зачетох се в темата - май имам същия проблем! 9 клас съм, ново училище, харесвам си по-голямо момче, имам му профила във флиртче...е нямам му скайпа, но проблема е че на мен не ми стиска да се запознаем...
Първия ден в новото училище го бях видяла, страшен сладур, случи се така че седях до него в рейса, но едва ли не не бях там
Засекох го в амор, минах покрай него поне 5 пъти, как не му е направила впечатление незнамЕдна приятелка ми каза да се запозная с него в амор, обаче мен супер много ме е срам и ще почна да заеквам, пелтеча и ще се изложа...а го искааам
![]()
![]()
Нямам някой познат, който да ме запознае уж "случайно" и трябва да дествам сама, но той според мен няма да обърне внимание на зайка, като в по-големите класове има толкова мацки...поне за въпросния сладур в моя случай!
Иначе мацка, с теб съм! Успехчета и направи това, което ти е на сърце![]()
"Живота не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни!"
мдаа забелязал е 4е го харесваш и сега си4ко си зависи от вас двамцата
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Лелееееее не мога да повярваммм .. хорааааааааааааааа запознах се с него преди броени минутиииииииии сууперррр майкооооооооооооо\
/
Първоначално написано от Eternal Silence
не се знае може да се окаже Психопатсериен убиец
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
такива глупости си мисля че няма накаде
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaa i kaji kfo stanaПървоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
ae che i na men mi stana interesno!puk i az sashto iam podoben problem ama veche se zapoznah s momcheto..
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.