.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Аман от педофили...

Здравейте!!!Преди седмица се разделих с мойта приятелка <С> с която бях 1 година!С нея изживях какви ли не моменти винаги се опитвах да се държа възможно най-добре с нея,защото си мислех че го заслужава.Всичко вървеше повече от добре докато не започна ваканцията(тя е туркиня от село на 20 км от града в който учим и живея аз).
    Отначало всичко беше добре почнах работа и независимо от това колко изморен се връщах само и само да мога да я видя карах баща ми 2 пъти седмично да ме кара до тяхното село да се видим.Тя се криеше от техните (понеже е туркиня както казах и не и даваха да има приятел освен ако не е турчин).Всеки път когато имаше някой познати на техните(независимо че ние бяхме вътре в кафето а познатите на майка и вън)ставах и сядах на масата до нея за да не и правят проблеми независимо че идвах от майната си само за да се видим(то нямаше и друг начин тя да идва в моя град пак заради техните за да не разберат за мен)но това е едно от многото неща които правех за нея.И така всичко вървеше докато 1 ден не се появи 1 неин бивш(педофил на 35 години женен с 2 деца,който има още поне 5 6 други и тя го знае).Той взе да и звъни да сяда при <С> когато ме няма никога не и правех проблеми защото и вярвах винаги за разлика от нея(защото 1 моя бивша <М> през същото време постоянно ми звънеше и мойта приятелка се карахме заради нея защо ме търсела и такива а аз не обръщах никакво внимание на <М> а <С> едва ли не ме изкарваше че съм все при нея).Две седмици преди ваканцията имаше събор в тяхното село и на другия ден и звъннах и взехме да си говорим как изкарала.Тя взе да ми се хвали че педофила я поздравявал с някакви поздрави и такива(а се бяхме разбрали че ще ми звънне тогава да я чуя) и като разбрах това мн се ядосах и се скарахме,защото ми писна от него. Почна даскалото дойде при мен извини ми се,но усещах че нещо не е в ред тя не беше същата като преди.
    След 2 дена дойде при мен и ми каза че иска да скъсаме нямало причина просто ей така защото мн сме се карали нямало друг и нз си там какво.В същия ден ми звънна това момиче <М>заради което мн се карахме да идем на кафе и аз приех.Тръгнах с нея същия ден на пук на <С> ,но скъсах след 2 дена защото нямаше смисъл да я лъжа <М> исках да съм със <С>.
    Звъннах на <С> да се пробвам някак да оправя нещата,защото ума ми не го побираше 1 година да сме заедно мина най-трудния период ваканцията и точно тогава ми каза че иска да скъсаме без причина.
    Звъннах и почнах да я моля да ми даде още 1 шанс,а тя взе да ми говори че искала но неможела нещо от вътре не и давало и дори да тръгнем пак няма да се държи както преди с мен.И питах защо нали няма друг какво и пречи да пробва и за мое учудване отговора и беше че още обичала педофила искала да бъде с него независимо че знаела че е женен и че ше я върти с още куп други.Главата ми неможа да го побере как толкова красиво момиче може да се унизи да бъде с такъв.
    Два часа не спрях да и говоря да не се хваща с него че просто заслужава нещо мн повече от това но тя така и не ме разбра и пак стана 1 от всички негови.
    Аз поне не разбрах къде ми беше грешката и какво трябваше да направя за да не я изгубя просто мн я обичам,но си мисля че няма нужда да съжалявам за момиче като нея.
    Вие ако сте разбрали грешката ми кажете къде е била.
    Благодаря на всички които са прочели отегчителната ми тема!!!

Голям фен
    Е,пич,ти нямаш грешка! Просто грешката е там,че незнайно защо е така-ти правиш всичко за 1 човек, и колкото повече му угаждаш толкова повече той ти се качва на главата и накрая те зарязва заради некой боклук Ти сам казваш,че оня е педофил,че има мн други а ти правиш всичко за нея,а тя накрая -с него Така че колкото и да обичаш някой,не му позволявай да ти се качва на главата! И определено не съжалявай за тази,тя си е намерила майстора,с нейния мозък тва заслужава

Град
    Търново.... Велико Търново
    грешката ти е че си се хванал с тая като за начало .... на село повечето са така .... не се очудвай..... виж тая <М> ако ти допада ... кам нея се обърни

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Е,пич,ти нямаш грешка! Просто грешката е там,че незнайно защо е така-ти правиш всичко за 1 човек, и колкото повече му угаждаш толкова повече той ти се качва на главата и накрая те зарязва заради некой боклук Ти сам казваш,че оня е педофил,че има мн други а ти правиш всичко за нея,а тя накрая -с него Така че колкото и да обичаш някой,не му позволявай да ти се качва на главата! И определено не съжалявай за тази,тя си е намерила майстора,с нейния мозък тва заслужава
    съгласен, нямаш грешка

просто не оценява това което има, трагни пак с <М> или просто си намери нова с кяото ще можеш да си навсякъде без да се притесняваш...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Аман от педофили...

Леле твоята история е достойна за сапунена опера!
    Извън кръга на шегата: човече,прецакан си! Нямаш друг избор освен да се примириш с това... Не мисли много за това, излизай често, занимавай се с неща, които могат да те разсеят... Опитвай се да я забравиш... Само това можеш да направиш... С воля да се прибориш с неприятните чувства останали след случилото се... Пък запомни само хубавите моменти с нея... И я остави да си живее живота... Щом си е избрала такъв начин на живот, неин си проблем... Ай,успех!
    The reasons of love... <3

Благодаря за това,че сте прочели темата която пуснах.Ще се пробвам поне да си върна <М> и толкова.Просто наистина не си заслужава да се съжалявам за момиче като нея независимо от всички хубави моменти с нея и това е.Направих всичко възможно да и обясня да се хване с някои друг дори да не е с мен,но за съжаление не ме разбра.От тук нататък какво ще прави си е нейна работа.
    P.P:yuyuto знам че е малко като сапун ама и такива истории ги има за съжаление
    Abonata ne otgovarq

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Insomnya
    P.P:yuyuto знам че е малко като сапун ама и такива истории ги има за съжаление
    Истина е...
    The reasons of love... <3

и аз мисля,че прекалено много си й угаждал,трябва да се държиш по-твърдо и да не правиш толкова компромиси заради нея

Проблема ти не е въпросния "педофил", а расовите предрасъдъци. Що за връзка можеш да имаш с момиче, чиито родители й забраняват да излиза с теб не заради личните ти качества, а заради националността ти? Веднъж чуках една туркиня и тя в почивката ми изцепи следното - "много си хубав, много си готин, ама защо си българин, защо не си турчин..." Млад си да си блъскаш главата с такива глупости, пий две големи и продължи напред. Най-хубавото тепърва предстои.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Чисто приятелски ти казвам - най-добре е да си намериш българско момиче - няма спор че са красиви (някой)
    Мълчи уа критйен !!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    манете ги тия турци бе (сори за расизма ама.. ) както и да е.. заеби я тая не те заслужава... намери си някоя друга по възможност българка.. всъщност не по възможност а непременно да е такава

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Аман от педофили...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте!!!Преди седмица се разделих с мойта приятелка <С> с която бях 1 година!С нея изживях какви ли не моменти винаги се опитвах да се държа възможно най-добре с нея,защото си мислех че го заслужава.Всичко вървеше повече от добре докато не започна ваканцията(тя е туркиня от село на 20 км от града в който учим и живея аз).
    Отначало всичко беше добре почнах работа и независимо от това колко изморен се връщах само и само да мога да я видя карах баща ми 2 пъти седмично да ме кара до тяхното село да се видим.Тя се криеше от техните (понеже е туркиня както казах и не и даваха да има приятел освен ако не е турчин).Всеки път когато имаше някой познати на техните(независимо че ние бяхме вътре в кафето а познатите на майка и вън)ставах и сядах на масата до нея за да не и правят проблеми независимо че идвах от майната си само за да се видим(то нямаше и друг начин тя да идва в моя град пак заради техните за да не разберат за мен)но това е едно от многото неща които правех за нея.И така всичко вървеше докато 1 ден не се появи 1 неин бивш(педофил на 35 години женен с 2 деца,който има още поне 5 6 други и тя го знае).Той взе да и звъни да сяда при <С> когато ме няма никога не и правех проблеми защото и вярвах винаги за разлика от нея(защото 1 моя бивша <М> през същото време постоянно ми звънеше и мойта приятелка се карахме заради нея защо ме търсела и такива а аз не обръщах никакво внимание на <М> а <С> едва ли не ме изкарваше че съм все при нея).Две седмици преди ваканцията имаше събор в тяхното село и на другия ден и звъннах и взехме да си говорим как изкарала.Тя взе да ми се хвали че педофила я поздравявал с някакви поздрави и такива(а се бяхме разбрали че ще ми звънне тогава да я чуя) и като разбрах това мн се ядосах и се скарахме,защото ми писна от него. Почна даскалото дойде при мен извини ми се,но усещах че нещо не е в ред тя не беше същата като преди.
    След 2 дена дойде при мен и ми каза че иска да скъсаме нямало причина просто ей така защото мн сме се карали нямало друг и нз си там какво.В същия ден ми звънна това момиче <М>заради което мн се карахме да идем на кафе и аз приех.Тръгнах с нея същия ден на пук на <С> ,но скъсах след 2 дена защото нямаше смисъл да я лъжа <М> исках да съм със <С>.
    Звъннах на <С> да се пробвам някак да оправя нещата,защото ума ми не го побираше 1 година да сме заедно мина най-трудния период ваканцията и точно тогава ми каза че иска да скъсаме без причина.
    Звъннах и почнах да я моля да ми даде още 1 шанс,а тя взе да ми говори че искала но неможела нещо от вътре не и давало и дори да тръгнем пак няма да се държи както преди с мен.И питах защо нали няма друг какво и пречи да пробва и за мое учудване отговора и беше че още обичала педофила искала да бъде с него независимо че знаела че е женен и че ше я върти с още куп други.Главата ми неможа да го побере как толкова красиво момиче може да се унизи да бъде с такъв.
    Два часа не спрях да и говоря да не се хваща с него че просто заслужава нещо мн повече от това но тя така и не ме разбра и пак стана 1 от всички негови.
    Аз поне не разбрах къде ми беше грешката и какво трябваше да направя за да не я изгубя просто мн я обичам,но си мисля че няма нужда да съжалявам за момиче като нея.
    Вие ако сте разбрали грешката ми кажете къде е била.
    Благодаря на всички които са прочели отегчителната ми тема!!!
    Тая нете заслижава просто ! Хвани си някоя друга !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Здравей! Много съжалявам за приятелката ти... И аз не разбирам как такова младо момиче може да се влюби в дъртак (колкото и хубав, нежеи к'ъвто е там). Не търси вината в себе си, просто приятелката ти си е избрала този път. Сигурна съм, че някои ден ще съжалява, когато разбере, че педофилът всъшност само я е използвал. Но ти си я предупредил и това вече не е твоя работа. Личи си, че я обичаш, но "Времето лекува" и съм сигурна, че ако направиш усилие ще я забравиш. Желая ти успех
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ааа драмата е голяма напрау се разплаках ...... пф пф пф .... курвенска раута .... някой път се чудя за кво са им тези глави на раменете ... за окраса ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    LuNaTa
    mnogo gadna situaciq..naistina.az lichno ne mislq che si sgreshil nqkade,prosto tq ne e ocenqvala kakvo si pravil za neq i t.n ,prosto ne ste edin za drug.shtom iska da e s 35 godishen da si e..nein problem..ti trqbva da prodaljish napred ,zabravi q i shte si namerish momiche koeto shte osaznava i ocenqva tova ,koeto pravish za neq..uspeh pich
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    С моята приятелка се получи нещо горе долу същото..Тя беше мила красива и т.н. аз почнах работа, тя също, правех всичко възможно да се виждаме но нещо все куцаше..После тя ме остави..аз се поболях, тя се промени, започна да излиза с някъф пак така възрастен..Какво да ти кажа, явно някои момичета са податливи на подобни взаимоотношения..След година и половина ме остави и не ми даде логично обяснение - приличаше на твоето - много сме се карали бла бла..Оф кфо да ти кажа..Жени..сега й гледам сеира из училище, подминаваме се и усещам как човека, за който давах всичко и за който се грижех в продължение на близо 2 години сега изведнъж сякаш пропада и аз съм безсилен..Адски отвратително чувство..Свиква се в крайна сметка...Някой момичета наистина не заслужават..Странно - мислех си че всичко при мен е оправдано..Явно не беше..Стегни се - живота продължава..Трябва! Колкото и да е трудно..
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Здравей! Много съжалявам за приятелката ти... И аз не разбирам как такова младо момиче може да се влюби в дъртак (колкото и хубав, нежеи к'ъвто е там). Не търси вината в себе си, просто приятелката ти си е избрала този път. Сигурна съм, че някои ден ще съжалява, когато разбере, че педофилът всъшност само я е използвал. Но ти си я предупредил и това вече не е твоя работа. Личи си, че я обичаш, но "Времето лекува" и съм сигурна, че ако направиш усилие ще я забравиш. Желая ти успех
    +1
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Тя не е за теб.Ти нямаш вина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си