- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го разведря?
Въпросът ми е такъв.Имам познат който е много пекан и готин човек но наскоро преживя много тежко раздялата с едно момиче все тажи за нея и му се вартят едни мислички в главата за смърт и тем подобни аз искам малко да го разведря поне за малко така да забрави за нея и за тези мисли които му се въртят в главата иска ми се пак да си стане предишното ведро момче.Поканих го утре да излезем и да пием кафе но само това не стига искам в тези няколко часа в които ще е с мен да забрави мъката и да си прекара стахотно.той обича да прави яки неща които да го разсеиват и да не му пука за нищо в този момент,но сега за такива неща немога да се сетя![]()
![]()
![]()
и моля за помощ от по-опитните или хора попадали в подобна ситуация да ми дадат някакви предложения как да го разведря как да направя тези няколко часа за него незабравими.Много ви моля за савет какво можем да правим през тези няколко часа така че да не му е скучно а напротив да се забавлява и да си изкара страхотно.Очаквам отговорите ви до 4 след обед когато ни е срещата с него.
P.S Правя това за него не защото го харесвам а защото даржа на него като приятел и искам да му помогна много тай каго той не веднъж също ми е помагал но и ми е оказвал голяма морална подкрепа.Мерси за отговорите ви предваритено!!!