- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да свалим момче за една вечер?
Здравейте. Как да си сваля момче за една вечер...секс и само това? Важното е да е непознат..но и да не си помисли че съм няква курва..а аз не съм..
![]()
omg tva e nai lesno. zema6 prezervativ i otia6 pri nqkoi pi4. ako ne si grozna 6te te ogree. nie mom4etata vinagi sme gotovii!!
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Мхм... Ми, те, момчетата, чакат само такива като теб. Кажи му го направо, никой не би отказал секс на аванта. Ахахах ужасТ![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
няма по-лесно нещо
ами отиваш и му казваш "какво ще каже да се позабавляваме малко"
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
"Секс?"
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
xaxaxaxaxbravo macka samo taka =D>
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
=D>Първоначално написано от Борат
Next Time I`ll be True...
хахахах да бе? Ужас... да отиде при момчето с презерватив и да каже.. АЙ Се ебем? хаххахахахахахаххахахахах ахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
проблем?Първоначално написано от iNsaNE`giRL
![]()
всеки ще се зарадва на тези думи
aahahahahahahhahah nikoga ne sam se smql pove4e na nqkoq tema
ahahahahahahaahaehhahahahaxaxaxaxaxa
pla4a s salzi 4ak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opredeleno nqma po lesno ne6to, diskoteka (gotova si s prezervativa) zapoznanstvo nagal pogled i kakt ove4e kaqzaha izhoda na sabiqta e re6en(stiga da ne e nqkaf smotanqk)![]()
вярно вярноПървоначално написано от Борат
![]()
За съжаление почти няма момчета,които биха отказали на подобно предложение..
хахахах а това е живата истина (:Първоначално написано от Боб Чорба!
axaxaxax NAZDRAVE za na6ta typotiq =D>
Отиваш и го питаш дали му се прави сексЗависи вече... ако си красавица, веднага ще те огрее
Ако по несимпатична... ще се замисли, ама сигурно пак ще те огреее
Ако си грозна... ще те огрее, стига да е много пиян
![]()
Send Me An AngeL!
Ако си готина няма по-лесно нещо от това.Отиваш на дискотека, харесваш си някой и почваш да му се натискаш и след това отивате и се ебете!С презерватив естествено![]()
Първоначално написано от Анонимко
Как може да питаш такива тъпи въпроси? Това е вградено генетично на всяка жена - да привлича мъжете! Развяваш цици и пyтка и тва е.
А колкото до курваляка - абе и да не си, скоро ще се изкурвалиш, като му хванеш цаката на секса за една нощ.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
М има и още по- ефикасни начини мнапример един от тях е Нокия 3310 или някоя барета.......Първоначално написано от .king.
Ми тооо...едва ли има момче,което може да откаже на някое такова предложение![]()
Е, ти пък ги изкара егати животнитеПървоначално написано от Kras4eto_lp
Има мъже, които биха отказали на 150-килограмов урунгел.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Дам така еПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
1 отиди си земи презерватив да не мрънкаш после тука..след тва отиди в некоя дискотека,фани некой пич,завлечи го в кенефа,от там нататък,ако не е тъп сам ще се сети кво искаш
![]()
osobeno azПървоначално написано от Борат
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!