.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Гостенин
    Guest

Не мога да я разбера

Ей тея момичета не мога да ги разбера .. като ме види в даскало постоянно ме гледа едно такова, идва при мене веднага, приказва ми, абе усеща се .. И нормално за действията й си мисля, че ме харесва. До тук всичко добре. Но щом спомена нещо за кафе или излизане и край .. все незнае, все не може .. Как да я разбера ? С действията си едно показва,а иначе съвсем друго. Как мислите ..?

Че я кефи да те върти на малкия си пръст...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Ами най-баналното обяснение иска да сте само приятели /тази реплика винаги много ме е разсмивала/ или просто се притеснява ,сигурно като сте сред компанията и е по спокойно.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    абсолютно си прав бил съм в такова положение но се осъзнах

Супер фен
    Град
    Мбабане
    праи се на недостъпна
    трябва да си хитър, за да влезеш в крепостта й

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    праи се на недостъпна
    трябва да си хитър, за да влезеш в крепостта й

Абе за крепостта не знам ама на райската порта може да си си сложиш тарана

А за подписа на Seizure of Power мога да кажа само :
    Жигулии ти страшна колааааааа
    Жигули не те разменям за женааа

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    Град
    sofiq
    a ti haresva6 li q? smisal ima mnoo pri4ini da ti otkazva opitai se da pogovorite eventualno

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Tochno taka =D>
    Next Time I`ll be True...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Не мога да я разбера

Цитирай Първоначално написано от Гостенин
    Ей тея момичета не мога да ги разбера .. като ме види в даскало постоянно ме гледа едно такова, идва при мене веднага, приказва ми, абе усеща се .. И нормално за действията й си мисля, че ме харесва. До тук всичко добре. Но щом спомена нещо за кафе или излизане и край .. все незнае, все не може .. Как да я разбера ? С действията си едно показва,а иначе съвсем друго. Как мислите ..?
    Не се опитвай да я разбираш. Няма смисал.
    Прави си каквото знаеш. Да не те притесняват нейните десйтвия, те и без това са нелогични.
    - Всички авто-части на едно място!

Харесвам я, да. До скоро аз я търсех, а тя се правеше на недостъпна. Но взе да ми омръзва и спрях да се занимавам с нея. И сега като почнахме даскало тя ме търси .. а тоя път аз се правя на днедостъпен. Отначало не ми пукаше, правех се да види какво е, но с течение на времето старите чувства пак изплуваха и така .. И сега като виждам, че има интерес към мене, искам да направя първата стъпка .. като я викна да излезем ама .. греда. Това ми е чудно, с тези нейните действия какво всъщост иска ..

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от FrosTDeViL
    абсолютно си прав бил съм в такова положение но се осъзнах
    Кефите ме +1
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Е това за пръста не е така .. аз не й се давам. Единственото нещо, което направих е да пробвам да я викна на кафе .. ама явно няма мерак.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    One Big МАЙНААА!
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

може да се притеснява или да е от по-срамежливите...още малко упорство и ще склони

Харесва и да върти някой на пръста си а в другия случай... и те самите не се разбират

Re: Не мога да я разбера

Цитирай Първоначално написано от Гостенин
    Според мен те сваля и е уверена,когато го прави и затова те гледа,заговаря и т.н! Според мен те харесва! Но като вижда,че и ти отвръщаш(поканата за кафе) се стряска! Може да има вътрешни съмнения или да е леко притеснителна.Не мога да преценя съвсем така по интернет,но пак ти казвам,че според мен иска да сте заедно!А може и да иска да се направи на недостъпна малко,да не кажеш,че е мн лесна ! Женска психика!
    shake me baby

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    awe moje da i pritesnitelna mackata ae sa ...
    a 4e te v1rti na malkiq si pr1t nzz moje ima i takiva individki sred nassss
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от chaos_
    Ами най-баналното обяснение иска да сте само приятели /тази реплика винаги много ме е разсмивала/ или просто се притеснява ,сигурно като сте сред компанията и е по спокойно.
    Същото...
    The reasons of love... <3

Е то хем иска да сме заедно, хем не иска .. нито едното, нито другото. Пък тей като я гледам не е от най-притеснителните .. мога да кажа, че при повече хора аз се притеснявам повече .. не мога да се отпусна така. Какво да правя накрая .. някакъв съвет ?

pogovori s neq i q pitai za6to ne iska da hodite na kafe. moje da si ima nqkakva pri4ina za koqto ti da ne znae6 i za tova nai-dobre q pitai kogato e sama, a ne pred mn hora uspeh )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си