- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с акне и мазна кожа
Здравейте.Първо да кажа момче съм..незнам дали пишат момчета тук за такива глупости..но ми е за пръв път.
Имам проблем с мазна кожа и в следствие на мазната кожа ми излизат пъпки не такива с връхчета но цялото ми лице е шарена червено от мазната кожа и бяло..Всяка сутрин и вечер си мия лицето със сапун и и през деня като се къпя разбра се и след това кожата ми е малко по добре но след известно време пак се омазнява и на нищо не прилича.Преди да си легна си го мажа с нещо и уж ми помага ама от 3 месеца го използвам и лицето ми си е пак така някакъв продукт от Ейвън.Кажете с какво мога да го поддържам да не се омазнява и да е гладко и да нямам акне.Благодаря
П.п.Ако можете да ми препоръчате някакъв продукт да ми дадете линкче нещо..ако не ставам много нахален де.![]()
Ами не съм на 100 % сигурна с действието на Лептен, но съм чувала доста положителни отзиви.. Така че защо не пробваш?!? Или си вземи някакви маски иди в аптеката и попитай.. там ще ти препоръчат нещо, което наистина ще ти помогне..![]()
Love Ickooo
Аз пък точно обратнотоПървоначално написано от bebitooo___
![]()
Като за начало пробвай да използваш търсачката на форума - със сигурност ще намериш много полезни теми.
Сега по същество: Сапунът изобщо не е подходящ за грижа за лицето, особено ако имаш проблем с кожата. Най-добре си вземи някакъв измиващ гел за мазна кожа и хидратиращ крем с матиращ ефект, с който да се мажеш след като се измиеш - това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! А за пъпките можеш да пробваш с крем "Акне аут" или да си вземеш етерично масло за мазна кожа или против акне на Икаров. Маска за лице също ще подпомогне лечението. Можеш да пробваш и да си приготвиш домашна маска с хума. Казват, че много помага. А колкото до Лептен...мм не ти го препоръчвам, защото няма ефект, но в крайна сметка ти сам ще прецениш.
amii na parvo mqsto vzemi si nqkakav izmiva6t gel za vseki den za mazna koja(nai-dobre pitai v aptekata) sled tva za akneto az ti prepora4vam da izpolzva6 doma6np prigotven losion ot 1 ili 2 % saligilov spirti i po 3 tabletki hlornitromicin i analgin (tva e ob6to zeto papkotrepa4 ma dosta pari i osven tva vnimavai s ustata 6tot mnoo gor4i) prodaljavam natatak-za ve4er si zemi nqkav krem s aktivno deistvie protiv akne, a za prez denq hidratira6t / s matira6t efekt v zavisimost ot tva kak ponasqt goreizbroenite na kojata tii kato za kapak samo o6te ne6to li4nata mi maska - huma s limonov sok i /ili kiselo mlqko-pak dosta 6tipe ot limona oba4e za nqkolko sedmici izgarq si4ko 6to e bilo, e i 6te bade papka
ae uspeh i ne prekalqvai s nikoe ot goreizbroenite 6tot da![]()
btw produktite na avon, oriflame i lepten az 4uvem 4e ne deistvat na seki zatva ne eksperimentiraite![]()
ae peace
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Aми аз имах същия проблем като теб.Обаче от една година ползвам едно лекарство Zineryt и измиващ гел за лице на OXY.Oт тогава мога да кажа,че кожата ми е перфектна и нямам никакви проблеми.Малко са скъпи,но би трябвало да ти подействат,защото съм го препоръчала на много хора и никой няма оплаквания,даже са мн доволни!!!
![]()
![]()
![]()
П.С. Zineryt-15.50 лв (поне аз на толкова си го купувам,но вчера го видях на 16.80,така че не мога да ти кажа точна цена)
ОXY(измиващ гел)-8.89 (има и лосионче и кърпички.Пълния комплект струва някъде около 30 и няколко лв.)
АЙДЕ УСПЕХЧЕ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
ami 2% sprirt trqbva da pomogne no sled tva prez denq se maji v nqk1v krem -nivea soft ili ne6to koeto go napodobqva
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Вземи си крема и лосиона Акне аут - много са ефективни. Крема е към 7 лева, лосиона към 10
Имах точно като твоя проблем и за 3-4 дни се оправих, Акне Аут изсушава кожата и премахва акнето
Jebem te u usta, jebem te u oko