- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- малък проблем с кръвното
Значи през определено време ми пада рязко кръвното и припадам правих иследвания казаха че това се нарича хистерия и докато съм в пубертета припадаците ще зачестявам искам да попитам дали има някакъв начин да се задържът припадаците всмисал да ги задъжа по някакъв начин пшоне като съм навънка защото няма да е приятно пресичам улицата и да припадна под някоя кола лекарите не ми казаха нищо съществено
И аз припаднах пред входа преди 2 седмици. 2 седмици се мъкнах по кардиолози и пак ще ходя. Аз си имам сърдечен порок, предсърдията ми са широки и кръвното от това е ниско.
Пий Вивотон S. Капки са и са хомеопатични. Стабилизираха ми доста кръвното. Сутрин и вечер по 15 капки и си ок.
Откакто ги пия не съм имала прилошавания, а преди това бяха доста чести. Пробвай-няма да ти навредят. Само дано нямаш проблем с черния дроб, защото съдържат малко алкохол.
ще пробвам а а черният дроб май само с него нямам проблеми засегаПървоначално написано от krem4et0
И аз съм така, споко. кисти, очи, кръвно, сърце............ама се справяме някакси.
е няма как иначе трябва да се оправяме само като кажа на някой всичко което имам ме питат как още си жив еми жив съм поне засега и имам намерение още да живея![]()
За да не пада рязко кръвното, поне пий половин чаша кафе. Но попринцип през пубертета това е нормално. Яж повечко шоколад е в определени количества де, пий кола и кафе..и дано подейства.
Преди 1-2 месеца някъде и аз бях така, но не съм припадала чак. Казаха ми да ям шоколад повече и да пия кафе. Сега всяка сутрин пия кафе...ама малко....![]()
Колко ти е кръвното? Мен вчера ми го мери лекарката и каза че ми е доста нисичко![]()
като ми мерят кръвното след припадак то е 60 на 90 това е около 20 мин след припадака докато стигна до поликлиниката иначе ми е нормално
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Шоколадът и кафето вдигат, но временно. След 3-4 часа нямат ефект. Най-доброто за ниско кръвно е да се яде солено. Солта не позволява обезводняване на организма, което е причина за падането на кръвното. 1 чаша айрян със сол при всяко хранене е най-ефикасното нещо. И да се пият много течности, но не само вода. Най-добле е сокове. Червеното винце също е добра идея, но не повече от 150 мл с обяда и вечерята. не пий друг алкохол-всичко друго води до падане на кръвното, защото обезводнява организма.
И моето 10 мин след припадъка беше 90 на 60. Ама 1 приятелка припадна тези дни и е била с кръвно 60 на 40. сега си закрепих кръвното на 105 на 80 и съм мн доволна. Повече не мога и да го вдигна.
Кремчето ти даде много добри савети. Аз само ще допълня- гледай да не седиш гладен, носи в себе си ако трябва малко шишенце с вода винаги, а също и ментов бонноб, айрян със сол е много добро средство за ниско кръвно, пий течности, за д ане се обезводняваш. В пубертета се случват такива неща. Аз с времето уж го израстнах, но пак ми прилошава от време на време.
за шишето вода забравих. Аз никъде не мърдам без него!
мерси много за помоща ще пробвам и пак Благодаря задължен съм ви
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Kaкво става когато ти падне кръвното?
Или стане много високо? Как се чувсваш? Вие ли ти се свят или нещо такова? Обяснете плс...
при мен като ми падне кръвното ми причернява пред очите и след 1-2 минути най-много припадам но това е при мен а при високо кръвно ме боли задната част на главата все едно някои ме е стиснал с менгеме
Заключвам тогава!Първоначално написано от ivakavlad