- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли е окосменото тяло ?
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Де да бяхдаже бих казал че съм далечко... е жалко но ще си мисля за теб, на аватара наистина си много сладка
![]()
Мдам, коте и половина съм, само че по-малко окосмена и особено без мустачки (за което благодаря на боговете).Първоначално написано от Zagorql
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Уха, аз пук си правя плитки и си ги боядисвамПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
, между другото да попитам на колко си ?
![]()
Малко остава до пълнолетието миПървоначално написано от Zagorql
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ех аз съм още мъничък но приятелите ми казват че изглеждам поне в 8ми класПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
хах, аз тъкмо реших, че ще си спестя писането и ще цитирам памучното коте, а пък тя се зарибява със загорели![]()
по темата: за мен не е проблем, харесват ми окосмени мъже(освен по гърба!)...гърди, корем....о, да![]()
А ако по краката имат грива като на африканска горила къпана в Ленор? Едва ли и това ще ти е приятно ...
хах, не съм виждала подобна горила, но обезкосмени мъжки крака ме отвращаватПървоначално написано от Zagorql
![]()
Дам, гнусно е. Ако искам обезкосмени крака, ще стана лесбийка. ПФ.Първоначално написано от be_true
![]()
А аз не знаех, че може да се целува само езика... Все съм си мислела, че и други обичат да целуват гърди, коремчета, ама сигурно нещо съм се объркала....Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
ПП: Обезкосмените крака са странни само в началото, като свикнеш спира да ти прави впечатление....
На мен не ми харесват космите по тези места,но ако момчето е наистина специално-няма проблеми!
Всеки си има различни предпочитания,на някои даже им действат възбуждащо тези косъмчета....![]()
аз не обичам косми по корема и гърдите, но ако има и не са кой знае колко много, едва ли ще ми направи голямо впечатление. А за лекото мъхче пък съвсем. Пък и окосмяването при мъжете е нещо съвсем нормално, тва че вече някои си го махат е личен избор.Въпроса е специално за момичетата и жените тук ! -Проблем ли е за едно момиче ако момчето е окосмено по гърдите и корема да кажем ? или ако има леко мъхче под пъпа и по гърдите Question
SMILE FOR ME NOW