.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    dancheto
    Guest

Бременна ли съм????????????/

zdraveite na vsi4ki.mnogo sum pritesnena,za6toto mi zakusnqva ve4e 1 sedmica,a s gadjeto mi predi 1 mesec pravihme sex okolo 7,8 puti bez prezervativ.zna4i izskam da uto4nq,4e togava ne sum bila v obolaciq i toi nito vednuj ne e svur6val v men.pravih si test za bremennost predi 4 drna i se okaza otricatelen.samo 1 4erta,oba4e vse o6te ne mi e do6lo i postoqnno me boli korem i mi se vie svqt i mi se gadi.mn stranno e vsi4ko tova,da si napravq li nov test??? pls pi6ete,za6toto sum mnogo pritesnena

Ne se pritesnqvai,napravi si o6te edin test i ako toi e otricatelen zna4i samo si si vnu6avala.Psihi4eskata naglasa e nai-vana a v slu4aq moje samo da si si vnu6avala.

spored men ne si bremenna.Shtom ne e svyrshil v teb e malka veroqtnostta.A i shtom testa e pokazal 1 cherta... I drugiq pyt polzvaite predpazni merki.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    "Obolaciq"?! Ne si bremenna samo si vnu6ava6!
    Next Time I`ll be True...

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от gavro64eto
    Ne se pritesnqvai,napravi si o6te edin test i ako toi e otricatelen zna4i samo si si vnu6avala.Psihi4eskata naglasa e nai-vana a v slu4aq moje samo da si si vnu6avala.
    Напълно съм съгласна.Всичко е до внушение.Според мен не си бременна,но си направи тест,за да се успокоиш.

Мега фен Аватара на quench
    когато започнат да пишат по 10к такива идиотски теми, се разкъсвам:
    - дали да не им пожелая да са бременни, за да им е гадно и дискомфортно
    - но от това следва, че или ще си убият бебето, или ще го родят, като второто не е за предпочитане , защото геномът на идиотщината ще се предаде в следващото поколение

просто не знам...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Асеновград, България
    Едва ли си бременна, ако искаш повтори теста. Овулация, овулация се пише!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Незнам как си сигурна, че не си била в овулация, защото тя понякога е доста променлива. Но да речем, че познаваш много добре тялото си, и действителност знаеш със сигурност, че не си била в овулация. Как тогава смяташ, че може да си бременна, особено и след като не е свършвал в тебе?! Тестът ти е показал отрицателен резултат, и то при наличие на поне 1 ден зкаъснение, значи е почти 99 % сигурен. Закъснението ти може да се дължи на адски много неща, особено ако продължаваш да си внушаваш бременност. Надявам се съвсем скоро да ти дойде, и да се успокоиш. И все пак- ползвайте презервативи!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от quench
    когато започнат да пишат по 10к такива идиотски теми, се разкъсвам:
    - дали да не им пожелая да са бременни, за да им е гадно и дискомфортно
    - но от това следва, че или ще си убият бебето, или ще го родят, като второто не е за предпочитане , защото геномът на идиотщината ще се предаде в следващото поколение

просто не знам...

познавам дете на идиоти
    много е страшно...
    Собственост на Canis_Dirus

iskam i az da zadam edno ?-4e
    predi 2 sedmici pravihme sex s priqtelq mi no bez da polzvame prezervativ
    naloji se oba4e da piq escapele
    trqbva da mi doide na 28- tozi mesec no ot 3 dena me boli stra6no mnogo korema i imam nqkakvo mn stranno te4enie koeto ne bih narekla kr1v normalno li e tova ili ima nqkak1v problem

Мега фен Аватара на quench
    проблемът е, че дори да трябва да го направите на секундата, трябва да имате гума - играете си с живота си, защото като знам и колко целомъдрена е младежта, можете да си лепнете и некой спин или нещо подобно....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

taka e znam go no to4no togava nqma6e ot k1de da se vzeme e i tova se slu4i 2 dena sled kato mi sv1r6i i...nz po princip ne bi trqbvalo da ima ni6to no vse pak ...

Re: Бременна ли съм????????????/

Цитирай Първоначално написано от dancheto
    zdraveite na vsi4ki.mnogo sum pritesnena,za6toto mi zakusnqva ve4e 1 sedmica,a s gadjeto mi predi 1 mesec pravihme sex okolo 7,8 puti bez prezervativ.zna4i izskam da uto4nq,4e togava ne sum bila v obolaciq i toi nito vednuj ne e svur6val v men.pravih si test za bremennost predi 4 drna i se okaza otricatelen.samo 1 4erta,oba4e vse o6te ne mi e do6lo i postoqnno me boli korem i mi se vie svqt i mi se gadi.mn stranno e vsi4ko tova,da si napravq li nov test??? pls pi6ete,za6toto sum mnogo pritesnena
    Ако имате въпрос, можете да ми го зададете по всяко време на скайпа ми, който ще ви дам на ЛС

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    ДА!! Бягай за мляко на прах сега

Не мога да разбера как очакваш, че да пуснеш тема във форум, ще ти помогне? Отиваш и си взимаш един тест, дори не са скъпи. Какво се занимаваш с глупости?

Град
    LuNaTa
    ako ne se laja na testa pishe ako e otricatelen sled 48 chasa da se napravi nov..za po sigurno..mislq che si vnushavash..shtom ne e svarshval v tebe nqma ot kvo da se strahuvash
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    varna
    ednata ne bila v "obolaciq", drugata pila eskapele i sq i zacapvalo otdolu i se 4udi ot kakvo e?!?!?!?
    dumi nqmam! hahahahahha nakade varvi sveta.......

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    ednata ne bila v "obolaciq", drugata pila eskapele i sq i zacapvalo otdolu i se 4udi ot kakvo e?!?!?!?
    dumi nqmam! hahahahahha nakade varvi sveta.......
    за първата е доста опасно дори да не е свършил в нея, защото е била в оВУлация.. тогава е най страшно.. другата.. ако е пила ескапеле (или там както се пише на български).. ако е пила до 3 дни хапчето ( май толкоз беше) няма опасност от забременяване.. обаче тва хапче.. е доста опасничко.. сменя времето на цикъла и т.н.. и има доста странични ефекти гадни (но не и опасни)

Животът е адът описан в Библията!

една от нах естите причини за закъсняване на цикъла е стреса . според мен си се филмирала чко около цялата тая история .. и тва е стрес за тва ти закъснява ... има още хиляди други причини ... спокойно и аз съм правила секс без презерватив и нямам проблеми не става толкова лесно тестовтет обикновенно са верно не се филмирай

Не се знае, възможно е дори да си девствена !
    Да ви е весело и пивко на всички !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Весело другарче
    Не се знае, възможно е дори да си девствена !

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да си чувала,че цикъла ти може да ти закъснява и от притеснение.Сигурно много си се притеснила.

Re: Бременна ли съм????????????/

Цитирай Първоначално написано от dancheto
    eii lele 4estno ve4e mi pisna - vsqka vtora tema e bremenna li sam , vazmojno e drun drun drun ! abe ei momi4e az da ne sam ti matkata 4e da znam vutre ima li bebe ili nqma ! a ti kfa si tupa li si 4ti klas li si moje li 8 puti bez prezervativ - ama toi ne svur6val v mene ABE VIE NE RAZBRAXTE LI 4E PREDI EQKYLACIQTA SU6TO SE IZPYSKA SEMENNA TE4NOST BE ! ma vzemete da 4etete da se ygramotite i togava pravete sex ! i kfo kato ne si v "obolaciq" ti pak moje6 da zabremenee6 samo 4e kogato si v "obolaciq " e po golqm riska! pisna mi ot temi bremenna l isam i kaji na priqtelq si 4e 6tom my e*e bez prezervativ da e gotov vseki put s 30 leva za escapelle !
    Hey mister DJ , put a record on , I wanna dance with my baby ! And when the music starts I never wanna stop ....
    God is a DJ,
    Life is a dancefloor,
    Love is the rhythm
    You are the MUSIC ...

Град
    #mainatown
    Най вероятно си го внушаваш.
    Обичам само един човек и това съм аз.

проблема ти не е в това.Ти или си бременна или не си

Проблема е знаеш ли от кого ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми