.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Защо живота е толкова гаден?

Досега всичките ми връзки съм ги възприемала на шега.И по този начин никога до сега не съм страдала за момче. Смеех се когато приятелките ми страдаха за поредния си възлюбен и им казвах 'еми така е като приемате нещатата прекалено лично' .. А те само отвръщаха 'когато някой ден се влюбиш ще видиш,че сърцето не пита' А аз само се смеех на приказките им и си мислех,че това е невъзможно.
    Но ето,че стана...
    И аз се влюбих..За щастие споделено. При приятелят ми се случи абсолютно същото.
    Той е моята първа любов и аз съм негоава първа любов...
    Но както винаги в живота неможе всичко да е иделано...
    Приеха ме да уча в чужбина в един от най-добрите учебни заведения в държавата,и родителите ми решиха,че образованиеот ми е най-важно за мен и без да ме питат ме преместиха да живеея в тази държа.
    Мина вече месец от както съм на хиляди километри от Моето Момче...
    Говорили сме много пъти с него.И той всеки път е казвал,че иска да останем заедно и бихме издържали това изпитание да се виждаме толкова рядко /2 пъти в годината / ..
    Но аз незнам дали мога да повярвам,че може да стане така.А с всеки изминал ден мисля,че все повече държа на него.И ако тази връзка няма бъдеще ще е по-добре да я прекрата сега,въпреки,че ще страдам,вместо след месеци когато сигуро ще страдам много повече....

Бих искала да чуя вашето мнение по този въпрос...

Мега фен Аватара на koalka
    Да, "никога не казвай никога".Израз, който е много подходящ.
    Не се съмнявам, че връзка от такова разстояние е трудно да се поддържа, гадно е да си без любимия човек, но не я приключвай, ако не искаш, думата "трябва" не трябва да те интересува в момента.
    Обаче, от друга старана, като се замисля два пъти в годината е адски недостатъчно за такъв тип връзка(от разстояние), определено в един момент един от двамата ще охладнее, дано не стане, ще му стане прекалено трудно.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Е ти и сама каза, че и той иска връзката ви да продължи, а и ти си лудо влюбена в него....какво те притеснява? И двамата сте ЗА тази връзка, обичате се, къде е проблема? Ако ти не си напълно сигурна в чувствата си към него и ако смяташ че няма да можеш да издържиш, наистина трябва да предприемеш някакво действие. Но ако се обичате не мисля, че разстоянието е проблем....

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да, "никога не казвай никога".Израз, който е много подходящ.
    Не се съмнявам, че връзка от такова разстояние е трудно да се поддържа, гадно е да си без любимия човек, но не я приключвай, ако не искаш, думата "трябва" не трябва да те интересува в момента.
    Обаче, от друга старана, като се замисля два пъти в годината е адски недостатъчно за такъв тип връзка(от разстояние), определено в един момент един от двамата ще охладнее, дано не стане, ще му стане прекалено трудно.
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Edna priqtelka e v amerika ot 4 godini i se pribira vednaj godishno i o6te sa si zaedno s neiniq.Govorqt po skype pi6at si postoqnno i o6te mnogo se obi4at.Zna4i e vazmojno.
    Next Time I`ll be True...

Guest
    Винаги когато искаш нещо искрено и силно има начин да го получиш.

Така,че ако наистина искрено и силно желаете и 2мата да продължите връзката ви разстоянието няма да е проблем

ЗАЩОТО ТАКА.

Фен
    Град
    Рая
    Абе да ви кажа нещо: Няма невъзможни неща !

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз винаги съм смятала,че връзка от растояние е невъзможна`далеч от очите,далеч от сърцето`,но нали знаеш винаги има изключения,защо вие да не сте това изключение.Ако и двамата сте на мнение,че искате да сте заедно и че може да се справите с растоянието,защо да не пробвате?Не искам да те отчаивам,защото виждам,че наистина си влюбена и поради факта,че аз никога не съм взимала момчетата на сериозно и извезнаж ако намеря момчето,което да обикна и което ме обича,мисля че ще се боря,затова пробваите,дории да не стане поне ще знаете,че ще опитали.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

zavisi ot kolko vreme ste zaedno i dali ste dokazali edin na drug 4e se obi4ate v smisul da ne ste trugnali v4era nai slu4aino i ve4e da se kulnete vuv ve4na lubov. stiga da ima vzaimno doverie raztoqnieto ne e problem, pone spored men. uspeh \/
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

povqrvai 4e vsi4ki neshta sa vazmojni i s malko trud i usilie shte mojesh da preodolessh vsi4ko nqma nevazmojni neshta
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Re: Защо живота е толкова гаден?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Досега всичките ми връзки съм ги възприемала на шега.И по този начин никога до сега не съм страдала за момче. Смеех се когато приятелките ми страдаха за поредния си възлюбен и им казвах 'еми така е като приемате нещатата прекалено лично' .. А те само отвръщаха 'когато някой ден се влюбиш ще видиш,че сърцето не пита' А аз само се смеех на приказките им и си мислех,че това е невъзможно.
    Но ето,че стана...
    И аз се влюбих..За щастие споделено. При приятелят ми се случи абсолютно същото.
    Той е моята първа любов и аз съм негоава първа любов...
    Но както винаги в живота неможе всичко да е иделано...
    Приеха ме да уча в чужбина в един от най-добрите учебни заведения в държавата,и родителите ми решиха,че образованиеот ми е най-важно за мен и без да ме питат ме преместиха да живеея в тази държа.
    Мина вече месец от както съм на хиляди километри от Моето Момче...
    Говорили сме много пъти с него.И той всеки път е казвал,че иска да останем заедно и бихме издържали това изпитание да се виждаме толкова рядко /2 пъти в годината / ..
    Но аз незнам дали мога да повярвам,че може да стане така.А с всеки изминал ден мисля,че все повече държа на него.И ако тази връзка няма бъдеще ще е по-добре да я прекрата сега,въпреки,че ще страдам,вместо след месеци когато сигуро ще страдам много повече....

Бих искала да чуя вашето мнение по този въпрос...
    ЗАЩОТО ТИ СИ ПОЗВОЛИЛА ДА СТАНЕ ТАКЪВ !!!

Град
    nqkade tam
    2 пъти в годината и да сте си верни а стига бе
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Напълно възможно е, не се предавай! Най-важно е доверието, защото именно то руши много неща. Живей с мисълта, че някой ден ще се съберете и ще сте щастливи. Така времето ще мине неусетно и ще видиш че не е било толкова трудно. Разстоянието може да е голямо, но именно то засилва обичта, която по думите ти я има Успех!
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

Град
    ibIzAaAa
    Не трябва да се влияеш от думата "трябва" ... Ако и двамата се обичате.. То какъв е смисъла да прекратявате връзката си? Останете си така за сега.. А ако вече някой от двамата охаднее и разтоянието започне да го пртеснява твърде много... Тогава вече незнам...

Guest
    Бори се!Не се отказвай от връзката ви.Само да имате желание,ще намерите начин да си я запзите.
    Успех и не се отчайвай!

в любовта се случват чудеса. Мисля че си заслужава да потърсиш своето...
    A university professor set an examination question in which he asked the difference between ignorance and apathy. The professor had to give an A+ to a student who answered: 'I don't know and I don't care.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си