- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някога ще бъде ли всичко както преди??
Еми преди някъде повече от половин година имах сичко което някога съм искала адски сладко и мило момче което ме обичаше супер добри приятели.. които ме разбираха...а сега нямам нищо от това.. с гаджето просто спряхме да се търсим.. защото го излъгах .. 1 път а приятелките ми .. променихме се всички много.. нищо не е както преди.. те са толкова променени 1-та е супер пропаднала .. и с нея имахме де дазнам хаха връзка може би а бе незнам и аз.. а другата още си се виждаме и си говорим но нищо не е катко преди тя цяло лято беше на морето и работеше и .. сичко се загуби.. а пък и родителите ми не се радваха мн мн че излизах с тези момичета защото правим доста глупости.. сега ми е толко странно.. сичко не сме в едни и същи училища от няколко години .. аз иам други приятели както и те но не е същото .. и ми липсват много.. и 3-те бяхме от тея fashion и се занимавахме с тъпите футболисти те двете са все още така но не и аз.... г/д пак си се обличам така но вече всичко е напълно различно и те искат пак да бъда с тях но незнам нещо ме спира.. а нямам представа какво е то няма на кои да кажа защото приятелите ми от даскалото просто не сме толкова близки.. затова по добре да си излея душата в някои форум Така е пишете си мненията може и да ми помогнете
Еми ако имаше въпрос бих отговорил обаче тъй като няма мисля да злорадствам...![]()
Ем след като си фешън къф ти е проблема-фани си пак един празноглав футболист кефи се 1 месец после кат скъсате поплчи си във форума и пак същата процедура...що да си фанеш празноглавец ? Щот по лесно да го лъжеш бре...А приятелки...ми щом си фешЪн значи имаш кинти,а в днешно време всичко се купува...![]()
тц тц тц.. какво е туй лошо мнение за фещъните? че сме надути и празноглавиПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
вижте ся сички които го мислят тва.. това че съм фешън не ме праи такава каквато ме описа хауса ЯСНО?? ай моля ви са.. ниту пък щом гаджету ми е футболист е празноглав - напротив - има и умни футболисти и съм точно с такъв и за да си фешън не ти трябват "кинти". всеки с нормално социално положение може да бъде фешън и това не означава че е разглезен или лигльо( нищо лично защитавам си позицията)
тц тц тц.. какво е туй лошо мнение за фещъните? че сме надути и празноглавиПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
вижте ся сички които го мислят тва.. това че съм фешън не ме праи такава каквато ме описа хауса ЯСНО?? ай моля ви са.. ниту пък щом гаджету ми е футболист е празноглав - напротив - има и умни футболисти и съм точно с такъв и за да си фешън не ти трябват "кинти". всеки с нормално социално положение може да бъде фешън и това не означава че е разглезен или лигльо( нищо лично защитавам си позицията)
![]()
Еми точно това е че не искам да е така с некфи тъпи футболисти щот ми писна от тях..не мисля че говорим дали имам или нямам кинти а и те не са мои а на родителите ми едната ми фр вечно е пияна.. другата пък се е с некфи различни "фешЪнИ" аз въобще не ги харесвам ам просто компанията и хората които познавам са такифа.. и така..
в такъв случей неизмислям нищо освен намери си други приятелки защото надали ще бъдат нещата както са били някога дано да съм помогнал
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Огради се с вятърничави и ще почне да ти хлопа дъската..Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Добре добре предавам се...нямаше нужда от 3 поста. Ъъъ сори...някъде да съм написал фешъните са тъпи и празноглави...не...а някъде да пише че всички футболисти са празноглави-пак не...Казах че тя е празноглава...и да си хване празноглав футболист за да го мята по върбите...(доколкото знам има но не всички са такива). Е да речем че средната класа в България почти липсва...има ниска и висока...да речем че на мен нищо не ми липвса и да речем че и аз ходя фешЪн така че ако съм обидил всички фешъни съм обиждал и себе си...чети малко друг път...
i az ne mislq 4e ima ne6to v tova seki e takuf kakuvto si re6i no az o6te ne sum re6ila..az imam novi priqteli.. no ne e su6toto az s tezi momi4eta se poznavam ot 10 godini moje i pove4e.. az sum nai malkatana 16 sum xixi am prosto mi e gadno taka a puk na6te se setiha da se grijat za mene.. tolko vreme se si hodat nasam natam po cql den na rabota maika mi se zanimava s firmata ba6ta mi komandirovki i kvo ostavqha ni pari i do tam.. i sa se setiha da mi izbirat priqtelite.. i da mi kazvat kvo da prava i kvo ne
![]()
![]()
не, няма
get over it и толкоз
но знай и това - съдбата ти отмъщава за грешния начин на живот
![]()
чета достатъчно и според мен има средна класа.. и на мен нищо не ми липсва и съм от типа с футболистчетата и не пазарувам във всеки магазин ама..Първоначално написано от GregoryHouse
inSane_baby to4no taka mislq i az![]()
![]()
prosto mi lipsvat starite prejivqvaniq i gluposti.. i daje se zamislqm dali praveh pove4eto gluposti...za da privleka vnimanieto na na6te
6ot praveh dosta gluposti kato zapo4nem mom4eta.. piene diskoteki.. otidoh sama do moreto s teq priqtelki .. za 1 diskoteka i se pribrahme i kvo li o6te ne v pove4eto vreme na6te sig ne sa znaeli 4e me nqma.. a da ne govorim za brat mi toi e na 18 i si pravi kvot si iska...
![]()
i na men predi mi se slu4i su6toto.. ni6to nqma da bude kakto predi.. si4ko se promenq taka 4e moje samo da produlji6 napred
Никой не може да ти помогне.Решението го знаеш сама.Започни да излизаш с приятелките си.За момчето не мисли-ще намериш друг.-По-добър.
sasha_90 znam 4e e taka.. no mi e gadno.. nemoje da zali4i6 tolkova vreme ot jivota si e taka za mom4eto mi e gadno no ne tolkova mom4eta dal gospodama priqteli... na koito vqrva6 i durji6
![]()
roditelite mi nai mn me darznat ot si4ko
![]()
![]()
6ot mi susipvat celiq jivot .. ot nekolko meseca se setiha 4e imat deca a ne da im hvurlqt pari i ae.. 4a0 i sa mi provalqt si4ko