- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се прави това?
Здравейте. Бихте ли ми помогнали със съвет. Приятелят ми ме кара да му правя вълчи дудук с уста, но аз не знам как се прави. Тези, които имат повече опит бихте ли обяснили, понеже искам да доставя исканото удоволствие на гаджето си.
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
ами аз лично за пръв пут го чувам...най-добре говори с него щом те кара значи знае как става
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Google не върна никакви резултати с разяснение по въпроса какво означава този термин. Според мен приятелят ти използва малко странен и измислен начин да назове френската любов. Но все пак - питай го.
When I love, I love.
tva pak za sefte go chuvam![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
дудук мисля че е свирка на диалект.. хах приятелят ти просто иска садо мазо свирка.. кажи му че е много остроумен.. как го е измислил само "вълчи дудук с уста".. =D>![]()
ihxahiaxxhiahxihx kvi raboti izmislqt teq hora![]()
Next Time I`ll be True...
xaxaxa nakade otiva toq svqt
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
дудук е свирка на турски >>>d
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
[quote=~BoRn^InLoVe~]дудук е свирка на турски >>>d
а, тва е лесно
лапаш и почваш да дъвчеш кокала (разбирай члена) като вълчица, но едновременно с това надаваш и вой - вълчи дудук
случаят е решен !
Да,нали ...Първоначално написано от kameliqbaby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това сефте го чувам... Ами защо не питаш приятеля ти? Предполагам няма да почне да ти се смее или някви такива работиМоже и да е някакъв негов си термин
![]()
Подари му един вълк да му лапа пишката,може би е тва![]()
Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а така
а по темата чувеку иска мръсна свиркахапане ,гризане,близане ,смукане абе иска да го позаболи
![]()
Заключвам темата, поради нарушения по т. 9 и 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!