.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

уаа побърквам се

той ме обърква говори ми мили не6та и си4ко накрая опира до секс въпроса е 4е той е ден за ден а и не мога да му имам доверие 4 дни ме върти кога ще се видим и нз кфо да правя писна ми 3 4 дни само се нервя еми и аз си имам граници искам да го видя за да му кажа вси4ко това а не по 4ата да му ги казвам тия неща,обеждава ме 4е ще е само с мен и нз кфо но не вярвам патила съм си и не мога да се доверя,знам 4е 6те сгреша ако му се доверя но какво да правя не знам искам да съм с него но като го знам къф е нз дали 6те издържа и аз си имам граници не мога пове4е писна ми да рева за6тооо за какво,толкова съм тъпа как позволих да хлътна така Господи не мога пове4е

Re: уаа побърквам се

Цитирай Първоначално написано от PaMit0
    той ме обърква говори ми мили не6та и си4ко накрая опира до секс въпроса е 4е той е ден за ден а и не мога да му имам доверие 4 дни ме върти кога ще се видим и нз кфо да правя писна ми 3 4 дни само се нервя еми и аз си имам граници искам да го видя за да му кажа вси4ко това а не по 4ата да му ги казвам тия неща,обеждава ме 4е ще е само с мен и нз кфо но не вярвам патила съм си и не мога да се доверя,знам 4е 6те сгреша ако му се доверя но какво да правя не знам искам да съм с него но като го знам къф е нз дали 6те издържа и аз си имам граници не мога пове4е писна ми да рева за6тооо за какво,толкова съм тъпа как позволих да хлътна така Господи не мога пове4е
    А ми кажи му го тва на него. Кво ни занимаваш нас ? И се научете да си пишете годините !!!

казах го ма сяка6 говоря на малоумник подяволите толкова е несериозен говоря му сериозно тои ми се лигави за кфо си говорим просто

казах го ма сяка6 говоря на малоумник подяволите толкова е несериозен говоря му сериозно тои ми се лигави за кфо си говорим просто
    Разкарай го, бъди зла с него. кажи му какво заслужава и какво не... на колко си ?

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от zmey
    Разкарай го, бъди зла с него. кажи му какво заслужава и какво не... на колко си ?
    +1

Град
    Inside the temple
    Кажи край. Пред себе си.

Ти не искаш да си с този човек. Ти си хлътнала по някакъв образ, който в момента преследваш, с когото искаш да бъдеш. А той няма да се промени. На теб вече ти е писнало - сама го каза.

На този свят има много други, които са далеч по-добри от него. Известно време ще ти е тежко, но разбери - това не е човекът, с когото искаш да си! Защо тогава да страдаш по него?

Друг ще се отнася с теб много по-добре. Ти го заслужаваш.
    When I love, I love.

Град
    bulgariq,sevlievo

pf

izobshto ne se zanimavai !!!
    Bye bye ...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от kael
    +1
    +2
    The reasons of love... <3

15 ne mi se smeite ei makar 4e to si e za smqh a nai tupoto e 4e nemoga da se razbera s nego koga a se vidim pff moe li e tolkoa zle ma az 6e iz4akam i kak 6e grizne durvoto ne e istina prosto cel den me tormozi naprao nz igrae si s men naprao sum bqsna pr kfo go 4aka

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Цитирай Първоначално написано от kael
    +1
    +2
    +3

Животът е адът описан в Библията!

и кво се вайкаш? щом искаш отиваш и му казваш каквото трябва!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това,което каза на нас кажи и на него.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    казах ма се 1 на малоумно говоря, пфф даже стената ще ме разбере повече от него

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    опознай го пове4е,ако види6 4е е свестен,му се довери
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на koalka
    Тогава го остави!Не се занимавай с него, колкото и да го харесваш.Ще стане по-зле иначе.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    казах ма се 1 на малоумно говоря, пфф даже стената ще ме разбере повече от него
    Тогава го зарежи.Той не заслужава вниманието ти.

Град
    edno mn hubavo mqsto
    6to se zanimava6 s nego kato e tak1v t1pak???
    napravi mu gadno i 6te vidi6 kolko dobre 6te ti stane
    Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си