.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен
    а да се сещате, че ако се обичате толкова не бихте се разделили за глупост, спор, дори и изневяра...бившите са бивши, дори и да се съберете, никога не е като в началото
    =D> абсолютно вярно....Интересно защо с моя приятел сме се карали за глупости,а даже и за по сериозни неща,но до раздяла не се е стигало Разбирам дори да сте скарани ден-два,но примерно месец вече да сте разделени или той /тя да си има друг/a и ти да искаш да се съберете пак-тъпо е

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Защото не е лесно да бъдеш с някой дълго време,да го обикнеш и просто да продължиш един ден без него.Вярно е,че в стремежа си да се върнем при бившите може да изпуснем някой по-добър,но такъв е живота.Когато си влюбен толкова много в някой,той просто е единствения и никой не може да го замести...Докато не стигнеш до извода,че това не е така.Тогава живота се обръща в нова светлина и тогава идва отново любовта.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    v na4aloto-za6toto mn se bqh privarzala,no sega...i pari da mi davat ne bih se varnala
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    Прочетох само първото изречение и повече не продължих. Ти май не си обичала истински, а? Някога чувствала ли си липсата на парченце от теб? Едва ли... Когато не си го изпитал, не може да се обясни. Не ти го пожелавам. Бъди щастлива
    Айде моля ви се-не сте обичали никога.
    Еми, така е. Само ти носиш душа и само ти си способна да обичаш, нали? Когато говориш, опитай се това да не са празни приказки, още повече, когато говориш за някого, когото не познаваш. Не давай оценка на отношенията между другите хора, не знаеш какви са, още по-малко за моите. Нищо лично. Просто съвет.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Град
    Inside the temple
    Страх.
    Може да се обичате, но това не е гаранция, че ще сте винаги заедно. Трудно е да се поддържа сериозна връзка и при най-малката грешка всичко може да рухне...
    А страхът, че ще загубиш човек, когото обичаш... Ако ви се е случвало да се боите за живота на свой близък - нещо подобно е.

Понякога е страх да продължиш напред към нещо ново и непознато. Затова и съществуват онези двойки, които постоянно ту се разделят, ту се събират. Навикът е твърде силен понякога.
    When I love, I love.

Град
    in ur dreams
    И аз съм на мнение, че нещата като приключат трябва да е за винаги, щом сте се разделили значи е имало основателна причина, която не трябва да се пренебрегва. А ако се съберете нещата могат да се оправят или да станат още по-зле. По-вероятно е да стане второто, защото старите болежки никога не се забравят . Никога не се забравт грешките, провалите, караниците и т.н. От грешките можем да се поучим и да ги поправим, но не и да ги забравим.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Прочетох само първото изречение и повече не продължих. Ти май не си обичала истински, а? Някога чувствала ли си липсата на парченце от теб? Едва ли... Когато не си го изпитал, не може да се обясни. Не ти го пожелавам. Бъди щастлива
    Айде моля ви се-не сте обичали никога.
    Еми, така е. Само ти носиш душа и само ти си способна да обичаш, нали? Когато говориш, опитай се това да не са празни приказки, още повече, когато говориш за някого, когото не познаваш. Не давай оценка на отношенията между другите хора, не знаеш какви са, още по-малко за моите. Нищо лично. Просто съвет.
    Ти не ме разбра-исках да наблегна на това ти изречение в поста и да докажа, че дори и да обичаш, понякога нещата са непоправими и просто няма смисъл. Не съм искала да кажа, че ТИ не си обичала. Но това не значи, че като кажеш край и си отстояваш на думата, ти не обичаш!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не искам бившия.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    за6тото ги оби4аме,за тфа искаме да се върнем при тях!бтв аз до сега не съм се стремяла в не6то такова,но ми се е слу4вало да се събирам с бив6 на няколко пъти,а това 4е ми се иска да съм с един др мой бив6 е отделен въпрос,но в никакъв слу4ай няма да се стремя да го постигна,сега и двамата си имаме свой живот,и за миналото никой не мисли,ина4е си права,но не е толкова лесно да забрави6 някой бив6 който си оби4ала и примерно ти е разбил сърцето,или пък сте скъсали по др при4ина,но това няма зна4ение,важното е 4е докъто се появи др който да ме оби4а и аз него,не мога да забравя стария,не е толкова лесно!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

- защото те е страх да продължиш напред сам/а.
    - защото си свикнал с човека до теб.
    - защото си такъв егоист, че дори и да не го обичаш толкова силно колкото преди, не можеш да си представиш, че той би могъл да бъде щастлив с някой друг и да прави всички онези хубави неща, които ги е правил с теб.
    - защото може би си осъзнал/а грешката си, след като сте се разделили и искаш да се съберете отново.
    - защото го/я обичаш толкова силно, че имаш нужда да си с него/нея.
    - защото се надяваш нещата да се променят към по-добро във връзката ви...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на maybelline
    Тука сега стана въпрос за частици от нас и т.н. Добре де,ако така наречената "частица от теб" те е напуснала,можеш ли да я принудиш да се върне?Идеята не е добра.
    Първо ще отговоря на останалите съфорумци относно бившите гаджета,че нещо взехте да нападате авторката.Когато обичате някого,той наистина става част от вас,но когато си отиде - имало е някаква причина и тази рпичина ще изчезне ли ако тръгнете пак с него/нея? А като се появят още проблеми и пак се разделите?А можете ли да тръгвате и да късате по 100 пъти,че да ви дойде акъла в главата?Аз съм чудесен пример какво НЕ трябва да правите.Аз тръгвах и късах с едно момче 3 пъти в рамките на 1 година.Обичах го,много близки бяхме...и след всяко следващо късане и тръгване имаше все повече проблеми.Ами добре,и аз се чувствах ужасно и много гадно като скъсахме (последния път,но и всеки предишен) и исках да се върна при него.Но след 3 връзки с такъв край започнах малко и да мисля - "Абе защо все така става?".И какво излезе - просто трябва да продължа напред.Не можех да стоя като запоена за едно момче,с което просто не се получаваше.
    А сега към авторката - защо се връщат при бившите си?Ами елементарно - тръгваш с някого,обичаш го (в повечето случаи) и като се разделите чувството на самота е много гадно и трае няколко месеца (от 1 до 5-6 в зависимост от конкретния случай).Никой не иска да се чувства толкова самотен и да мисли "Той/тя ме изостави,значи нещо не ми е наред на мен или не ме обича,той/тя се държеше прекрасно с мен,връзката ни беше страхотна,искам пак!" - ето защо Затова казват,че болката от любовта се лекува с нова любов.Като срещнеш някой по-добър и по-страхотен във всички отношения човек,ти забравяш за предишния,защото другият удовлетворява всички твои потребности - любов, защита, нежност, приятелство, няма я самотата и празнината.А 99.9% от тийнейджърите (а и някои зрели хора също) не вярват,че ще срещнат по-добър човек от бившето гадже.Никой не вярва докато това не стане.

Zashtoto povecheto hora neobichat promenite...iskat vsichko da si ostane taka kakto e v momenta... po prostata prichina che nemogat da si predstavqt jivota zanapred bez choveka koito dovchera e bil tqhna upora.Ne shvashtat che sveta ne svarshva s kraq na tqhnata vryzka,no rano ili kbsno se osaznavat i sled sedmici drami i salzi prodaljavat da jiveqt zashtoto razbirat che dryg izhod nqma.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Въпреки,че много обичах бившия никога не съм се опитвала да си го върна.Всичко е свършило и точка.Както се казваше 'След мъж и трамвай не се тича.Винаги идва друг'

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    то и аз нейскам да се върна при бившата си по простата причина че нямам бивша(нито настояща)
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз съм на мнението на авторката,когато се каже край,значи е край,няма нужда да се обръщаш назад и да правиш опити да се върнеш при него.Тук не става въпрос дали си обичал или не,ако наистина сте се обичали няма да се разделите.Края на една връзка винаги се усеща никога не идва изневиделица,ако наистина обичаш дадения човек ти ще направиш всичко възможно да сте заедно преди да се разделите,а не след това.Когато се скъса едно въже,колкото и да се опитваш да го въстановиш,винаги остава възел в средата,така е и в една връзка веднаж развалиш ли я,колкото и да се опитваш няма да е както преди.Затова аз съм на принципа да гледам на пред и да не съжалявам за нищо,защото докато гледам назад изпускам настоящето.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    in the middle of nowhere
    Edinstveniq biv6 koito si iskam mi e biv6 2 puti edin sled drug.... i si go iskam i sega za6toto za men e specialen za men priqtel mi e kogato sme razdeleni i vinagi 6te e ne6to pove4e ot "biv6" za men tova prosto e mom4eto koeto moje bi vinagi 6te pomnq!

Мега фен Аватара на koalka
    Ще изкажа и аз мнение по въпроса...Страх от това да продължа сама-бяхме разделени почти 2 месеца, нямаше го тоя страх, но през това време аз имах чувства към него.Не бях сигурна дали са любов или просто една привързаност, останала от всичко това, което преживяхме.И накрая разбрах, че го обичам и не мога да живея без него, не мога да гледам как излиза с друго момиче.Не бих казала, че съм егоист и не мога да си представя някои работи, които можеше да прави.Честно казано ми пукаше, но пък и аз имах нещо малко с едно момче, което беше нищо.Направих го просто ей така, за да се опитам да ми стане по-добре,е, харесвах го, но малко.Просто не можем един без друг и не мисля, че това е просто един навик.Мисля, че има любов.Събрахме се, каза ми, че ме обича и иска да бъде с мен.Когато бях без него можех да продължа така, но до един момент, до един момент, когато се залъгвах, че е възможно.Не мисля, че нещата не може да са, както преди.Сега не се караме(е, ще видим), но преди беше нещо ужасно направо.И общо взето-щастлива съм.

Град
    ibIzAaAa
    Ami... neznam i az.. 5 ili 6 puti se vry6tah pri bivshiq mi.. AMa nai nakaq mai se osuznah i go skusah....Sega si 4akam princa na b eliq kon ahhaxax

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си