e!

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Значи... има два мускула, които се наричат сфинктери, пръстеновидни са и контролират "изпускането". Знаеш, че при практикуване на анален секс е много важно да си напълно отпусната, за да може твоят приятел да проникне в теб. В случая обаче, както вие практикувате всеки ден, функциите на този мускул се нарушават... разбирай, не може да се свива нормално. Заради това се изпускаш.

Пробвайте известно време да оставите аналния секс настрани, а ти следи да минаваш през тоалетната навреме, за да няма гафове, докато си навън.
    +1
    Impossible is nothing

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Значи предпочиташ да продължава да се случва, вместо да отидеш веднъж на лекар и да се спре до там? Странна логика
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

izpuskam se

Ne che predpochitam, no me e sram da ida i zatova tarsija otgovora tuk! Naistina shte umra ot sram da obiasniavam za kakvo stava vapros!

Обаче не те е срам да го пишеш тук, пред камара пубери, които ще те скъсат от ебавки?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

hey! lekarite sa za tova.ne se pritesnqvai da otide6!

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Разцепил ти е гъзерете и сега не можеш да се стискаш-нормално,живей с това,щото с него и ще си умреш
    xaxaxaxa
    10 +
    It`s Like This

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Ми да не си праила анален и то на 14.
    сигурно от детската градина е почнала с свирките а аз на твоите години четях "Дервишово семе"

Момиче съм ! ! !

успокой се , това не се слъчва само на теб . аз нямам този проблем , но съм чувала че и на други момичета им се е случвало ! отиди на лекар и се вземи в ръце ! на 14 години не е хубаво това нещо
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си