- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли е окосменото тяло ?
Въпроса е специално за момичетата и жените тук ! -Проблем ли е за едно момиче ако момчето е окосмено по гърдите и корема да кажем ? или ако има леко мъхче под пъпа и по гърдите![]()
Зависи от степента на окосмяването.По принцип мъхчетата не са проблем,но ако става въпрос за нещо повече-отстрани го.Това е мое мнение,всяко момиче ще изрази своя лична позиция по темата.
mi to normalno momchetata da imat kosmi po gardite.ako obichash dadeniq chovek nqma da ti puka dali ima ili nqma kosmi po gardite..![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
въпроса е доста индивидуален в смисъл че има момичета/жени които намират това за доста секси и възбуждащо , но има и такива които не харесват окосмените тела така че по този въпро никой не може да даде конкретен отговор
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Лекото мъхче е нещо напълно нормално и не бива да се премахва, тъй като структурата му е различна от тази на обикновените косми. То не пречи, нека си седи там, а и честно казано на мен ми харесва
Окосмяването до една определена граница е приемливо... Обаче ако си имаш естествен пуловер по гърдите и гърба... Аз поне не харесвам.
Но всяка мацка с предпочитанията си - има някои, за които космите нямат значение, има други, които не ги понасят...
When I love, I love.
Да и на мен ми харесват с по-малко косъмчета![]()
Миииии аз съм окосмен като горила и не ми е било проблем никога![]()
i trite mi kraka ne mqzat na ni6to![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ахахах милите те. Мн се тревожите излишно. А претенциите на младите тийнейджърки са предимно от перфектните голи батковци, които гледат по филмите. Въпрос на лично предпочитание, но не е ненормално за едно момче да е окосмено. Проблема идва ако момичето е окосмено.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
ние тряа сме лъвове с голяма козина. KING KONG RlZzzZz![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ако има само леко мъхче няма проблем, но ако е някакъв с косми по гърдите и корема на мен лично ме отвръщава.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
ai sq, pritencii![]()
За мен космите не са проблем.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Засега не ми е било пробем окосменото тяло,но не съм и виждала гол мъж,който да прилича буквално на горила.Нормално е гърдите и корема при мъжете да са по-окосмени и си ме кефи,особено ако става въпрос за приятелят ми.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Значи ще откажете на тези окосмени чичковци така ли![]()
вие сте луди![]()
![]()
много силен аргумент =D>Първоначално написано от Борат
И за мен не са.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Как можете да повръщате на Чък Норис бе![]()
кви жени сте![]()
![]()
доживях и тва да прочетаПървоначално написано от Seniorita
![]()
Абе ти ся гледай да не си кат King Kong пак ...Първоначално написано от PointDexter
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Аз не харесвам мъже без окосмение. Освен ако не те бъркат с горилата в зоологическата градина, всичко е ок. Ако теб те дразнят - махай ги. Аз лично се считам за естет относно много неща и намирам окосмението по гърдите и корема за много мъжественоПървоначално написано от PointDexter
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
spored men tova nqma mn zna4enie. kato momi4eto si te obi4a, nqma da i puka mnogo mnogo. a ina4e ot higieni4na gledna to4ka kolkoto po-malko okosmqvane, tolkova po-dobre)
В днешно време момиченцата са прекалено разглезени,искат всички момчета да имат перфектни тела с добре оформени мускули,епилирани,сигурно след някоя друга година ще споделят грима си със съпрузите си.Не че имам косми по гърдите,но това е съвсем нормално.
На него трудно ще му откажа!!!Първоначално написано от Борат
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.