- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв ли ми е проблема...
"Дори не знам защо го написах т'ва."-Ако найстина незнаеш защо си го написал се нарича шзофрения,болестта е доста коварна!И тъй като смятам,че знаеш защо си го написал,ще ти кажа да се спреш в сайтове за запознанства,а не във форуми![/quote]
Foruma na saita stava vupros za lubov i seki koito pusne tema se nadqva po nqkakav na4in da mu pomogneme...seki koito misli 4e moje da pomogne pomaga ti kato nemoje6 nema smisal da pi6e6 vqrno e 4e znae za6to go e napisal no ti nqma kak da razbere6 za6to go e pisal moje6 samo da si pravi6 dogadki taka4e tva deto napisa e izklu4itelno tupo i dori da izpolzva saita za da se zapoznae s nqkoe momi4e stiskam mu palci da stane jivota e shiban i stava se po shiban osobenno ot kum lubovta..dosta hora ve4e pribqgvat do kraini merki.
Gospodi moga da se zakleq,za mnogo ne6ta az kopneq no bql flag nikoga nqma da razveq,znam 4e e gadno da se vozi6 v troleq mizeriqta e lo6a ideq.Mnogo 4esto poglejdam kum nebeto svalqm glava i vijdam 4e jiveq v geto,blokove ot paneli,ulici 4erno beli....
Знаех че няма смисъл, а ти на шизофрения го обърна.Първоначално написано от SWASTICA
Никой не ми е писал![]()
to4no taka prekaleno mnoo sa oplakva6 zemi sa v race i odi po discoteki kurvi bolПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мани го тоя дразнещ червен цвят. Им доза истина, но може да загубиме всичко по всяко време, не може и да се разсъждава така че винаги може по-зле.![]()
Единствените мнения написани на латиница,който чета са тези който копират мой пост.....Такам...1-во-един човек ако неможе да си помогне сам и Господ неможе да му помогне..2-ро-Какво правим ние тук?-Даваме оптимален отговор по темата-препоръка,насока и прочие...Първоначално написано от SWASTICA
Единствения начин на помощ е самостоятелния....неможе в един форум да му помагаме(на който и да е)...Това е факт!Всичко което се случва е реално и ще си остане реално....Кой както си го направи,така ще стане..Нито сайтове за запознанства,нито форуми,нито каквото и да е било е в сила да го промени...А ти от къде си сигурен,че аз незнам защо той го е написал?!ЖИВОТА НЕ Е ШИБАН,А РЕАЛЕН,ТОВА ЧЕ ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ТАКА,НЕ ГО ПРАВИ ТАКЪВ....ОСЪЗНАЙТЕ СЕ,ЖИВЕЕТЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ,НЕ ЦЕНИТЕ ТОВА КОЕТО ИМАТЕ(ЖИВОТА СИ)...ВЕРОЯТНОСТТА ДА СЕ РОДИШ НА ТОЗИ СВЯТ Е ЕДНО НА НЯМА ТАКОВА ГОЛЯМО ЧИСЛО....НЕ ВИ ПУКА КАКВА Е ВЕРОЯТНОСТТА,НАЛИ?Сега си го представете така:Раждате се и на 15 години ви блъска кола,намирате се на другия свят и Господ ви казва...може да се върнеш на Земята като пълноценен човек,само че,вероятността да се върнеш е едно на няма такова голямо число.......Ще ви умрат надеждие май?!Ценете това което имате!!!О не не вие ще го оцените..Както са казали старите хора:Ще оцениш това което притежаваш сега,тогава когато го загубиш![/quote] Brei ti si mnogo nabojen be xaxa
Gospodi moga da se zakleq,za mnogo ne6ta az kopneq no bql flag nikoga nqma da razveq,znam 4e e gadno da se vozi6 v troleq mizeriqta e lo6a ideq.Mnogo 4esto poglejdam kum nebeto svalqm glava i vijdam 4e jiveq v geto,blokove ot paneli,ulici 4erno beli....
Да,но имам глава,която мисли само за Д....!Първоначално написано от Spirit_Breaker
get a life .....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Както бяха казали някъде: Любовта е да позволиш на някой да те нарани,унищожи и да се надяваш че няма да го направи.
Ето едно и от мен: Любов има само в чата, сапунените серияли и розовите книжки, всичко останало опира до пари и секс!
Докажете че не е така или поне опитайте!![]()
Ти ли си я пуснал тая тема![]()
![]()
ОМГ
Та по темата:Има такива,които да не се интересуват само от външен вид и пари.Аз съм в такава ситуация,че един батко си мисли,че като има мускули,очилца и т.н. може да има всяка,ама не е познал.Аз няма да съм поредната минала през леглото му![]()
Тъй че не се отчайвай![]()