.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    BNPS
    Guest

Как да свалим момиче (част I) (от заглавната страница)

Така ...предполагам повечето потребители като са отворили сайта са забелязали заглавието на статията 'Как да свалим момиче (част I)" преди време не помня какво бях търсил из саита ( някакви съвети от подобен тип бяха) и се стигна то там, че автора на статията ми писа имейл в който ме посъветва да съм прател с куриер някакви рози ( нещо от сорта на 50 броя беше) на момичето което си бях харесал.Та гледам тука пак същите съвети.Абе ей льольо-то дето си писал статията ти не вдяваш ли че не всеки може на излзиане да пръска по 10на кинта за цветя ?!?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ми иди скъсай малко джоджен като не мож си позволи рози
    любов ше върти, без пари тръгнал
    ало, къде ?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    awe kvi kitki v dne6no vreme
    koi se zanimava s tva ??????? v koi vek sme ??? ima po p1ti po romanti4ni ne6ta ve4e .......
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен
    Град
    София
    Дай пример... как някой ти го завира ли ? Това ли за тебе е по-романтичното

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ми иди скъсай малко джоджен като не мож си позволи рози
    любов ше върти, без пари тръгнал
    ало, къде ?

Еми точно така я!
    The reasons of love... <3

Re: Как да свалим момиче (част I) (от заглавната страница)

Цитирай Първоначално написано от BNPS
    Така ...предполагам повечето потребители като са отворили сайта са забелязали заглавието на статията 'Как да свалим момиче (част I)" преди време не помня какво бях търсил из саита ( някакви съвети от подобен тип бяха) и се стигна то там, че автора на статията ми писа имейл в който ме посъветва да съм прател с куриер някакви рози ( нещо от сорта на 50 броя беше) на момичето което си бях харесал.Та гледам тука пак същите съвети.Абе ей льольо-то дето си писал статията ти не вдяваш ли че не всеки може на излзиане да пръска по 10на кинта за цветя ?!?
    Ако е природозащичничка, ще ти вдигне луд скандал за това, че си убил 50 цветя заради егоистичните си желания. Жена се сваля с чар, не с вещи.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Ама въпроса е как да я свалиш ? Ако приемеме буквално въпроса, моя отговор е - Свали я с тухла четворка или с нещо тежко ( по главата ), но ако "свалиш" означава - да я забиеш....не знам
    Мълчи уа критйен !!!

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Цитирай Първоначално написано от YgaBHuk
    Ама въпроса е как да я свалиш ? Ако приемеме буквално въпроса, моя отговор е - Свали я с тухла четворка или с нещо тежко ( по главата ), но ако "свалиш" означава - да я забиеш....не знам
    Подкрепям това с тухлата

Супер фен
    ne e garanciq pra6tal sym rozi za 50 kinta efekt otricatelen

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си