- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- уаа побърквам се
той ме обърква говори ми мили не6та и си4ко накрая опира до секс въпроса е 4е той е ден за ден а и не мога да му имам доверие 4 дни ме върти кога ще се видим и нз кфо да правя писна ми 3 4 дни само се нервя еми и аз си имам граници искам да го видя за да му кажа вси4ко това а не по 4ата да му ги казвам тия неща,обеждава ме 4е ще е само с мен и нз кфо но не вярвам патила съм си и не мога да се доверя,знам 4е 6те сгреша ако му се доверя но какво да правя не знам искам да съм с него но като го знам къф е нз дали 6те издържа и аз си имам граници не мога пове4е писна ми да рева за6тооо за какво,толкова съм тъпа как позволих да хлътна така Господи не мога пове4е![]()
![]()
![]()
А ми кажи му го тва на него. Кво ни занимаваш нас ? И се научете да си пишете годините !!!Първоначално написано от PaMit0
Разкарай го, бъди зла с него. кажи му какво заслужава и какво не... на колко си ?Първоначално написано от PaMit0
+1Първоначално написано от zmey
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Кажи край. Пред себе си.
Ти не искаш да си с този човек. Ти си хлътнала по някакъв образ, който в момента преследваш, с когото искаш да бъдеш. А той няма да се промени. На теб вече ти е писнало - сама го каза.
На този свят има много други, които са далеч по-добри от него. Известно време ще ти е тежко, но разбери - това не е човекът, с когото искаш да си! Защо тогава да страдаш по него?
Друг ще се отнася с теб много по-добре. Ти го заслужаваш.
When I love, I love.
izobshto ne se zanimavai !!!
Bye bye ...
+3Първоначално написано от yuyuto
Животът е адът описан в Библията!
и кво се вайкаш? щом искаш отиваш и му казваш каквото трябва!
опознай го пове4е,ако види6 4е е свестен,му се довери
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Тогава го остави!Не се занимавай с него, колкото и да го харесваш.Ще стане по-зле иначе.
Тогава го зарежи.Той не заслужава вниманието ти.Първоначално написано от PaMit0
6to se zanimava6 s nego kato e tak1v t1pak???
napravi mu gadno i 6te vidi6 kolko dobre 6te ti stane
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!