.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    t_boy
    Guest

Въпрос за катар ( batkodoki - help! )

Та значи от няколко дена от пениса ми се носи странна миризма и ме сърбеше леко върха, а има и някаква влага по главичката.
    Днес ходих на лекар - погледна натривка на микроскопа и каза че е катар.
    Изписа ми Fasigyn и Datur и ми каза след 10 дена да отида пак и тогава ще реши дали да прави микробиология.
    Аз попитах дали не е по - добре сега да направим микробиологичното изследване ама тя каза че след курса с лекарства ще направим !? (малко учудващо за мен , но както и да е )

Какво е мението на компетентните лица ? Диагноза, лечение ?

Мерси

t_boy

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Въпрос за катар ( batkodoki - help! )

Цитирай Първоначално написано от t_boy
    Та значи от няколко дена от пениса ми се носи странна миризма и ме сърбеше леко върха, а има и някаква влага по главичката.
    Днес ходих на лекар - погледна натривка на микроскопа и каза че е катар.
    Изписа ми Fasigyn и Datur и ми каза след 10 дена да отида пак и тогава ще реши дали да прави микробиология.
    Аз попитах дали не е по - добре сега да направим микробиологичното изследване ама тя каза че след курса с лекарства ще направим !? (малко учудващо за мен , но както и да е )

Какво е мението на компетентните лица ? Диагноза, лечение ?

Мерси

поднасям извинения, едва днес видях въпроса!

колегата е била длъжна да направи изследването ПРЕДИ назначаване на лечението. това назначаване "на око" показва степента и на компетентност. провеждането на изследването СЛЕД назначената терапия - освен, че ненужно е изтребила и полезната микрофлора - е безпредметно, то вече е компрометирано от самата терапия.

t_boy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си