- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да бъда с него
Ако цели 3 години си чакала нещо да се случи, то значи определено си на път да изпуснеш влака. Предполагам, че си 10 клас. Имаш на разположение 2 години да го хванеш, ако разбирасе сте един набор.
Ти решаваш как ще го заговориш.
В момента съм 11клас.И да един набор сме.. все чакам най-удобния момент.Все гледам да е съмичак за да мога да му кажа.Просто не искам да се разчува че сме говорили за нещо подобно.Пък и не го познавам много добре незнам може да е от ония момчета които се хвалят пр:А ти знаеш ли коя ми каза че ме харесвала хахаха. примерно да сподели с 1-приятел да ама..И такива подобни![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
Покани го на чайче с медец в бурните, зимни, мрачни и студени дни.![]()
Кажи му.Преглъщаш срама си,отиваш,казваш му,пък каквото ще да става![]()
Вие така или иначе ако тръгнете, другите ще разберат. Да не ти пука от хорското мнение. Виж, например, ако видиш, че някоя твоя съученичка отива при друго момче и му казва, че си пада по него и го кани да излязат, ти би ли се впечатлила?
Ти наистна няма какво да губиш. Имаш само какво да спечелиш. Ако не е било писано - поне ще го знаеш със сигурност и спокойно ще продължиш напред![]()
When I love, I love.
Да поне ще знам дали ме харесва.Но ако е неее тогава ще умра.Наистнина нямате си на представа колко го харесвам дори обичам! Само като ме погледне и сякаш времето спира...
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
Егати преди една седмица си викам ще му кажа че го харесвам, а пък сега сме във ваканция и незнам колко време ще продължи стачката.Ще откачааааааааааааааааа
![]()
kaji mu !!!![]()