Значи ходех с едно момче преди 2 години бяхме заедно 4 5 месеца.. и аз го зарязах защото лятото свърши и 2-та бяхме 8-ми клас бяхме в нови училища , аз в училище само с спортисти(футболисти) и просто.. сичко се промени а и тои не беше от моя квартал имаха кафе в моя квартал и щяха да го затварят.. и ние почти нямаше да можем да се виждаме и го зарязах.След няколко месеца тои ми пише смс как си кво правиш и така се записахме разбрах че тои не ме е преживял.. но аз има вече ново гадже и не ми пукаше за него и се държах мн гадно с него.. и след някоко месеца 5 6 почна много да ми липсва търсех го звънях му но тои неискаше нищо от мен защото аз попринцип с него се държах отвратително.. и така нищо не стана но доиде пак лятото и сичко започна отначало.. и август.. месец се видяхме тои доиде с един негов приятел бяхме на кино на кафета насам натам.. и аз се забих с неговия приятел .. за което още съжалявам.... и естествено пак нищо не стана писахме си мн време.. виждахме се но просто .. не се получи .. след това аз пак го исках много.. но тои НЕ и аз го преживях промених се много.. вече не ми пукаше за момчетата и може да се каже че разбивах само сърца.. катко бяха разбили моито.. и тои пак ми пише смс и сичко от начало доиде пак лятото сега това.. и пак същото .. стана и аз се радвах много ясно.. и един ден отидохме на кафе и се разхождахме .. и по едно време му звънна телефона и говореше с някфо момиче и то 5 10 мин и аз му викам тръгваме си и тои продължава да си говори докато стигнеме метрото.. и аз нищо мълча си и сядаме да го чакаме и тои кво ти е бе и аз нищо и тои ми добре и седим и нищо не си казваме и аз го питах към обеля ли си сега и тои да и аз му викам.. може да доида с теб да изчакам.. едни приятели и тои почна да ме пита кои тфа онова и аз му обяснявам и тои ми вика няма да чакам с тебе.. и метрото доиде и ходим и тръгва да затвара вратите ама ние не се качваме и тои некъф влиза и ме дръпна и ми вика кво праиш и аз му викам нищо и седнах и доиде моита спирка .. и само го поглеждам и му викам чао и тои само ми се усмихна и ми каза не си се променила .. и ме дръпна целуна ме и ми каза ще видим обаче аз си имах гадже и го зарязах заради него и кво нищо не стана.. и един ден ми праща смс "обичам те кефиш ме много но сега съм с друга и такава е ситуацията" от тогава не си говорим.. Какво да права сега съм с друго момче .. но мисля само за другия.. и незнам ;(