Еми преди някъде повече от половин година имах сичко което някога съм искала адски сладко и мило момче което ме обичаше супер добри приятели.. които ме разбираха...а сега нямам нищо от това.. с гаджето просто спряхме да се търсим.. защото го излъгах .. 1 път а приятелките ми .. променихме се всички много.. нищо не е както преди.. те са толкова променени 1-та е супер пропаднала .. и с нея имахме де дазнам хаха връзка може би а бе незнам и аз.. а другата още си се виждаме и си говорим но нищо не е катко преди тя цяло лято беше на морето и работеше и .. сичко се загуби.. а пък и родителите ми не се радваха мн мн че излизах с тези момичета защото правим доста глупости.. сега ми е толко странно.. сичко не сме в едни и същи училища от няколко години .. аз иам други приятели както и те но не е същото .. и ми липсват много.. и 3-те бяхме от тея fashion и се занимавахме с тъпите футболисти те двете са все още така но не и аз.... г/д пак си се обличам така но вече всичко е напълно различно и те искат пак да бъда с тях но незнам нещо ме спира.. а нямам представа какво е то няма на кои да кажа защото приятелите ми от даскалото просто не сме толкова близки.. затова по добре да си излея душата в някои форум Така е пишете си мненията може и да ми помогнете