- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се храните ?
Ям като Овесения. Абсолютно същите работи, а когато мога си съставям и режим. От време на време хапвам по малко сладко и пия някоя друга кола. Истината е, че преди да ядях каквото ми падне, но след като започнах да спортувам и започнах да изисквам резултати се наложи да преразгледам менюто си и започнах да чета материали. От тогава се питам как съм могъл да ям както преди.
Аз хем го пия със захар и пак съм повръщала за вас не знам.процедурата ми по пиене е меко казано странна.запушвам си носа и пия за да не усещам какво пияПървоначално написано от Овесения
Тялото ми го отхвърля буквално, мисли го за отрова
![]()
И аз така. Сега се мъча да спазвам някакво подобие на ВБД малко да поизчистя, ама режима си го правя сама и не знам колко го уцелвам, но с времето дано стане.преди да ядях каквото ми падне, но след като започнах да спортувам и започнах да изисквам резултати се наложи да преразгледам менюто си и започнах да чета материали. От тогава се питам как съм могъл да ям както преди.![]()
Ям каквото ми се прияде и когато ми се прияде.Не спазвам диета или определен режим на хранене.
![]()