Зависи как искаш да го свалиш....Добър метод е с тухла примерно..Може да опиташ и с нещо по-леко, но резултата няма да е същия
Сега по темата - ти си нова..да разбирам, че си заек..За да направиш впечатление на някой по-голям трябва да имаш визия...За заек трябва да изглеждаш много миличко и сладичко, в повечето случай ухилено, без високомерности и т.н. и по този начин ти гарантирам 1 - ще привлечеш интерес. Сега относно това което ти искаш да постигнеш към точно определен човек - малко по-сложно е..Като за начало намери някой чрез който да правиш връзка с него..ако искаш да си по-деликатна..не че неможе да минеш и с "може ли да се запознаем" което също е добър вариант, но щом имаш нужда от помощ явно той не ти изнася..На някоя твоя приятелка брат или нещо подобно, с който да се поразмоташ 1-2-3 пъти из даскалото, да те видят с него..тогава ще направиш впечатление със сигурност..И следващия елемент е да търсиш някаква връзка с обекта, който си набелязала..Ако не сама, то някой трябва да ви запознае, ако не разчиташ на случайността или ти си я понагласяш уж да е случайност..тук ми се изчерпват идейте, т.като аз съм от направо действащите..И понеже не заобикалям оставям съветите от сорта на "блъскаш се в него и опускаш учебниците и здравей...блабла" на другите Помисли си де..Но най-добрия вариант е ако се престрашиш и се запознаеш сама с него..това прави добро първо впечатление на момче Айде със здраве
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS! http://textove.com/text.php?song=4775