Цитирай Първоначално написано от dancheto
zdraveite na vsi4ki.mnogo sum pritesnena,za6toto mi zakusnqva ve4e 1 sedmica,a s gadjeto mi predi 1 mesec pravihme sex okolo 7,8 puti bez prezervativ.zna4i izskam da uto4nq,4e togava ne sum bila v obolaciq i toi nito vednuj ne e svur6val v men.pravih si test za bremennost predi 4 drna i se okaza otricatelen.samo 1 4erta,oba4e vse o6te ne mi e do6lo i postoqnno me boli korem i mi se vie svqt i mi se gadi.mn stranno e vsi4ko tova,da si napravq li nov test??? pls pi6ete,za6toto sum mnogo pritesnena
eii lele 4estno ve4e mi pisna - vsqka vtora tema e bremenna li sam , vazmojno e drun drun drun ! abe ei momi4e az da ne sam ti matkata 4e da znam vutre ima li bebe ili nqma ! a ti kfa si tupa li si 4ti klas li si moje li 8 puti bez prezervativ - ama toi ne svur6val v mene ABE VIE NE RAZBRAXTE LI 4E PREDI EQKYLACIQTA SU6TO SE IZPYSKA SEMENNA TE4NOST BE ! ma vzemete da 4etete da se ygramotite i togava pravete sex ! i kfo kato ne si v "obolaciq" ti pak moje6 da zabremenee6 samo 4e kogato si v "obolaciq " e po golqm riska! pisna mi ot temi bremenna l isam i kaji na priqtelq si 4e 6tom my e*e bez prezervativ da e gotov vseki put s 30 leva za escapelle !