- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-красив град
Кой град според вас (от 28-те най големи в България, които са области) има най красив център? ако искате може да покажете снимки![]()
Най-хубав център..Пловдив.
Най-хубава архитектура..Велико Търново.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
съгласна!Първоначално написано от RAWRRR
ВАРНА !!! Варна - м0рет0, сините вълни.. пясъка в к0сите, г0олите жени... има ли смисъл да пр0дължавам ?![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Варна
трябва ли да отговарям?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ama govorq ne kato grad golemina ili razpolojenie ili (4e primerno kakto v sf ima vsi4ko na sqka kra4ka) a krasota
i podkrepqm horata koito kazaha Veliko Tyrnovo, Kato glasuvam i za moq grad - Ruse poseldnite 1-2 god dosta se napravi i v momenta moje6 da go sbyrka6 s viena...![]()
За жалост Търново няма никакъв център... поне да имаше една пешеходна алея, но уви... Според мен най-красив център има Бургас.
Центъра в Пловдив е истината![]()
Na burgas na centara pak koe mu e qkoto, nqkva asfaltirana ulica s darveta i magazini....Първоначално написано от CooL^GirL^^^
za Plovdiv sa6to sam saglasen... taka e grada kato go ima ot ehe...edno vreme , zapazva kulturni i arhitekturni cennosti=D>
Стара Загога
Като град ми харесва Бургас, а център - Казанлък
е ти пък какво искаш на има в на центъра ...балет майстори по цвички ли?Първоначално написано от vodolei4e_m
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
харесвам адски много Търново като град, имам едно особено усещане към него....някакси приятно е да гледаш толкова много епохи в едно...не твърдя, че е най-красивият град, просто е приятно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Nqma po-hubavo neshto ot bolqrskite kruchmiПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Ta po temata:
Veliko Turnovo i Sandanski!!!
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
На Бургас центъра е супер дълъг и разплут.Мисля Богориди се казваше-една пресечка на центъра,тя е далеч по-привлекателна.
Пловдивският има някакво саниментално,обсебващо въздействие..
Когато се рахождаш през нощта имаш чуството,че може зад гърба ти да се появи кочиаш с колесница..
Напоследък малко го накичиха с разни "произведения на изкуството",палми,пейки през 10 метра,лампи..преди центъра поне беше единственото място където можеш да се скриеш от порицателкните погледи на пенсионерите,но уви..задниците им налазиха и тези пейки..понякога се чудя,с какво се ориентират пенсионерите..с очи или със задници..хм.
Dwight D. Eisenhower
Ако не беше София, Пловдив щеше да има най-ужасен център. Главната в Пловдив е много гадна. Няма дървета (е..десетина, охрадени с камъни, все едно излизат от нищото) и улицата е тясна, с високи сгради, които те задушават. Има гадни лампи, които ти светят в очите. Тез ремонти там не спират...едва сега започна да прилича на нещо, но тясното и каменистото си седи!
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Стара Загора![]()
ъъъъъ ето ви малко център от Казанлък
http://www.kazanlak.com/egallery/dis...?album=1&pos=8
http://www.kazanlak.com/egallery/dis...?album=1&pos=9
найс![]()
на мене точно това ми харесва.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Dwight D. Eisenhower
Varna,za6toto ima prekrasni plajove,hubav centar,a Morskata gradina e velikolepna...