.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

ками
    Guest

Как да го сваля?

еми плс помогнете ми хар си едно мом4е от даскало но сам нова там и по4ти никои не ме познава даи те ми савет как да го сваля плс малко е тъпо но... а и тези от моя клас са мн здухани моми4етата и немога да ги помоля тях да ми помогнат..... 6те сам ви мн благодарна ако ми помогнете

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 7 от Правилника!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ти тая уста за какво я имаш?
    Само да ядеш се нея?
    Отиваш и казваш здрасти и чакаш ответна реакция.
    - Всички авто-части на едно място!

Еееееее бахти и 15тия септември бре...много любов носи ай ся напрай малко търсачка пауър и може би ще намериш още 20-30 подобни теми от 15ти насам...и най лесния начи нда го свалиш е ъперкът. Бахти ми натискай му се и може да загрее...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    заплени го с интелект
    малко трудна задача, но все пак...

Град
    Geto Obelq
    emmmmm moq suvet e da mu puska6 pogledi kazva6 mu zdrasti kato go vidi6....abe edno momi4e moje da izprazni edno mom4e samo s pogled i jestove....e ako tva s pogledite i zdrasti deto mu vika6 nestane i toi ne se seti sam da doide da se zapoznaete ili e qko zduhan ili ne te haresva ili puk e gei :P.....v takuv slu4ai otiva6 pri nego i se zapoznava6 ili napravo mu se nahvurlq6 mom4etata su6to obi4ame da budeme svalqni i lasnaki
    e uspeh no kakvo da pravi6 trqbva da ti idva ot vutre...mene li4no purvata mi lubov me otreza 4 puti predi da q nqviq i poslednqi put zimata na -24 gradusa sus studova alergiq otidoh do tqh kupih edna roza ot posledniq otvoren magazin nemah pari za taksi i mi se naloji da vurvq dosta pe6a a i imah zatrudnenie s tva da namerq bloka i i pak me otreza togava ama posle tq doide pri mene No ne zabravqi tova sum az trqbva da ti doide ot vutre kakvo da pravi6 uspeh :P \/

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Зависи как искаш да го свалиш....Добър метод е с тухла примерно..Може да опиташ и с нещо по-леко, но резултата няма да е същия
    Сега по темата - ти си нова..да разбирам, че си заек..За да направиш впечатление на някой по-голям трябва да имаш визия...За заек трябва да изглеждаш много миличко и сладичко, в повечето случай ухилено, без високомерности и т.н. и по този начин ти гарантирам 1 - ще привлечеш интерес. Сега относно това което ти искаш да постигнеш към точно определен човек - малко по-сложно е..Като за начало намери някой чрез който да правиш връзка с него..ако искаш да си по-деликатна..не че неможе да минеш и с "може ли да се запознаем" което също е добър вариант, но щом имаш нужда от помощ явно той не ти изнася..На някоя твоя приятелка брат или нещо подобно, с който да се поразмоташ 1-2-3 пъти из даскалото, да те видят с него..тогава ще направиш впечатление със сигурност..И следващия елемент е да търсиш някаква връзка с обекта, който си набелязала..Ако не сама, то някой трябва да ви запознае, ако не разчиташ на случайността или ти си я понагласяш уж да е случайност..тук ми се изчерпват идейте, т.като аз съм от направо действащите..И понеже не заобикалям оставям съветите от сорта на "блъскаш се в него и опускаш учебниците и здравей...блабла" на другите Помисли си де..Но най-добрия вариант е ако се престрашиш и се запознаеш сама с него..това прави добро първо впечатление на момче Айде със здраве
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Град
    Geto Obelq
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Зависи как искаш да го свалиш....Добър метод е с тухла примерно..Може да опиташ и с нещо по-леко, но резултата няма да е същия
    Сега по темата - ти си нова..да разбирам, че си заек..За да направиш впечатление на някой по-голям трябва да имаш визия...За заек трябва да изглеждаш много миличко и сладичко, в повечето случай ухилено, без високомерности и т.н. и по този начин ти гарантирам 1 - ще привлечеш интерес. Сега относно това което ти искаш да постигнеш към точно определен човек - малко по-сложно е..Като за начало намери някой чрез който да правиш връзка с него..ако искаш да си по-деликатна..не че неможе да минеш и с "може ли да се запознаем" което също е добър вариант, но щом имаш нужда от помощ явно той не ти изнася..На някоя твоя приятелка брат или нещо подобно, с който да се поразмоташ 1-2-3 пъти из даскалото, да те видят с него..тогава ще направиш впечатление със сигурност..И следващия елемент е да търсиш някаква връзка с обекта, който си набелязала..Ако не сама, то някой трябва да ви запознае, ако не разчиташ на случайността или ти си я понагласяш уж да е случайност..тук ми се изчерпват идейте, т.като аз съм от направо действащите..И понеже не заобикалям оставям съветите от сорта на "блъскаш се в него и опускаш учебниците и здравей...блабла" на другите Помисли си де..Но най-добрия вариант е ако се престрашиш и се запознаеш сама с него..това прави добро първо впечатление на момче Айде със здраве
    Evalata suglasen sum s tebe

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Spirit_Breaker
    ....abe edno momi4e moje da izprazni edno mom4e samo s pogled i jestove....
    Това ми се искам да го видя.
    Ако може и да го преживея.... Ново усещане кво?(сърказъм...)

Град
    Geto Obelq
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Bate Neveroqtno e nerealnoto momi4e da po4na da se oblizva perverno da si igrae s kosata si da te gleda po edin nerealen na4in napravo nema takova na4ina po koito pie ot 4a6ata ama ne seko momi4e go vladee xaxa

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Bate Neveroqtno e nerealnoto momi4e da po4na da se oblizva perverno da si igrae s kosata si da te gleda po edin nerealen na4in napravo nema takova na4ina po koito pie ot 4a6ata ama ne seko momi4e go vladee xaxa
    Ще я погледам, ще я погледам, па ще я черпя едно, па и аз едно ще пийна, и след това ще си тръгна.
    Ако ще цяла нощ да ме гледа, да се облизва и да си плете плитки на пръста, няма да ме възбуди....

Ае защо питаш такива работи е Ние мъжете се сваляме от лесно, по-лесно Хвърляш му някой поглед... отиваш и му казваш ЗДРАСТИ, ала-бала, докато започнете поне малък разговор и той ще е на 7-то небе Ще почне да се хвали пред приятелите си... най-малкото

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    заплени го с интелект
    малко трудна задача, но все пак...
    Йез
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Еееееее бахти и 15тия септември бре...много любов носи ай ся напрай малко търсачка пауър и може би ще намериш още 20-30 подобни теми от 15ти насам...и най лесния начи нда го свалиш е ъперкът. Бахти ми натискай му се и може да загрее...
    По-добре е да вземе тефала на мама и бам ... иначе рискува да си наради ръката..

Град
    Geto Obelq
    Цитирай Първоначално написано от class
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    По-добре е да вземе тефала на мама и бам ... иначе рискува да си наради ръката..
    ne e verno ako mi trugne nekoq s uperkut 6te i napravq edin eskivaj ili kakto vika suseda mi eskaleit novata hvatka xaxa TheFreak bate neznam mogo e gotino da vidi6 momi4e da si igrae taka :P seki s mnenieto si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си