- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ за задачите по алгебра от оранжевия сборник за...
nqkoi bi li mi pomognal za edni zadachi po algebra,ot oranjeviq sbornik sa za profilirana podgotovka mm 7-12 klas ili 8-12 beshe nz na 100%,ne e pred men v momenta pmg-tata reshavat ot nego zad sa ot b i v grupaako nqkoi moje da pomogne da pishe,shte pusna zadachite..meri vi;(
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
За кой клас са тия задачи?
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ami za 10
Дай ти тия задачи даги изядем бре![]()
ми...давай ги....пък ще видим...Първоначално написано от bawarec
Мий чакам да ги дадът![]()
ОРАНЖЕВИЯ СБОРНИК Е НА КОСТА КОЛАРОВ!!!ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ЕДНА ЗАДАЧА ДА СИ РЕШИТЕ,ПОСЛЕ НИЕ В СМГ СМЕ БИЛИ УМНИ...![]()
![]()
Шшшшшш по-тихо бе отворкоПървоначално написано от Анонимко
ние ли неможеме да решиме хахаха смешник
Ае пали не се мисли,че като учиш в СМГ си мноу на ТИ с математиката![]()
офф, продължаваме да се обиждаме на училища, гледамПървоначално написано от Анонимко
...
аз да се похваля - Господина пак ми е класен![]()
Кой господин?Първоначално написано от be_true
![]()
Ми няма да е зле да напишеш тия задачи.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Оо, честито, случила си нещо много шибано. Купи си и жълтия по геометрия - и той е супер![]()
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
моят сиПървоначално написано от bawarec
иииии
![]()
пп:вие да не сте от СМГ-то....г-н баварец...
За ся Г-н Баварец учи в ТУ................Първоначално написано от be_true
Що ти ако учиш там познваш ли Господин Николов един невероятн преподавател ,жалко че са единици като него преподавателите............![]()
Николов, НиколовПървоначално написано от bawarec
по математика ли е?(сигурно
)
За мен Симеонов е намбър уан![]()
Николов е по-математика.Иначе Симеонов е най-добрият учител по математика в СВЕТА!Той има най-много потготвени шампиони по математика в Света пък и разказва много готини вицовеПървоначално написано от be_true
![]()
Ооо колко странно тогава, че по статистика новоприетите ученици след 7ми клас във Варненското МГ са с най-висок бал сред всички МГ-та в страната (включително и СМГПървоначално написано от Анонимко
)
...А със задачите какво стана ?
Ето хууууууу ,ма кой на състезания и олипиади и ги печели от Варненското МГ или от СМГОоо колко странно тогава, че по статистика новоприетите ученици след 7ми клас във Варненското МГ са с най-висок бал сред всички МГ-та в страната (включително и СМГ )![]()
О, да, с Господина не може да се мери никой!!!Първоначално написано от bawarec
![]()
Всъщност, днес има рд!)Да ми е жив и здрав!
)
Neka е жив здрав и все така да учи както малките така и голямите математици не само на математика ма и да разказват вицове =D>Първоначално написано от be_true
Хахаха при положение, че няма олимпиада с участие на нащо МГ да не вземем медал не знам какво сравняваш. Не съм надут зубар(всъщност въобще не съм зубар), ама поне 1 добра дума трябва и аз да кажа за даскалото сиПървоначално написано от bawarec
![]()
ще следвам твоя образец:Първоначално написано от Jessika_MG
при положение, че няма олимпиада с участието на СМГ, в която да не вземем сребърен медал(е, в повечето случаи е златен, но има 2-3 по-така)
Не, че съм зубар, съвсем не съм, ама как да не кажа една(и повече) добра дума за уч-щето си)
Чакаме задачите!![]()
Е значи се разбрахме по математическиПървоначално написано от be_true
![]()
ама верно какво се случи с тия задачи, аз вече темата забрайх за какво беше![]()