Така харесала съм си едно момче от даскалоИ реших утре като отида, да го спра по коридора, да му фърла пет усмивки и да се запозная с него
Това което искам от вас е
да ми вдъхнете малко кураж
защото съм адски срамежлива
То не че можете да направите много ама все пак
А и още нещо като се запозная с него да му кажа ли че го намирам за много симпатичен и блабла ... и да му взема скайпа?
![]()
Давай,ти можеш.....всички се надяваме че можеш,важно е много 1вото впечатление :P Не те знам как изглеждаш но се постарай да го забиеш,(ние сме много лесни при вида на Манекенка(аз харесвам по нисички,де)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КУРАЖ, просто гледай да не ти пука, нищо лошо не може да ти се случи![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
само бих казал "блазе му на тоя пич"\
/
Mии и аз съм нисичка ама имам много хубаво тяло /не се хваля/
ООоу УуУу чакай,чакаййййй.....минутки за реклама![]()
![]()
еми тогава.....
Първоначално написано от vodolei4e_m
Що ли с мен неискат да се запознават по тоя начин... тцтцтцПървоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Бе не се бъзикайте с менЗа 8 години трениране на лека атлетика, мисля че имам добра фигура с изключение, че съм тапишонка
![]()
а с мен не може ли да се запознаеш? :P![]()
Първоначално написано от Say It Right
aide macka davai nie sme s teb stiskame ti palci ....
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
comics ако си навит и с теб ще се запозная![]()
ХЕхе това наистина е една много яка тема![]()
Успех ти пожелавам......НЕка Силата да е с теб!!!
П.С.Трябва да взимаме пример от такива смелчаги![]()
If it is crime to loving you then Im guilty !
MерсиЕййй да стискате палции [-o< Утре ще пиша как е минало
и дано го видя на даскало
успехПървоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
радвам се, че има хора като теб.. дето.. въпреки всичко дори и да са срамежливи и т.н (не казвам, че ти си) правят това което ще ги направи щастливи.. браво =D>
Животът е адът описан в Библията!
Ти си The best. Няма по-готина мадама във твоето даскало от теб. В смисъл никоя не те превъзхожда.Ти можеш! Дишай дълбоко и отиди да му разкажеш играта. С теб съм! хаха Вземи му Скайп. (ам няма да е лошо сакйп да го вземеш от някои него фр). И така... крачи самоуверено и му прасни такава ослепителна усмивка, че да му се завие свят
(не, че аз бих ги изпълнила тея рабти, защото съм срамежлива на max, но ти щом можеш съм ЗА каузата) хахаха
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Давай!Дори и да мине зле(не ти го пожелавам) поне ще си станала малко по отворена и ще си готова за следващия път.
Така .. не го видях в даскало, обаче мой приятел е бил с него у тях и аз понеже му бях писала във флиртче и си бяхме разменили скайповете, бях му дала и моя снимка и си чатихме малко/снощи/ И днес тоя моя приятел отива у тях и това момче, което ми харесва нали вика" Глей ква ма е накацала от 9 клас" и следователно му показва мойта снимка.. и моя фр не му казва, че ме познава и така ... Не знам какво да си мисля..Мисля че по този начин най-директно си ме отряза ... сега чакам моя фр да влезе в скайп да го питам още неща .. смисъл дали е казал, че не съм готина и такива рабути .. дайте си мнението плс
![]()
харесал те е ама не иска нищо сериозно(т.е. временно), аз така ги разбирам нещата... може и да греша![]()
Може би не е добра идея още първия път да му кажеш, че го харесваш. Все пак не искаш да си помисли, че му тичаш по гъзаРазприказвайте се, вземи му Скайп, излезте няколко пъти и виж как ще се развият нещата. Тогава прави по-сериозни крачки
![]()
Айде, успех!![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ми аз всъщност не съм му казала, че го харесвам и блабла .. имам му скайп .. ама той примерно ако не ме викне на кафе .. и аз няма естох не знам много ме кефи апък е по-голям от мен и сиг за тфа уффф нямам си напредстава
![]()
Aide uspeh. Ako naistina napravi6 tva koeto iska6 i pokaje6 samouverenost 6te uspee6 nqma da sgafi6. A puk rusta nqma nikvo zna4enie to e kazano 4e akul na visoko ne viree (vinagi ima izklu4enniq)![]()
![]()
![]()
хей това е ръстова дискриминация!внимавай да не дойда
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix