Цитирай Първоначално написано от Seniorita
Прочетох само първото изречение и повече не продължих. Ти май не си обичала истински, а? Някога чувствала ли си липсата на парченце от теб? Едва ли... Когато не си го изпитал, не може да се обясни. Не ти го пожелавам. Бъди щастлива
Айде моля ви се-не сте обичали никога. Аз пък съм обичала и обичам, но съм на мнението на авторката. Край ли се каже-край е и точка. За, да изречем тези думи обаче трябва наистина да има сериозна причина, а не защото той не ми е дал фотоапарата си да поснимам(визирам мои приятели). Аз съм на мнение, че каже ли се край е завинаги или поне за много години. 1 ден ако сме самотни и сме на по 60 може и да се съберем . Другите истории иди си, ела си са детска работа.
Моята сестра е омъжена(все още) и със съпруга си имаше много проблеми-тя се издигна в службата, а той тъпче на 1 място. Тя е по-умна и изкарва повече пари, той зе да завижда и да я ограничава. Тя му даде шанс, въпреки всичките неща. Шанс на брака им, но само 1 път. При втория път, когато нещата излязоха извън релси, тя звънна у дома да я приберем и е вече 4 месеца тук, а след 2 седмици им е делото за развода. 1 ваза, когато се счупи,дори и да се залепи счупеното личи. Казал ли си край, това трябва да е завинаги!