.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Кураж

Град
    Някъде там...
    зачетох се в темата - май имам същия проблем! 9 клас съм, ново училище, харесвам си по-голямо момче, имам му профила във флиртче...е нямам му скайпа, но проблема е че на мен не ми стиска да се запознаем...
    Първия ден в новото училище го бях видяла, страшен сладур, случи се така че седях до него в рейса, но едва ли не не бях там
    Засекох го в амор, минах покрай него поне 5 пъти, как не му е направила впечатление незнам Една приятелка ми каза да се запозная с него в амор, обаче мен супер много ме е срам и ще почна да заеквам, пелтеча и ще се изложа...а го искааам
    Нямам някой познат, който да ме запознае уж "случайно" и трябва да дествам сама, но той според мен няма да обърне внимание на зайка, като в по-големите класове има толкова мацки...поне за въпросния сладур в моя случай!

Иначе мацка, с теб съм! Успехчета и направи това, което ти е на сърце
    "Живота не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни!"

Град
    nqkade tam
    мдаа забелязал е 4е го харесваш и сега си4ко си зависи от вас двамцата
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Плевен ..
    Лелееееее не мога да повярваммм .. хорааааааааааааааа запознах се с него преди броени минутиииииииии сууперррр майкооооооооооооо \/

Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    КУРАЖ, просто гледай да не ти пука, нищо лошо не може да ти се случи

не се знае може да се окаже Психопат сериен убиец такива глупости си мисля че няма накаде

Цитирай Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
    Лелееееее не мога да повярваммм .. хорааааааааааааааа запознах се с него преди броени минутиииииииии сууперррр майкооооооооооооо \/
    aaa i kaji kfo stana ae che i na men mi stana interesno!puk i az sashto iam podoben problem ama veche se zapoznah s momcheto..
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си