.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    Варна
    Ако цели 3 години си чакала нещо да се случи, то значи определено си на път да изпуснеш влака. Предполагам, че си 10 клас. Имаш на разположение 2 години да го хванеш, ако разбирасе сте един набор.
    Ти решаваш как ще го заговориш.

В момента съм 11клас.И да един набор сме.. все чакам най-удобния момент.Все гледам да е съмичак за да мога да му кажа.Просто не искам да се разчува че сме говорили за нещо подобно.Пък и не го познавам много добре незнам може да е от ония момчета които се хвалят пр:А ти знаеш ли коя ми каза че ме харесвала хахаха. примерно да сподели с 1-приятел да ама..И такива подобни
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Покани го на чайче с медец в бурните, зимни, мрачни и студени дни.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Кажи му.Преглъщаш срама си,отиваш,казваш му,пък каквото ще да става

Град
    Inside the temple
    Вие така или иначе ако тръгнете, другите ще разберат. Да не ти пука от хорското мнение. Виж, например, ако видиш, че някоя твоя съученичка отива при друго момче и му казва, че си пада по него и го кани да излязат, ти би ли се впечатлила?

Ти наистна няма какво да губиш. Имаш само какво да спечелиш. Ако не е било писано - поне ще го знаеш със сигурност и спокойно ще продължиш напред
    When I love, I love.

Да поне ще знам дали ме харесва.Но ако е неее тогава ще умра.Наистнина нямате си на представа колко го харесвам дори обичам! Само като ме погледне и сякаш времето спира...
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

Егати преди една седмица си викам ще му кажа че го харесвам, а пък сега сме във ваканция и незнам колко време ще продължи стачката. Ще откачааааааааааааааааа

kaji mu !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си