.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Hybrid View

Ям като Овесения. Абсолютно същите работи, а когато мога си съставям и режим. От време на време хапвам по малко сладко и пия някоя друга кола. Истината е, че преди да ядях каквото ми падне, но след като започнах да спортувам и започнах да изисквам резултати се наложи да преразгледам менюто си и започнах да чета материали. От тогава се питам как съм могъл да ям както преди.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Цитирай Първоначално написано от Poulet
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Eвала пичета. Ех мразя я тая дума ама ме напушва смЕх...

Не очаквах такъв интерес ама браво. Аз трябва да добавя редовната употреба на зелен чай - отвратителен, само самоубийци като мен могат да го пият неподсладен.
    Що бе?И аз го пия без захар или мед.
    Незнам сладурано, аз то пия 5 пакетчета в литър и конзентрацията става убийствена . Един път жлъчката ми не издържа и драйфах, но аз си експериментирам .
    Аз хем го пия със захар и пак съм повръщала за вас не знам.процедурата ми по пиене е меко казано странна.запушвам си носа и пия за да не усещам какво пия Тялото ми го отхвърля буквално, мисли го за отрова

преди да ядях каквото ми падне, но след като започнах да спортувам и започнах да изисквам резултати се наложи да преразгледам менюто си и започнах да чета материали. От тогава се питам как съм могъл да ям както преди.
    И аз така. Сега се мъча да спазвам някакво подобие на ВБД малко да поизчистя, ама режима си го правя сама и не знам колко го уцелвам, но с времето дано стане.

Ям каквото ми се прияде и когато ми се прияде. Не спазвам диета или определен режим на хранене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си