.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    аз пък гледам да внимавам кво ям, щото преди около 2-3 години имах проблеми с теглото и не искам пак

Животът е адът описан в Библията!

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Ям почти каквото ми падне, нямам време да си подбирам храната, а и никога не съм имала проблеми с теглото ....
    [b][i]Je t'aime au-del

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от Poulet
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Eвала пичета. Ех мразя я тая дума ама ме напушва смЕх...

Не очаквах такъв интерес ама браво. Аз трябва да добавя редовната употреба на зелен чай - отвратителен, само самоубийци като мен могат да го пият неподсладен.
    Що бе?И аз го пия без захар или мед.
    Незнам сладурано, аз то пия 5 пакетчета в литър и конзентрацията става убийствена . Един път жлъчката ми не издържа и драйфах, но аз си експериментирам .
    wtf

mi s ustata :P

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ям храна абе... кфо ям?ям сирене,ка6кавал,понякога салам,манджи,супи4ки от време на време,яко плодове,салатки зелен4уци,от време на време рибка,бяло месце,картофки........от време на време и някой от така наре4ение боклуци... но не сладко!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен
    Град
    SF
    Оби4ам мазно.. и сладко.. и като цяло се храня ужасно нездравословно и после полагам големи усилия да изглеждам добре.

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Като цяло мога да кажа, че се храня, ама не много здравословно, но тва е друга тема.. Почти всеки ден си хапвам нещо сладко - било то вафличка, бисквити или някакво друго изделие.. Плодовете и зеленчуците ги ям най-редовно.. Супи не обичам, едно време ядох, ама сега нещо не ги предпочитам Само таратор.. 1-2 пъти седмично бащата ми пържи картофи.. мм.. приядоха ми се.. Та ям още - пици, дюнери, когато съм на училище за закуска. Също и кисело мляко ям, направо от кофичката
    Сирене, кашкавали, салами като си правя сандвичи.. Обичам и салати, яйца, месо (пилешко и свинско само), риба..
    Тва е в общи линии..
    You are broken, I can fix you...

еи хора от вас яко ми се дояде!иначе аз като цяло ям всичко - от боклуци(рядко щото предпочитам готвено) до всякакви там сладки изделия най вече пастички и тортички(обожавам ги) и СЛАДОЛЕД(това ми е слабост)!но дневното ми меню е следното:
    сутрин - палачинки или сандвич със салам и кашкавал със кисело млеко или сок или безалкохолно...каквото има!или ако съм на вън най често пица но приготвена в ресторант или някакво заведение!
    на обед - супа,пилешко (пържено или варено) и за гарнитура омлет.
    следобед - кисело млеко най често иначе може и каквото ми попадне първо от хладилника...
    вечеря - картофи на фурна, яйца...салати и т.н
    забравих да кажа че обожавам и плодове - всякакви!защото те са най полезни както и зеленчиците!
    а когато съм си вкъщи(живея на квартира) мама прави мн добре мусака,ориз с месо,фасул и такива манджи!
    Бон Апетит!

ебати темата.. е какво да ям?гледам да е нещо разнообразно защото еднообразието в менюто не е полезно

Как се храня? Не много здравословно, наблягам предимно на сухи храни и се ограничавам от манджите и супите. Когато съм на училище се тъпча с хамбургери, тостери, бургери , снаксчета. Във вкъщи ям ''по-здравословно'': салата, яхния, мосака, пърж. картофи, риба, месо...
    Похапвам си и плодове. Много ги обичам, най-често си хапвам следобяда по един грозд или една ябълка.

В последно време гледам да се храня здравословно, но доколко успявам

Супер фен
    хахах аз се храня безбожно вредно ако съм на диета не ям сладко, хляб, тестени работи и т.н. .... но сега не съм тей че ям всичко най-вредно но не мога да го спра .. кво да прая

kvoto mi se preqde no izob6to ne se xranq zdravoslovno

ох...при мен проблема е че съм мн слаба - на 19год съм а тежа едва 37КГ!осъзнавате ли колко ми е шибано положението!

s ustata se hranim..taq tema e pusnata ,za da pokaje nqkoi kolko zdravosloven na4in na jivot ima i kolko vnimava s "fast food".ok bravo na teb!ama vse pak edin put se jivee.
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

qm kfoto mi sa qde....ne se hranq vaobshte zdravoslovno...tap4a se s gluposti :P nikoga ne sam imala problem s kilogramite \/

Град
    София
    еми храня се точно като ПРАСЕ

Наблягам на плодовете зеленцуците киселите и пресните млека.На тия мюслитата така им се казваше нали?.На овесените ядки на обикновените бисквити ,на ястията с фибри.По 2 най-много 5 парцета шоколад или една вафла разлицно.Ъъъ разлицни супички(без месо)и никакви мазни храни.Храня се сутрин обед следобед и вечер.Общовзето мисля че се храня здравословословно преди ядях всякакви щуртии и много страдах но се оправих и сега ми е 100 пъти по добре.

Оо за хранене ..ям горе доло всичко ..шоколад ям всеки ден по няколко пъти , ям месо най-вече пилешко но и заешкото е много вкусно , ям също и много плодове а и салатите не ги пропускам хах ..имам късмета да не ми се лепи това което съм яла но ако някой ден престане да става така със сигорност ще надебелея много

Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Qm vsi4ko,koeto mi se priqde i kogato mi se priqde.Nqmam rejim nito opredeleni hrani.

Овесени ядки, мляко, сирене,картофи в малки количества, плодове, пълнозърнест хляб,извара преди лягане,соеви продукти,телешко и пилечко месо,риба,яйца,много зеленчуци.....
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Ям абсолютно всичко с изключение на свинско, агнешко, телешко, заешко и всякакви такива меса различни от пиле и риба. Разбира се случва се да ям някое от изброените, но това е много рядко. Старая се да ги избягвам, просто ми става тежко от тях. Обичам много млечни продукти. Пия доста мляко и ям ужасно много кашкавал и сирене. Не съм много зеленчуков тип. Обичам зеленчуци, но не мога да ги ям без да са смесени с нещо друго. Ей така да почна да хрупам моркови или марули не мога. Трябва да си е салата. Напоследък съм забелязала, че ям доста често домати и обезмаслено сирене. Плодове обичам много, но не всички. Овесени ядки и такива неща ям от дъжд на вятър, но понякога не отказвам за закуска мюсли с кисело мляко (не ги обичам с прясно, като каша са)Сладкото ми е порок. Обичам много сладко и особено черен шоколад с портокалова кора.
    Ям каквото ми се яде и когато ми се яде. Не си поставям ограничения, защото съм страшен чревоугодник и когато ми се прияде нещо си го набавям моментално.

Та да си призная първо..нямам определен брой по колко пъти на ден се храня.Понякога мога да ям и само 1,друг път 4-5.
    Храня се с мазни глупости...най-често със fast-food.

Walk go home boy...

Супер фен Аватара на zoreto

ям

ям предимно плодове и зеленчуци, обезмаслено кисело мяко ,месо-само пилешко, никаква риба никакви брокули и никакав шоколад и чипс.
    Не съм яла сигорно около 1 1/2 шоколкад и чипс .Избягвам да ям такива боклуци !

Re: ям

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    ям предимно плодове и зеленчуци, обезмаслено кисело мяко ,месо-само пилешко, никаква риба никакви брокули и никакав шоколад и чипс.
    Не съм яла сигорно около 1 1/2 шоколкад и чипс .Избягвам да ям такива боклуци !
    да, за това си толкова слаба 36 кг(14 години)
    Без лоши чувства
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си