.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Защо винаги става така, бе хора?

za6to?za6to kogato az si haresam nqkoe mom4e i to vednaga me haresva?za6to me kara da se 4uvstvam nai krasivata,nai-jelanata na sveta?za6to zapo4vam tolkova silno da se privarzvam kam nego?i za6to vinagi me preebava?za6to ako tragna s nqkoi toi 6tese okaje nqkav kurvar?za6to ako namerq nqkoi seriozen vinagi 6te stane taka 4e da provalq vsi4ko?za6to?za6to vse na men?za6to ne moga d aotkriq lubovta?

Мега фен Аватара на babity
    Защото се доверяваш прекалено лесно и очакваш всички да оправдаят доверието ти!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ех, проклятие, твоето име е красота
    знам как се чувстваш

Повече от фен
    Град
    Враца - София

Re: Защо винаги става така, бе хора?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za6to?za6to kogato az si haresam nqkoe mom4e i to vednaga me haresva?za6to me kara da se 4uvstvam nai krasivata,nai-jelanata na sveta?za6to zapo4vam tolkova silno da se privarzvam kam nego?i za6to vinagi me preebava?za6to ako tragna s nqkoi toi 6tese okaje nqkav kurvar?za6to ako namerq nqkoi seriozen vinagi 6te stane taka 4e da provalq vsi4ko?za6to?za6to vse na men?za6to ne moga d aotkriq lubovta?
    Действаш прибързано във всяко едно отношение..
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Защо винаги става така, бе хора?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е,ние от къде да знаем защо ?!?
    Мисля,че на този въпрос само ти можеш да си отговориш...
    The reasons of love... <3

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    mislq mislq i ne moga da se setqq
    e ta ko i az bqx taka predi da sre6tna moito mom4e ima vreme deee spox ne e bolka za ymirane .... 6te doide nqkoi den i tvoq princcc
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от babity
    1+

явно си доста наивна...е и аз беших така( не само с момчетата но и с приятелите) ма вече не, научих си урока

Zashtoto se predoverqvash na horata.Poneji ti si dobra i naivna i ochakvash i drygite da sa takiva samo che sveta ne e tolkova rozov kolkoto ti se stryva.Osaznai se i spri da davash vsichko ot sebe si na vseki sreshnat.Zadraj chustvata v sebe si i chak kogato si sigyrna che choveka do teb e istinski...togava mu dai vsichko koeto mojesh i go napravi shtasliv.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от kael
    1+
    +2

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    причините са 2 предоверяваш се(не се безпокой и аз бях така след време минава) а другата е както написах в една друга тема ЖИВОТЪТ Е Ш*БАН
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
    Zashtoto se predoverqvash na horata.Poneji ti si dobra i naivna i ochakvash i drygite da sa takiva samo che sveta ne e tolkova rozov kolkoto ti se stryva.Osaznai se i spri da davash vsichko ot sebe si na vseki sreshnat.Zadraj chustvata v sebe si i chak kogato si sigyrna che choveka do teb e istinski...togava mu dai vsichko koeto mojesh i go napravi shtasliv.
    с това да задържа чувствата в себе си не съм съгласен най добре е да ги излее на най-добрата си приятелка или най-добре на някой роднина защото това може да доведе до някой не хубави последствия и това го казвам от опит
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от kael
    1+
    +2
    +3

Guest

Imah predvid da ne pokazva chuvstvata si pred tova momche s koeto izliza a ne na cqlo da se zatvori v sebe si.Est che trqbva da spodelq s nqkogo.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
    Imah predvid da ne pokazva chuvstvata si pred tova momche s koeto izliza a ne na cqlo da se zatvori v sebe si.Est che trqbva da spodelq s nqkogo.
    извинявай не съм разбрал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си